Avci ile beraber calisirken les atan Yusuf sari, Taha altikardes, Niclolas pepe bizden ayrildiktan sonra gittikleri takimda ucusa gectiler. Adam finalde Turkiye kupasini Besiktasa vermek icin ne gerekiyorsa yapmisti. Mactan sonra da sirita sirita hedefimize ulastik falan demisti. Galatasaydan 4 muydu 5 miydi yiyince Trabzonspor tarihinde bunlar da var demisti. Adamin bir anamiza sovmedigi kalmisti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Final | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte herkes anne baba olmamalı. Sen de bunun ispatısın. Keşke annenle baban farklı bir tercihte bulunsaydı, o zaman sen olmazdın. Ben de sana bu cevabı yazarak zamanımı boşa harcamazdım. Ama onlar hem seni dünyaya getirmişler. Yetişmende de başarısız olarak topluma iki kat daha az katkı sunmuşlar. Onlar adına üzüldüm. Senin adına da üzüldüm.
Sen en iyisi kendi aydın kişiliğine geri dön, hayatını aydın aydın yaşa. Ama etrafına birşeyler sıçratmayi bırak.
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfil fotondaki müthiş oynuyor dimi( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu patates suratlı adam devam etsin çok daha kötüye gidicez.
Mendy ve Okay'ın maç boyunca kazandığı top sayısı 0 ( SIFIR )
ben a. parmaka razıyım!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTekke hoca değil ama daha büyük sorunumuz var şu an
100 milyon avro maaşlı gs yi 2 ayda gelip yenemediği için mi ?
bodo glimt öyle 2 ayda kurulmadı aga
hocaları knutsen 7 yıldır takımı çalıştırıyor
bu kafayı değiştirmek lazım
2 ay önce gelmiş, takımı küme düşme hattında almış, sonra 100 milyon avro maaş bütçeli gs yi yenemedi diye tekkeyi linçliyorlar, yok öyle yağmaTEKKEBALL
Yorum
-
Neden Abdullah Avcı ve Fatih tekke arasında seçim yapmak zorunda kalacakmışız gibi bir his var içimde ?
maurinho bi ara demişti
bana ronaldo mu mesai mi diye sorarsanız , ibrahimovic derim diye
valla bana da avcı mı tekke mi diye sorarsanız herhalde güneş derim
Meksika çıkmazı
Yorum
-
Geri zekalılar için sırada bekleyen birçok teknik direktör var. Yılda üç tane hoca kesmez, beş olsun! Şenol Güneş'e kafayı takıp gitmesini istediniz, şimdi de iki ay olmadan Fatih'e sallıyorsunuz. Terbiyesiz herifler, biz Şenol'u da savunduk. Fatih'i de yine savunuyoruz. Adam iki aylık süreçte bu rezil kadroyla 2 puan ortalaması yakaladı ama hala eleştiriyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın.
(NOT: Taktiksel eleştiri yapanlara değil, hoca gitsin diyenlere sesleniyorum.)
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet erdo kötü bir başkan ama bence bu transfer döneminde tekkenin istediği oyuncular alınacaktır
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten sorun da tam olarak bu. bu anlayış yüzünden bu haldeyiz.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kafayla hiçbir şey olmaz. daha takımın başına geleli iki ay olmadı. ulan ne ara sikan ile aranda sorun oldu. ne olmuş olabilir. orada sikan duruyor sen gidip draguşu alıyorsun. şu iş mi allah aşkın. haftalardır tüm tercihleri hatalı. yazık be.
sikanı oynatmadıysa oynatmamıştır
o kadarTEKKEBALL
Yorum
-
cevabını çok merak ettiğim bir soru var:
f. tekke herhangi bir takımla sezon başı kamp yapıp sezon sonuna kadar devam etti mi?
lütfen bilenler dürüstçe cevap versin!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarikat, şeyh fln hoşlandığım şeyler değil. Hatta karşıyım. Ama yetişkin bir adamın dini tercihinden bize ne? Bir sporcunun dini tercihini eleştirmek kadar aptalca bir tutum olamaz. Bunlar ne yaptıklarının farkında değil. Şurada futbol üzerine bir şeyler yazmak için geliyoruz ama kendini bilmez 3-5 kişi yüzünden bu açıklamaları yapmak zorunda kalıyoruz. Rezillik!
Fetöcü bir teknik direktörümüz olsa, dini tercihinden bize ne mi diyeceğiz. Burada konuşulan dini inancı değil, bir cemaate yakınlığı ve cemaat = din değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum