Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• OLMASI GEREKENİ YAZIYORUM

Avcı , istifa edecek ama kabul görmeyecek

O halde

Kadroda, başta Yusuf yazıcı olmak üzere, Futbolla alakası olmayan buraya tatile gelen kim varsa oynayan oynamayan kim varsa, Süresiz kadro dışı kalacak

Hugo
    Yusuf yazıcı
    Bardı
    Umut Bozok
    Larsen
    Eren Elmalı

Yusuf Erdoğan

Visça nın lisansı askıya alınacak..sezon sonu bitiyor zaten
    Uğurcan'nın kaptanlığı elinden alınacak
    Janini'nin problemi varsa çözülecek yoksa fiyat uygun olursa derhal satılacak
    Hamsik devre arası napoli'ye gidecek

Bunlar yapıldıktan sonra
    Bir tane sağ ve sol bek alınacak
    Bir tane sağlam forvet alınacak
    Bir tane iyi bir 6 numara alınacak
    bir tane 10 numara alınacak

ligin ilk 4 de bitirilmesi için çabalanacak

Aksi durum bizi daha da rezil edecektir

Hazır transfer zamanıyken bunlar yapılmalı. İlk devre bunları yapamadık, sakatlara tahammül ettik , bu kez yapılmalı. Yapamıyorlarsa olağanüstü kongre kararı alınıp yapacak birileri göreve getirilmeldir
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya git işine dalga mı geçiyorsun bizle,Sergenmiş tövbe yarabbim. Adam camiasından bile kaçma gitti zorla çalıştı sende motive olup başarılı mı olacağını düşünüyorsun.
      Kaçma mı gitti ?

Adama şampiyonluk sonrası transfer yapmadılar bile

Neyse sen şimdi Ünal hoca dersin ben daha cok sinirlenmiyim

Yorum

• Arkadaşlar. Maç oynanınca ben bile bir an kızarak istifa diye mesaj attım. Şimdi sakin kafayla herşeyi önümüze koyarak bu sonuçların suçlusu tek başına Avcı kesinlikle değil. Oynatmak istediği futbolu bu oyuncu kadrosu oyanayamıyor. Başkan yine pintiliğe kaçıp yanlış transferler yaptı. Bardiye ne gerek vardı? Yusuf Yazıcıya ne gerek vardı? Nwakayemeye para vermek istemedi gitti 4.5 milyon euroya Trabzonsporun futbolcusu olmayan Trezeguet yi transfer etti. Corneliusu gönderip onun yerine Ukraynalı golcüyü alacağına gitti akşam pazarından santrafor getirdi? Suçlu şimdi sadece hoca mı? Başkanın hiç mi suçu yok?

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sorunun ne olduğunu buraya neden açık açık yazmıyor bilenler,neden gölge dövüşü yapıyorlar.
          Neden Ahmet Ağaoğlunun istediği olmadığı için içerdeki yerlilerle birlikte Ertuğrul Doğan-Abdullah Avcı koalisyonunun altı oyuluyor,bunun için bu durumlar yaşanıyoru net olarak söylemiyor bilenler.

Ya çok basit bir soru,bir son iki maçta kalene gelen 9 isabetli şut gol oluyor ve fb maçında da ortada pozisyon bile yokken gol yemek için çabalanıyorsa siz neden diye sormaz mısınız.

Ben biliyorum da kendi takım oyuncuma şerefsiz demek pek etik gelmiyor. Aynen senin gibi düşünüyorum
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi
            Hâlâ hocayı savunan beyin fukaralari mi görüyorum ya?
            İstifa başlığı nerde??
            Bende istifa dedim. Ama şimdi sakin kafayla düşününce Hocanın istediği oyuncular alınmadı. Şu Yunanı istedi almadılar. Ukraynalı sağlam golcüyü istedi akşam pazarında santrafor getirdiler.

Tek suçlu hoca mı? Maddi durumumuz diye ağlayan başkanda hiç mi suç yok?

Yorum

• Normal yenilsek, istifa diyenler yarısından çoğu istifa demezdi. Bir önceki deplasmanda 4 yemişsin. Şimdi de utanmadan, sıkılmadan 5 yiyorsun. Ayıptır yahu. Ne kadrosu, ne kalitesi? Bu kadar başıboşluk olmaz. Fark artmasın diye top çeviriyorsun.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aradaki fark çok basit,Abdullah Avcı ne kadar uzun süre çalışırsa o kadar başarılı oluyor,başakşehir diye bir takım mı vardı,Abdullah Avcı sayesinde,ayrıca genel futbol sistemine köle bağımlı bir tip değil,Başakşehir ile elinden iki şampiyonluğu çalınmış,tıpkı Trabzonspor gibi sistemin sevmediği evladı.
                Ayrıca Sergen ve benzeri moral motivasyonla iş yapan biri değil,sistemle çalışan biri.

bu sezonki durum tamamen iktidar kavgası,birileri hırsına çok pis kapıldılar.

Sanırım eğer ortak bir çözüm bulunmazsa Ertuğrul Doğan istifa eder ve kendi başkanlığı için mücadeleye başlar,Hocaya da şimdi git ben başkan olunca gelirsin der.
                Eğer başarı yalnızca avcıda olsaydı o gittikten sonra gelen,hiçbir başarıları olmayan Okan ile Emre ile futbol katili gibi oyundan yıllardır oynadıkları göze hoş gelen futbolu,şampiyon olmalarını ve sadece ligde de değil avrupada da başarılı olduklarını göremez olurduk.Ancak durum tm da böyleyse demek ki aslında başarı Avcı’dan çok başakşehirin bir sistem takımı gibi yönetiliyor olmasında.Yönetiminde ve başkanında.

Avcı henüz kendi için böyle birşeyi kanıtlmadı.

Bu arada umarım yönetim ile Başkan arasında sorun çıkmaz.
                En son Macellan tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 21:43.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar. Maç oynanınca ben bile bir an kızarak istifa diye mesaj attım. Şimdi sakin kafayla herşeyi önümüze koyarak bu sonuçların suçlusu tek başına Avcı kesinlikle değil. Oynatmak istediği futbolu bu oyuncu kadrosu oyanayamıyor. Başkan yine pintiliğe kaçıp yanlış transferler yaptı. Bardiye ne gerek vardı? Yusuf Yazıcıya ne gerek vardı? Nwakayemeye para vermek istemedi gitti 4.5 milyon euroya Trabzonsporun futbolcusu olmayan Trezeguet yi transfer etti. Corneliusu gönderip onun yerine Ukraynalı golcüyü alacağına gitti akşam pazarından santrafor getirdi? Suçlu şimdi sadece hoca mı? Başkanın hiç mi suçu yok?
                  Trabzonspor'un bir yönetimi var mı sanıyorsun??? Ertuğrul Doğan'dan başka kimi tanıyoruz acaba?? Başkan zaten figüran ve onun da AKP fişini çekti, Bunu kimlerle çektiler ve aracıları kim bulmak hiç de zor değil.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akıl var mantık var. Sen Hoca olsan ve Başkan sana hep Hocam maddi durumumuz maddi durumumuz derse sende bana ne maddi durumumuzdan mı dersin?

Yapmayın. Biraz mantıkli düşünelim. Hoca mesela şu Ukraynalı Golcüyü istedi. Yönetim pahallı diye getirmedi. Gitti Akşam Pazarından Fenerin istemediği Maxi Gomezi getirdi.
                    Yahu ne maddiyatı? 27 milyonluk bütçe 41 e çıkarılmış. Daha nasıl bir el rahatlığı sağlanacak?

Ukraynalıyı bizzat Ukrayna hükümeti bırakmadı.
                    Savaş sebebi ile ülkeden çıkışına izin verilmedi yerli oyuncuların.
                    Yönetimin kararı ile ilgisi yok!

Yorum

• Bu arada kaçırmış olmalısınız. Bugün Hakemin ve VAR hakemlerinin bizi sahada doğradığını neden es geçtiniz??

İki penaltımız görmezden gelindi ve verilecek sarı kartlar verilmedi. Resmen doğrandık sahada!!!!!

Yorum

• -yusuf erdoğan
                        -yusuf yazıcı
                        -bardhi
                        -eren
                        -doğucan
                        -larsen
                        -lahtimi
                        -üzerine oynamayan denswile o kadar maaş bağlamak?!?

bu saçma isimlerin katılmasında kimin sorumluluğu var?

hocaysa hoca gitsin kim aldırdıysa o bu durumun sorumlusu o

bu enkazın düzelme ihtimali de çok düşük en az 4-5 isim gerekli. elde sadece bakasetas-trezeguet-gbamin kaldı oynayabilecek.

ya senin forvet tipin belli fizikli adamlarla yol alırken gittik yerden kalkmayan gomezi sadece fenere inat olsun diye aldık geldik
                        takımda ne fizik kaldı ne hız ne de akıl..

...................uğurcan...................
                        XXXX.......XXXX......hugo.......XXXX
                        ..............hamsik...gbamin............
                        XXXX........bakasetas.......trezeguet
                        .....................XXXX......................

şu boşlukları adam gibi doldursaydık başka şeyler konuşurduk şimdi. (tabi o boşluklar perez-visca-dorukhan da olsaydı belki 2-3 isim bile yeterdi)
                        ama gidip kanat almak yerine 50 tane 10 numara almayı denedik.
                        En son Surmeneli_91 tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 21:54.

Yorum

• Hocanın olası istifasına göre alternatifler belirleniyordur şu an. Hatta ligden hocalarla devam edilebilir eğer bir istifa olursa ki en mantıklısı böyle olur.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca farklı şeyler denemeyı bıraktığı an belki de doğru yolu bulacak
                            Elindeki oyuncular pres yapabilecek oyuncular değil.
                            Sistemi oyuncuların üzerinden kurmalı.
                            Taraftar ne istiyor onun işi değil o sonuç alacak.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Abdullah Avcı'nın sistemi bellidir.
                              Sabırlı, pasa dayalı oyun.

Hoca bu futbolla büyük camialarda bir yere kadar tutunabileceğini düşündüğü için başka bir oyuna evrilmeye çalıştı, patladı, bizi de patlattı.

Hocanın oyun türetme becerisi maalesef bu kadarmış!

Yorum

• Bu takımı Hoca kurdu, boşuna aksini iddia etmeyin.

Direk Hoca'nın takımıdır bu takım.

Başka bir oyuna evrilmek istedi, dik oynamak(!) için.

Marifeti bu kadarmış!

Yorum

Yükleniyor...
                                X