Amk çocuğu osimhen yedek kulübesinde bile itiraz ediyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Birader sen hasta mısın ya. Ben senin gibi insanların bu kulübün gerçek bir taraftarı olduğunu düşünmüyorum asla. Kula kulluk etmek istiyorsanız gidin “Fatih Tekke Fan Club” adında bir oluşum kurup kendi aranızda takılın. Şu rezil maçta herkes kadar Tekke’nin eleştirilmesi kadar doğal bir şey yok. Kafanızda kurduğunuz saçma sapan fikirlerle de kendisini aklamaya çalışmayın.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleezbere yorumlar sahada kosmayan adamlar icin Tekkeyi elestiriyorlar, tek dertleri Avci gelsin. Avciyi boyle elestirmezler. Iicmizdeki Irlandalilar sizi.
Yorum
-
Trabzonspor camiasindaki vurdum duymazligin gostergesi ne olacak 61.dakikada isik sallamayi taraftarlik sanan bir gurup turedi story cekip atmak icin sirf su yuzden maca giden adamlar varİlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakim 2:0 geride sut atamadi 61. dk isik sovu neyin kafasi ????1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Sorsan kadro zayıf. Üstüne ekleme yapıldı o kadronun.İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarıda İstanbul'da Gs'yi elinden kaçırdın bu kadroyla. Aynı takımdan şimdi 2 maçta 5 gol yiyosun, golün yok. Fatih Tekke sınıfta kaldı bana göre.
Yorum
-
Gs kadrosu tamam iyi ama ligde vasat üzeri hiçbir yerli teknik adamın takımı finalde bu kadar kolay teslim olmazdı. Takım haftalardır 442 oturtmaya çalışırken hazirlik maçına çıkar gibi sene başında rezil kepaze olduğumuz aynı kurguyla 433 çıkardı ya bedavadan kupa verdik Avrupa bileti de yandı.
Bu kadar basit kupa verilmez sanki 3. Lig takımıyız. Takımın taktiği ve kadro tercihleri felaketti, maç sonu kovulsa şaşırmam. Bize net sistemi olan yabancı teknik direktör lazım ama her şeyden önce yeni başkan lazım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum