İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
gelecek teknik direktöre ilk sorum şu olurdu:
takımında 6 numara oynatır mısın?
cevabı evetse bak şurdan s. olup gidiyorsun diye tekme tokat kovardım!!
başımıza ne geldiyse bu 6 numara sevdası yüzünden geldi.. en mutlu zamanlarımızda orta sahamızda a. parmak- sosa oynadı, hamsik- bakasetas oynadı, selçuk-colman oynadı..
hangisi 6 numaraydı bunların??Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan-Okay-Mendy orta sahasıyla kupa final maçına çıkan adamdan teknik direktör olmaz. Mevcut kadrodan başka kurgular çıkarabilirdi. En kötüsünü çıkardı. Bu adama takım emanet edilmez.
Yorum
-
İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu GS a hakem ile yenildik ilk maçta. Çıktık elimizden geleni yaptık yenildik. Ama bugün hiçbir şey yapmadık. Şenol Hocanın ne suçu vardı.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek teknik direktöre ilk sorum şu olurdu:
başımıza ne geldiyse bu 6 numara sevdası yüzünden geldi.. en mutlu zamanlarımızda orta sahamızda a. parmak- sosa oynadı, hamsik- bakasetas oynadı, selçuk-colman oynadı..
hangisi 6 numaraydı bunların??
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleye şut çekemeyecek kadar da kötü olmak hocaya yazar.
15 şuta karşılık 12 şutTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-3 tane kaliteli oyuncuya bakar ya. Adam gibi doğru oyuncu alacaksın Şampiyon olduğumuz sene gibi böyle siktiriboktan çöplerle uğraşmayacaksın. Haaaa ben burdayım öyle başkaları gibi Antep'in forvetini bana yıldız diye yutturamazsın. Bu senede aynısı olursa sabah akşam sağa sola saldırırım yine hakaret işitirim önemli değil ama doğrudan şaşmam.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakin ol şampiyon
tekke nin daha geleli 2 ay oldu
hazırlık kampı yaşasın kendi transferlerini yapsın
acelen ne aga
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçı
giyimi
diksiyonu derken
sıra
tarikat felan işlerine geldi
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegelecek teknik direktöre ilk sorum şu olurdu:
hangisi 6 numaraydı bunların??
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestephen mnia vardi. Urfa finali oynayan Sevilla nin banko oyincusuydu. Adam bize seviye atlatmisti. Onazi de iyydi. Sosa Parmak varken ortasaha defansif olarak yol gecen haniydi. Her mac rakiplere bol pozisyon veriyorduk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum