Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih tekke nin yillar once menzil tarikatinda cekilmis bir resmi var diye bu kadar da sacmalanmaz. Adam evet muhafazakar kesimden bir insan ama tarikat marikat isleriyle bir alakasi yok. Ne bos yaptiniz.
    Menzilden de olabilir. Menzilden olunca suç mu işlemiş olacaktı. Bu arada ben de bilmiyorum,.bir yere baglimidir degilmidir. Hiç de onemi yok bu konunun. Adam senin başındayken iyi bir hocalık yapıyor mu , yapamıyor mu . Bunu konusmamiz lazım.
    Ama asil konuşmamız gerekeni konusmayip, onun harici herşeyi konuşmaya. Büyük büyük cümleler söyleyip, toplum mühendisliği yapmaya çalışıyoruz.
    Yahu burası futbol forumu. Sadece bir futbol forumu,.fazlası değil.
    Fatih hoca hem ligde , hem kupada çok kötü tercihler yaptı. Ve kötü bir hocalik verdi. Bunda tabiki de kadronun aşırı kötü, ve dağınık bir kadro olması en büyük etken.
    Transfer dönemi,ve kamp sonrası asıl hocaligini değerlendireceğiz..keşke E. Doğan ile değil de Ahmet Ağaoğlu ile calissaydi. Ama malesef Ertuğrul doğan kolay kolay birakacaga benzemiyor.

Yorum

• bugün banza oynadı mı kamera hiç göstermedi kendisini merak ettim
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Fatih Erzurum'a kampa gidelim demiş yurt dışında gerek yok demiş. Doğruysa bu skandaldır ya.
        serkan asanı hüseyin türkmeni ozanı avusturyaya felan götürüp gezdirmeye ne gerek var
        çok yerinde karar
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bmn yönetimine sesleniyorum

acil şekilde bir anket açsınlar

tekke gitsin mi kalsın mı diye

forumda tekke düşmanlarının oranını merak ettim
          kimsenin kimseye düşmanlığı yok. insanlar üzüntülüler, kulübün haline üzülüyorla, takımın haline üzülüyorlar. keşke tek problemimiz tekke düşmanları olsa

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kardeş hayal dünyasından çıkmanı diliyorum.. sosa-parmak varken aç bak bakalım kaç derbi kazandık, kaç tane kaybettik.. fenere 25 tane şut çekti o takım.. isim değil sistem kazanır!!
            kume dusme mucadelesi veren fenerdi o. Derbi kazandigim dedigin de Besiktasin basinda Abdullah Avci vardi zaten. Sonra Serfen biraz toparalamaya calisti. Galatasarayi da yenemedik. Her 3 takim da bugune gore oldikca lesti. O donem cok iyi hatirliyorum Ugurcan her mac dunyalari kurtariyordu. Neredeyse her rakip atagini bizim defans engelliyordu. Ortasaha dkye birsey yoktu. Unal sirf bu yuzden Hossini yi onlibero oynatti. Bilmeden sallamak ne kolay.illet burada cigirtkanlik yapiyordu her mac korku filmi izliyoruz diye.

Yorum

ee peki ilkonbir nasil olmaliydi sayin Angelotti. Folcarelli nin yoklugunda kim oynamaliydi ortasahada.
              Orta sahada 6-8-10 formasyonuyla çıkacaktıysa Mendy-Lundstram-Cham ya da Mendy-Cham-Sikan olabilirdi. 4-4-2 çıkacaktıysa orta sahayı Mendy-Lundstram yapıp Sikan'ı sahte 9 kullanabilirdi. Sadece Okay'ın yerine Lundstram'ı 6 oynatarak en azından o bölgeyi daha iyi kullanabilirdi. Hatta önceki haftalarda Salih'i orta sahada deneyip kupa finaline opsiyon olarak bile hazırlayabilirdi. Elindeki seçeneklerden en kötüsünü çıkararak maçı daha sahaya çıkmadan kaybetti. Aynı orta saha kurgusuyla bu sezon çok maç kaybetmemiş olsak hadi bilmiyordu diyelim. Aynı şeyi deneyip farklı sonuç beklemek akıl almaz bir hataydı.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bmn yönetimine sesleniyorum

acil şekilde bir anket açsınlar

tekke gitsin mi kalsın mı diye

forumda tekke düşmanlarının oranını merak ettim
                Tekkoya düşman olan yok, Ertoya da düşman drğiliz. Sadece Trabzonspor için yeterli seviyede olduklarını düşünmüyoruz. Erto ile birlikte getmelerin en hayırlısı olduğunu düşünüyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

ne mesela bi anlatsana haci ilk yari batagov cikana kadar ugurcanin yere yattigini hatirlamiyorum.
                  orta sahaya diktiği sığırların yarım pasta oyundan düşmesi, ne alanda ne eşleşmede rakiplerine karşı ayakta kalamamaları nedeniyle her açığı kapatmaya çalışan stoperin 1. maçta gerilen kasları 2. maçta ya yırtılır ya kopar. batagov sakatlanmadan "böyle devam ederse batagov da sakatlanır" yazan ben görüyorum sorunu, takımın hocası da görecek bir zahmet. hocanın yedek diye ilk maça çıkardığı kadro ozanlı okaylı torpilliler geçidinden daha dik durdu sahada "haci".

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğlum git hayatını yaşa ya.

Yürü git yat uyu hadi.

İşsiz midir nedir
                    İşim gücüm var Allah'a şükür. Gayet de yeterli bir isim var sen merak etme, üzülme benim adıma. Sen kendi aydın kişiliğine uygun bir takım bulmaya çalış kendine. Malum TS pek aydın kisiliklere uymuyor.

Yorum

• Salihi inter takip ediyor sen gidip mendy cham gibi copleri milyonlar döküp arkasindan aylarca kosup getiriyorsun.baniya yetersiz diyerek gonderiyorsun daha beteri serdari bonservis verip aliyorsun 11 deki stoperin sakatlaniyor yerine bile alamiyorsun bel bagladigin forvetin kiralik kupa finalinde les atiyor 60 .dakika da disari aliyorsun , o kadar para bagladigin adami bu kadar yetersiz sahadayken 1 dakika bile oynatmiyorsun adam en azindan kosuyor sut ozelligi var nerden tutsan elinde kaliyor yeni transferler gelecek her sene sirkulasyon olacak ki mamalansinlar.. u 19 daki cocuklarin biraz olsun akillari varsa kendilerini baska klube atsinlar acilen basta salih arda olmak uzere bu klupde bu zihniyet oynatmaz onlari orasi belli..
                      En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 14.05.2025, 23:59.
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal Karaman en iyisiymis yine. İyi top oynardık.
                        Tek şanssızlığı yedekten siopis yerine batuhan artarslan doğan erdoğan girmesiydi. istanbulu oyuncağı yapmıştı hocam ya yeniyordu ya da son dakikada puan koparıyorlardı

Yorum

• tekke yeterli mi değil mi
                          gelecek içi ümit veriyor mu vermiyor mu konuşmak için elimizde yeterli veri yokki
                          ama baştaki b.k çuvalı için yeterince veri var
                          önce onun sktr olup gitmesi lazım
                          kaç transfer dönemi kaç hoca kaç sezon yedi
                          neyi bekleyeceğiz daha
                          önce şunu sktr edelim
                          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                          Eze eze 2021-2022.
                          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salihi inter takip ediyor sen gidip mendy cham gibi copleri milyonlar döküp arkasindan aylarca kosup getiriyorsun.aniya yetersiz diyerek gonderiyorsun daha beteri serdari bonservis verip aliyorsun 11 deki stoperin sakatlaniyor yerine bile alamiyorsun bel bagladigin forvetin kiralik kupa finalinde les atiyor 60 .dakika da disari aliyorsun , o kadar para bagladigin adami bu kadar yetersiz sahadayken 1 dakika bile oynatmiyorsun adam en azindan kosuyor sut ozelligi var nerden tutsan elinde kaliyor yeni transferler gelecek her sene sirkulasyon olacak ki mamalansinlar.. u 19 daki cocuklarin biraz olsun akillari varsa kendilerini baska klube atsinlar acilen basta salih arda olmak uzere bu klupde bu zihniyet oynatmaz onlari orasi belli..
                            10 numara tespitler

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal Karaman en iyisiymis yine. İyi top oynardık.
                              en son Tuncelide nesli tukenmekte olan ve avlanmasi yasak olan yaban kecisi avlarken goruldu, kacmaya calisirken yakalandi. Sonra da iyi partiye ihanet edip Akp ye gecti cakma ulkucu. Apo nun hapisten cikmasi ve pkk nin knedini sozde feshetmesi yani ikinci cozum sureci gibi konularda ne dusunuyor unal efendi. Haa bunu da akp li maliye bakani damat berat albayrak kovdurmustu. Bu nasil ekonomi diye dedigi icin.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kimsenin kimseye düşmanlığı yok. insanlar üzüntülüler, kulübün haline üzülüyorla, takımın haline üzülüyorlar. keşke tek problemimiz tekke düşmanları olsa
                                ben 2 ayda takımı düşme hattından alıp finale çıkaran bir hocaya karşı düşmanlığı normal görmüyorum, eleştirileride normal görmüyorum

sanırsın ki karagümrük e yenildi son 2 maçta

insanlar üzülebilirler , lakin 2 ay önce gelmiş hocayı göndermeye çalışmak densizlikten başka bişey değil

dingonun ahırı mı bu kulüp aga , 2 ayda hocayı kovacaksın
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim