Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancı hoca diyen olursa ciddi ban yer burada geçmişten ders alan insanlar.

Gelecek, 3 sene plan yapacak, ilk sene doğal olarak mantalitesini kurmaya çalışacak ve küfür yiyecek.
    Şehir pozları verecek, adapte oluyorum ıvır zıvır, bir tane yardımcı hoca eski futbolcu alacak.
    İstikrarsızlık devam, 3 maç galip, 3 maç mağlup süreç devam.
    Noluyor kardeşim daha yeni geldim ben sihirbaz mıyım diyecek.
    Sonra diyecek ki ulan ne ilkel şehir, tazminatımı alıp giderim doğduğum şehirde otel kurarım
    Kovulacak ve harcattığı harcadığı 20 milyon euro külfet yazılacak

Return 0

HİÇ ŞAŞMAZ, BOŞA UĞRAŞLARDAN UZAK DURUN
    Yabancı hocaya gerek yok.Fantezi peşinde koşmayacak adam gelsin.Avcı normale dönecekse kalabilir ama sürekli bahaneler üretip suçu oyunculara atacaksa onunla olmaz.Süper ligin en çok koşan 1-2 takımından biri Trabzonspor.Çok koşuyorsun ama icraat yoksa o zaman bireysel kalite sorgulanır.Bu adamları ben aldırmadım sonuçta.

Bartra - 2.2 milyon euro
    Denswill - 2.2 milyon euro
    Larsen - 1.3 milyon euro
    Gbamin - 1.5 milyon euro
    Hamsik - 2.2 milyon euro
    Bardhi - 1.3 milyon euro
    Kouassi - 1 milyon euro
    Lahtimi - 300 bin euro0
    Umut - 1.5 milyon euro
    Djaniny - 1.5 milyon euro

Toplam 15 milyon euro.

Kimin geldiği veya gittiği benim için önemli değil.Maliyet anlamında uçurum var resmen.Hücum hattında Baka,Trezeguet ve Gomez şuan için yeterli.Şu takımdaki gereksiz fazlalıkları göndersinler artık biraz rahatlayalım.Hiçbir şey veremeyen adamlara bu kadar para verirsen iflas edersin.Geçen sene ne kadar doğru işler yaptıysak bu sene ise tam tersine boka battık.Fanteziye gerek yok.4 tane 10 noya ne gerek var kardeşim.Wakayı tut,Hamsikin yerine bir tane alternatif al.Onun dışında bir iki bölgeyi daha güçlendir.Esasen bu yeterli olur.Koşmuyor diye takımın Ronaldinhosunu gönderirsen böyle çok ağlarsın malaasef.Yaratıcı oyuncu yok sahada.İzlerken kan kusuyorum deliriyorum resmen.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kadroyu hoca kurdu. Hocanın ısrarla talep ettiği bazı oyuncularla ederinden de fazla paralara anlaşmalar yapıldı. Hem iç hem dış transferde.

Ulaş Özdemir başta olmak üzere bunu defalarca dile getirdiler. Hocanın istemediği hiç kimse alınmadı. Hocanın ısrarla istediği oyunculara da sonuna kadar bastırıldı.

Lakin sorumluluklar baştan aşağı yürür. İlk sorumlu başkan, sonra e.doğan sonra hocadır.
      Yönetim oturup kararını verecek.

Hocanın taleplerine ve Trabzonspor bütçesinin çok üzerinde finansal zorlamalara rağmen olmuyorsa ya hoca değişir, ya yönetim değişir.

Pintilik nerede onu da anlamadım. 41 milyon Euro ile tarihin en büyük maaş bütçesi oluşturuldu.
      Siz hangi takımı tutuyorsunuz? City mi burası?

Kime kaç para vereceksiniz?

Kulübe haciz gelmek üzere bu finansal açılmaya rağmen başarı gelmeyince, gelir kaybının tavan yapması sebebiyle.

Yönetim çok fazla harcama yaptı. Haddinden fazla...

Yapmayın. Hocanın hangi santraforlarları istediğin Başakşehir döneminden belli. Güçlü ve fizikli santraforları istiyor Hoca.

Corneliusu satıp akşam pazarından Maxi Gomezi getiren kimdi? Hava alanında ben mi poz verdim?

Yorum

• Hoca en azından sezon sonuna kadar kalmalı. Zaten geçenlerde transferle ilgili olarak, bırakın oyuncu almayı oyuncu göndermemiz lazım, minvalindeki açıklamaları da daha düşük bütçeli bir kadroyla devam edilmesi fikrinde yönetimle aynı görüşte olduğunu tasdikliyor. Evet, Antalya'dan 5 Karagümrük'ten 4 Alanya'dan 5 yemek hepimizin canını acıtıyor fakat hocanın en azından bu sezonun sonunu görmeye hakkı var.

Şu maaş bütçesi üzerinden riv riv yapan arkadaşlara da söyleyecek iki çift lafım var. Evet 40 milyon euro ciddi bir maaş bütçesidir ve bu seneki kadronun sorumluları da şüphesiz hoca ve yönetimdir. Lakin, sanki böyle maliyetli bir kadro daha önce kurulmamış gibi davranan arkadaşlar var aramızda. Ya 18 yaşından küçük ergenler ya da alzheimerdan müzdarip olan arkadaşlar olsalar gerek. Çünkü sadece İHO zamanını bile örnek verecek olursak, bırakın maaş bütçesini sadece bir yaz döneminde 30 milyon euro civarlarında bonservis ödediğimiz sezonlar var. Hani o 2. ligten 3.5 milyon euroya aldığımız Sefa Yılmaz'lı; İshak Doğan'lı, Alper Uludağ'lı meşhur sezonlar. Veya başka örnek isteyen varsa hemen sonraki Muharrem Usta dönemine de bakabilirler, Burak Yılmaz'ın ve Sosa'nın bu takıma maliyetleri bu takım için Sevr Antlaşmasından farksız şeyler değildi, eğer hatırlamayanınız varsa bu internet çağında her şey iki tık uzağınızda, gidip bakmak sizin elinizde. Umuyorum ki yönetim hocaya sahip çıkar ve gerekli neşterler vurulup sezon sonuna kadar bu türbülanstan çıkmayı başarabiliriz. Hoca kovmakla bu işlerin düzelmediği ortada, sadece TS tarihine bakılsa bile yeterli. Arkadaşın birisi de Favre falan boşta diyor. Arkadaşım o kalibrede bir hoca getirmek istiyorsan cebinden çıkacak paralar belli, Jesus'un teknik ekibiyle fbye maliyeti en az 10 milyon euro, kendi muhabirleri de tasdikliyor bunu eğer inanmıyorsan. He diyorsan ki cebimden çıkarıp 10 milyon euro'yu veriyorum, Favre'yi de bu takıma teknik direktör yapıyorum. O zaman söylenecek söz yok tabii.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gördünüz mü? Hoca çaktırmadan kadroyu ve bu kadroyu kuran yönetimi eleştirdi basın toplantısında.

Geçen sezon burada bugünkü pozisyonları yakaladık ve 3:0 öne geçtik. Bugün aynı pozisyonlardan yararlanamadık dedi....

Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az!
          Ee dogru soylemis. Gecen yilki takim olsa yine farkla alırdı maci.
          Takim 40 milyonluk takim ama realite o degil.
          Gecen sene tabi o takimda dorukhan vardi. Nwakame gibi bir akil ve yetenek vardi.
          Simdi ise vurdumduymazlar, kendine oynayanlar,yeteneksizlar,mutsuzlar var.
          Hoca ayni hoca aslinda.

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi aynı şeyi söylemişsiniz ikinizde waka bilmem ama cornelyusun gitmesini hoca kesinlikle istememiştir
            Kesinlikle istemedi. Satıldıktan sonra düzenlediği ilk basın toplantısında Cornelius için Lord gibi bir futbolcuydu dedi... Yani nasıl üzgün olduğunu gösteriyordu. Maxi Gomez ve Umut Bozok Trabzonsporun santraforları olamaz!!!! Maxi Gomez ancak Cornelius gibi santraforun yanında yardımcı gezen santrafor olarak oynar.

Yorum

• açık söyleyeyim eğer türk hoca alacaklarsa hiç boşa uğraşmasınlar avcı kalsın kadro dışılar olsun.
              ben bi daha hüseiyn cimşir gibi özevlat ayağına idare edecek hoca istemiyorum.

Yorum

• Yabancı hoca çözüm değil

yabancı hoca değil, kaliteli futbolcu gelecek zekası olan futbolcu gelecek
                sonra da herkes kendi mevkisinde oynayacak

sen city değilsin napoli değilsin
                ki bu takımlar bile mecbur kalmadıkça herkes yerinde oynuyor

sadece biraz kaliteli isimler al sana yeter
                naci ömür bardi ile bu işler olmuyor

bencil takım arkadaşına pas atmayan isimlerle hiç olmaz

Yorum

Yapmayın. Hocanın hangi santraforlarları istediğin Başakşehir döneminden belli. Güçlü ve fizikli santraforları istiyor Hoca.

Corneliusu satıp akşam pazarından Maxi Gomezi getiren kimdi? Hava alanında ben mi poz verdim?
                  Cornelius un gidişine hoca onay verdi. Hoca gönderin demese gönderilmezdi.
                  Adam gitmek istedi. Hoca bunu kendisi de söyledi.

Maxi için ise hocanın hiçbir muhalefetini duymadım.
                  Kalsın diye bastırdığı djanini de zorla dünya paraya takımda tutuldu.

Yorum

• Hocanın son dönem kararlarının çoğu yanlış bu kenarda dursun. Ancak eğer söylendiği gibi takım içinde aidiyet problemi varsa ve hoca bunu bildirmişse zaten sezon gözden çıkarılmış en azından sezon sonuna kadar hoca onların kökünü kazısın. Bugün Avcı kötü der önlerini açarsın yarın bireysel problemi olur yine aynı şeye başlar o kişiler.

Yorum

• Gomez
                      Yusuf yazici
                      Bartra
                      Gbamin
                      Trezegue
                      Bozok
                      Bardi

Sezon basinda bunlarin yarisi alacagiz dese yönetim zil takip oynardik.. o yüzden bu kadroyu kim kurdu diye elestirmek yanlis..

Alinanlar istenen performansi sahaya yansitamadi
                      O yüzden ben yönetimi ve avciyi elestiremem..

Elestirecegim tek nokta bi 10 numara yerine bi kanat oyuncu alirdim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Kardeşler bu kadro bukadar kötüyse suçlu kim?
                        Her deplasmanda 4er 5er yemenin sorumlusu kim?
                        Geçen maç ayakları birbirine dolanan adamı sahaya süren kim?
                        Buldunuzmu cevabı?

Yorum

• Sorunun ne olduğunu buraya neden açık açık yazmıyor bilenler,neden gölge dövüşü yapıyorlar.
                          Neden Ahmet Ağaoğlunun istediği olmadığı için içerdeki yerlilerle birlikte Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı koalisyonunun altı oyuluyor,bunun için bu durumlar yaşanıyoru net olarak söylemiyor bilenler.

Ya çok basit bir soru,bir son iki maçta kalene gelen 9 isabetli şut gol oluyor ve fb maçında da ortada pozisyon bile yokken gol yemek için çabalanıyorsa siz neden diye sormaz mısınız.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kime ne anlatıyorsun,senin söylediklerini anlayacak sağlıklı bir ruh hali görüyoru musun taraftarda ki bu adam resmi olarak 38 yıl sonra bizi şampiyon yapmış,hayır nasıl bu kadar kin dolmuşlar asıl konuşulması gereken bu,taraftara bir saygısızlığı da olmadı adamın.

Bizim taraftarın çok büyük kısmının 6 aylık hafızası var,öncesi yok,6 ay sonrasını da yorumlayacak kapasite yok.
                            Sergen kovulan Avcı’dan sonra gelip takımı şampiyon yapmadı mı.Terim sürekli gsye milli takıma gelip ilk zamanlar sürekli olumlu şeyler yapıp zamanla takımların içine etmedi mi.Kan değişikliği gereken Anadolu takımları bile aynı kadroyla sadece hocayı değiştirip üst üste seriler yakalamadı mı?Gelelim bize,avcı geldiği dönem,kan değişikliğiyle takım rayına oturdu.Oynamasa bile pozisyon vermeyen takım ünvanına büründü.

Ancak geçen yılın ortasından beridir takım top oynamadığı gibi sonuç da alamaz oldu.İşin en kötüsü takım ruhunu kaybetti.Hocanın saçma kadroları,saçma hamleleri,olmayan oyun stratejilerine hiç girmiyorum bile.
                            Avcının tek başarısı başakşehirle ancak,Avcı başakşehirle şöyle yaptı böyle yaptı diyenler,kendisinden sonra gelen Okan’ın da Emre’nin de hem lig hem de Avrupa’da Başakşehir ile oynattığı oyun,aldığı başarılara,ligdeki şampiyonluğa bakabilirler.

Yeni gelecek hocayla ne olur bilinmez ama artık Avcı’yla da olmuyor.Bu riski göze almak zorundasın.Ünal gitti,hüseyin geldi,sürekli söylüyorum alanya maçı olmasa,mikel ayrılmasa Hüseyin’le bile şampiyon olmuştuk.Madem bir başarısı olan gönderilmiyor ona sabrediliyor,Hüseyini Ünal’ı neden gönderdik ki.Hüseyinin puan ortalaması avcıdan daha iyiydi halbuki.Ee şampiyon da oluyorduk onunla neredeyse.

O halde onlar neden yollandı?onların suçu neydi?Onlara da sabredilseydi 3 yıl 4 yıl.Ama konu çok açık;ne Ünal,ne Hüseyin ne avcı elinde dönemin en iyisi waka,uğurcan,shörlot olmadan hiç birşey değiller.En azından şu ana kadar.Bunu görmek için kaç tane 4 5 yememiz,kaç yıl daha her takıma ezilmemiz gerekiyor...

Kangıren olan parmağı kesmek zorundasın.Kötü giderken olduğun yerde durmaz bir hamle yaparsın,tutar tutmaz ama bir hamle yaparsın.Sen elinden geleni yapar,tutmasa bile en kötü şu an ki durumda olursun.Çünkü zaten diptesin.
                            En son Macellan tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 21:26.

Yorum

• Bu kadronun değerini düşüren,oyuncuların performansını yükseltebilecek oyun oynatmayan hoca mevcut durumun en büyük sorumlusudur .

Yorum

Bence problem Hocada değil. Problem bu boktan kadroyu kuran şahıslarda!!!!!
                                Kadronun boktan olduğunu düşünmüyorum. Rotasyon oyuncuları as oynuyor derdimiz bu.

Eren'e büyük kulübe geldiği ilk sezonda formayı verdin, altında ezildi.
                                Larsen futbolu bırakmış, mecburen oynuyor, 2 alternatifi de sakatlandı.
                                Siopis küçük maçlarda tamamen göze batıyor, oyun kurucu özelliği 100 üzerinden 0

Bu oyuncular kötü değiller. Ama malesef sol bek alamadık, pahalı geldi.
                                Stoperde tüm tercihlerimiz olumsuz, kimse tahmin edemezdi Bartra'nın şu vaziyette olacağını
                                Sağ beke Danimarka'da 50 kez milli olmuş, 5 yıl Serie A da oynamış adamı aldın, herifi trabzonda ortalama bir tane halı sahaya yolla, 1 hafta oynasın. Kimse ya burada bir adam var iyi oyuncu bir izleyin dedirtmez. Futbolu bırakmış geldiği günden beri geri gidiyor.
                                Yusuf Yazıcı kusura bakmasın ama Afobe'nin çocuğu öldü senden daha çok çaba sarf ediyordu, ne oldu kardeşim sana?

4-1 Şeklinde başlayan taktiklerle olmuyor bu kadro. 4-2 varyasyonları veya 3-6, 3-4 varyasyonlarını deneme vakti geldi. Veya alacaksın Hadziahmetovic'i 4-1-4-1, 4-1-3-2 oynayacaksın. Başka yolu yöntemi yok.

Kadroda büyük bir kesik olması lazım yoksa hiçbir şey düzelmez
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X