Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şike şerefsizliğinden bir dönem sonra takımı takip etmeyi bırakmıştım. sağolsun Ahmet Ağaoğlu gelip bizi bu belaya yeniden bulaştırdı. sonrasında yine sülükler takıma üşüştü bizi de canımızdan bezdirdi. lakin artık yeter. yeni bir molaya ihtiyaç var. esasında başka aday çıkmadan yapılan utanç kongresinden sonra bu kararı almak gerekirdi. bir umut dedik fatih matih belki birşeyler değişir. heyhaat. al avcıyı vur tekkeye sonra ikisini birden vur dombiliye.
    bir gün olur da başta ertuğrul doğan ve yanındaki şaklabanlar olmak üzere Trabzonspor düşmanları bu takımı tamamen bitirmeden yakasından düşerse tekrar bu takımın peşinden giderim belki. Allah kalanlara sabır versin.
    from BOGAZIÇI

Yorum

• fatih hocanın açıklamalarını dinliyorum. büyük hayal kırıklığı. bahanelerin arkasına sığınan korkak, pasif bir teknik direktörden öte değilmişsin.

bütün tercihlerin hatalı, bütün şanssızlıklar hatalı tercihlerinin sonucu (batagov'un sakatlanması dahil)

haysiyet sahibi insanlar önce sorumluluk alır, başaramazsa ders alır

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alakası yok.
        neyin alakasi yok. Mbia mi bize seviye atlatmadi. Yada prime donemindeki Onazi mi hey Allahim yarabbim

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ozan-Okay-Mendy orta sahasıyla kupa final maçına çıkan adamdan teknik direktör olmaz. Mevcut kadrodan başka kurgular çıkarabilirdi. En kötüsünü çıkardı. Bu adama takım emanet edilmez.
          hakısın

tekke nin de jong pedri olmo üçlüsü ile maça başlaması gerekiyordu, tekke de hata yapabilir
          TEKKEBALL

Yorum

• Forumda nasıl bir vizyonsuzluk varsa her yenilgi puan kaybı sonrası avcı senol nidaları duyuluyor..

Dünya da başka kimse yok mu bu iki adamdan başka.. denenmiş ve olmamış kişileri denemeye ne meraklıyız..
            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stephen mnia vardi. Urfa finali oynayan Sevilla nin banko oyincusuydu. Adam bize seviye atlatmisti. Onazi de iyydi. Sosa Parmak varken ortasaha defansif olarak yol gecen haniydi. Her mac rakiplere bol pozisyon veriyorduk.
              kardeş hayal dünyasından çıkmanı diliyorum.. sosa-parmak varken aç bak bakalım kaç derbi kazandık, kaç tane kaybettik.. fenere 25 tane şut çekti o takım.. isim değil sistem kazanır!!
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fatih hocanın açıklamalarını dinliyorum. büyük hayal kırıklığı. bahanelerin arkasına sığınan korkak, pasif bir teknik direktörden öte değilmişsin.

bütün tercihlerin hatalı, bütün şanssızlıklar hatalı tercihlerinin sonucu (batagov'un sakatlanması dahil)

haysiyet sahibi insanlar önce sorumluluk alır, başaramazsa ders alır
                ne mesela bi anlatsana haci ilk yari batagov cikana kadar ugurcanin yere yattigini hatirlamiyorum.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Fatih Erzurum'a kampa gidelim demiş yurt dışında gerek yok demiş. Doğruysa bu skandaldır ya.
                  byle bişey yoktur. en kotü kıbrıs yaparsın. kim ne yapsın erzurumda allah aşkım. vizyonu kes.

Yorum

• Sanirim riza calimbaydan sonra gelmis gecmis en kotu hoca olabilirsin fatih hocam. Buyuk hayal kiriligisin.

Yorum

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şike şerefsizliğinden bir dönem sonra takımı takip etmeyi bırakmıştım. sağolsun Ahmet Ağaoğlu gelip bizi bu belaya yeniden bulaştırdı. sonrasında yine sülükler takıma üşüştü bizi de canımızdan bezdirdi. lakin artık yeter. yeni bir molaya ihtiyaç var. esasında başka aday çıkmadan yapılan utanç kongresinden sonra bu kararı almak gerekirdi. bir umut dedik fatih matih belki birşeyler değişir. heyhaat. al avcıyı vur tekkeye sonra ikisini birden vur dombiliye.
                      bir gün olur da başta ertuğrul doğan ve yanındaki şaklabanlar olmak üzere Trabzonspor düşmanları bu takımı tamamen bitirmeden yakasından düşerse tekrar bu takımın peşinden giderim belki. Allah kalanlara sabır versin.
                      +1461

Aynı duyguları paylaşıyoruz..al benden de o kadar
                      Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neden ?

100 milyon avro maaşlı gs yi 2 ayda gelip yenemediği için mi ?

bodo glimt öyle 2 ayda kurulmadı aga

hocaları knutsen 7 yıldır takımı çalıştırıyor

bu kafayı değiştirmek lazım

2 ay önce gelmiş, takımı küme düşme hattında almış, sonra 100 milyon avro maaş bütçeli gs yi yenemedi diye tekkeyi linçliyorlar, yok öyle yağma
                        sorun gsyi yenememesi değil sahaya sürdüğü kadro üstüne o kadroya aykırı oyun anlayışı üstüne şirazeyi kaçırıp takımı çorba yapması. fener maçı tam tersi iyi hazırlamıştı takımı ama orda da şirazesi kaydı maçı bitiren kadroları fifada dizmezsin.

2 ay eldeki kadroyu oyuncu tiplemelerini neyi oynayıp neyi oynayamayacaklarını anlamak için uzun bir süre
                        En son castillo61 tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 23:45.

Yorum

• bmn yönetimine sesleniyorum

acil şekilde bir anket açsınlar

tekke gitsin mi kalsın mı diye

forumda tekke düşmanlarının oranını merak ettim
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Fatih Erzurum'a kampa gidelim demiş yurt dışında gerek yok demiş. Doğruysa bu skandaldır ya.
                            ona bile şükür valla.. daha aşağılara inelim dememiş iyi ki! yumlu ile cağ kebabı yerler bol bol..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne mesela bi anlatsana haci ilk yari batagov cikana kadar ugurcanin yere yattigini hatirlamiyorum.
                              maç batagovla rakip arasında geçiyor, bizim ceza sahamıda oynanıyordu. hocam yukarda arkadaş demiş zaten hayal dünyasından çık diye. hocanın tercihleri baştan sona yanlış malesef. sadece bu maç ozelinde değil. son iki üc haftadır kotü işler yapıyor.

Yorum

• Ünal Karaman en iyisiymis yine. İyi top oynardık.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim