Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir takim tepeden tirnaga asindan yedegine bu kadar kotu olamaz. Bu kadar kotuyse bu takimin basindaki sahsin eseridir.
    Ha bu oyuncularin hicbirini bu sahis aldirmadiysa neden bu takimin basinda ?
    Wakayi hoca istedi yonetim gonderdi.
    Trezegeti, yusufu,naciyi,bqrdhiyi,bartrayi,umutu,gomezi,larse ni,ereni,gbamini,lahtimiyi hoca istemedi yonetim kafasina gore aldi.
    Bu mudur ?

Yorum

• Avcı'nın istifası günü kurtarır geleceği mahveder.

Avcı'nın kalması günü mahveder geleceği kurtarır.
      En son outlaws61 tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 22:11.

Yorum

• Sorun temelde maç başı girdiğimiz pozisyonları harcamak değerlendirememek ile alakalı değil.
        Zaten bizde biliyoruz ki 1-0 olsa maç başı, rakibin bütün oyun planı bozulcak. Sen bu sefer topun arkasına geçeceksin.
        Sorun şuursuz futbolda. Sorun oyuncuların yanlış mevkide oynamasında. Rakibin hiç gol atmadığını varsayalım bu maç akşama kadar 0-0 biter. Umut edeceksin ki uzaktan bir tane Bakasetas çaksın da maçı açalım.
        Sorun rakibin merkeze gömüldüğü anlarda alternatif üretememek. Sorun sol ayaklı(ayaksız) Trezeguet’in içe kat ederken cebelleşmesini izlemekte. Adamın tek yeteneği sağa sürüp şut atmak zaten bu özelliği kullanmayacaksan adam Mustafa Sarp’a dönüşüyor. Sorun sene başı hayvan gibi kontrat verdiğimiz Denswill yerine Gbamin ile stoper oynamakta. Gbamin o tekniği ile önde oynar, dikine gider ama stoper olmaz arkadaş olmaz. Sorun 20 maçtır ülkeye gelmiş en kötü sağ bek olduğunu gösteren Larsen’de ısrar etmekte. Larsen’e yediğimiz gollerde bakın. Tüm gollerde tüm pozisyonlarda adam ofsaytı bozuyor.

Hoca iletişim kuramadığını söylüyor. Kendisini severim. Bu duruma düşmesine de içerledim. Üzüldüm, Trabzonspor’un bu hale düşmesi kadar üzüldüm vallaha. Ama hocam sen kimsenin Arapça bilmediği yerde herkesle Arapça iletişime geçiyorsun. Ne bekliyorsun ki. Takım bundan daha fazla verimsiz kullanılamaz. Bu takım Alanya’dan 5, K.Gümrük’ten 4 yiyecek takım değil. Öyle olsa diğer maçları da kazanamazdın.

Maçın sonunda öfkeyle istifasından yanaydım ama fikrim değişti. Hoca’nın inadından vazgeçip geçmeyeceğine göre yola devam mı tamam mı o zaman karar vermek lazım.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Her kim takıma köstek oluyorsa önce onlar gidecek sonra hoca gider. Ama söylendiği gibi hoca hem kalkıp istifa edecek hem de futbolcuların suratına içini döktüyse yazık. Gider ayak ego tatmini yapmış olur.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok yanlış yorumlar var.

Her şeyden önce bu bir sistem hatası. Arkadaş rezalet oyunculardan kurulu bir takım Monaco'ya şansa 4 gol atamaz, içerde namağlup olamaz. İçerde iyi oynayan bir takım deplasmanda kötü oynuyorsa burada oyuncu seçimi değil oyun seçimi sıkıntılıdır.

Gereksiz tedirginlik var ve hocanın yaptırmak istediklerini yaparken eline yüzüne bulaştırma hali takımın genelinde mevcut.

Trezeguet kötü oyuncu diyen adam futbol değil curling takip etsin
            Bardhi kötü oyuncu diyen softball öneririm
            Ömür futbolcu değil diyen adam gitsin uzun uzun Basketbolcular izlesin, kaslı ve güçlü cılız olmayan binlerce şutla tatmin olsun.

Bu bir sistem hatası. İkinci yarının başına çıktığımız taktikle maçın başında oynasaydık, maçı kaybetmezdik. Bu kadar da net konuşuyorum. Alanyaya karşı yapacağımız şey Larsen ve Eren göbeğe yaklaşacaktı, ileri çıkmayacaktı. Yelpaze gibi öndeki oyuncular genişleyecekti.

Biz ne yaptık Larsen ve Eren'i çıkardık, yerden aralara sızmaya çalıştık, kısa santraforla. Adamlar tamamen bunun üzerine kurgu yapmış ve Hugo-Eren ikilisine çalışmış.

Hoca 3'lü savunmaya geçse Larsen'i sağ stoper denese diye kırk tane laf saydım. Herif çizgi halindeki savunmaya tepki olarak doğmuş 1 kez çizgiyi tutamadı, yani değişik bir basiretsizlik de var. Oyuncular da kendi ortalamasına yakın olan totalde 3-4 oyuncumuz var. Bu formsuzluğu da kusura bakma sana yazıyorum hocam. Ben çok kötü form durumları gördüm, hatırlıyorum ama bu kadar 5'te 5 formsuz bir defans sezonu hiç hatırlamıyorum. Senin zaten hiçbir takımında böyle bir şeye şahit olmadım.
            Kötü oyuncudur şudur budur muhabbeti boş muhabbet.İş bitirici oyuncu değilsen bana göre etkisiz elemansın abicim.Ömür teknik ve mücadeleci bir oyuncu ama sonuca bir etkisi yok.Kritik bir gollük pası yok,etkili bir şutu yok.Sadece koşuyor,topla arası iyi ama hepsi bu kadar.

Trezeguete birilerinin yardımcı olması lazım.Kendisi bir Waka değil.Evet atletik bir oyuncu,iyi mücadele ediyor,şutları da fena değil ama adamda ciddi bir oyun zekası problemi var.Rakibin içinden geçmeye çalışıyor.Kötü oyuncu değil ama harika bir oyuncu da değil.Gerçi Trabzonsporda harika oyuncunun ne işi var o da ayrı bir mesele.Kendisi bir Gökdeniz Karadeniz kadar yetenekli değil mesela.

Bardhi kötü oyuncu değil ama net bir oyuncu da değil.Yardımcı oyuncu statüsünde.Takımın onun üzerine kuramazsın mesela.Geç olm 10 numara olarak senin üzerinden oyunu oynayacağız diyemiyorsun.Herşeyden birşeyler var ama hiçbir şeyden üst seviyede yok.Ayakları iyi gibi ama net bir pasör değil.Oyuna ağırlığını koyan bir isim değil.Yazıcı minvalinde,takıma yardımcı olabilecek tipte bir isim.Ben oyuncuların boyuna veya gücüne takılmıyorum.8 no ya da 10 no olarak bir mevkiye net olarak yerleşemedi hala.

Taktiksel olarak geçen haftaki diamond modeli işe yarayabilirdi.Merkezden daha kalabalık olup oyunu derinden oynayabiliriz.Kanatları etkili kullanamıyoruz çünkü.Merkezi karıştırsak daha mantıklı olacak.
            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 22:15.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adanademirsporun hocasını övenlerde var hemşerim demirsporun maliyeti senden çok az değil ha aldığı puan ortada bu senede geçen senede hicbir bok olmaz hocasındanda takımındanda.
              Alakası dahi yok. Seni yarın bile değil!
              Maaş bütçesi senin yarın bile değildir emin olabilirsin.
              Bak böyle aldılar adamları da,

Bu maliyete bu oyunu anlarım.

Bizim Y.erdoğan'a verdiğimiz paraya adam E.Akbaba'yı aldı!
              En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 22:15.

Yorum

• Bunlar olur, futbolda bunlar var.

Başlıktaki yorumların hemen hepsinde belli ölçülerde haklılık payı var. Abartanların ve kulis bilgisi veriyor makyajıyla tamamen dedikodu üretme çabası içinde olanların yorumları bu foruma yakışmıyor.

Yani biraz transfer kötü planlanmış, biraz oyuncular beceriksiz, biraz oyuncular maç seçiyor biraz Hoca yetersiz/uyumsuz/geçimsiz. Biraz ama, hepsinden var da biraz var.

Hocanın oyuncularla irtibatında sorun görüyorum ben. Oyunculara soğuk. Üç yerli oyunculu kadrolarda sekiz kişiyi zaten iletişim olarak zor bir yere itiyorsun, üzerine bir de karakter olarak oyuncuyla iletişiminden bir coşku doğmuyor. Sanırım o iş komple herkesin adını bildiği tek yöneticiye havale edilmiş. O yöneticiyi bu pozisyona yücelten şey çok belli: para.

Para sıkıntısı artık o arkadaşın da çözemeyeceği bir noktaya gelmiş olmalı ki kırılgan bir takım halimize geri döndük.

Uzun uzun yazmaya gerek yok.
                Çözüm önerimi özetliyorum:
                Başkan hocayı dinler, notlarını alır.
                Gbamin, Bakasetas, Trezeguet, Djaniny, Hamsik ve Abdülkadir gibi futboldan anladıklarını kimsenin tartışamayacağı görece daha tecrübeli oyuncularla konuşur, notlarını alır.
                Yönetimle tüm bu notları değerlendrirler ve kararı alır uygularlar.
                Hocayı teşekkür ederek uğurlar ve yabancı bir hoca ile anlaşırlar.
                Bu keyif vermeyen oyun da burada son bulur, yeni bir heyecan aranır.

Ben Okan Buruk'un Başakşehir'den şampiyonluk sonrası nasıl ayrıldığını biliyorum. Her şeyi denedik, sıradaki madde budur dediler Okan Buruk'a. O da saygılı bir şekilde hak verdi, güzelce ayrıldı.

Güzelce gönderelim, o da işine baksın biz de önümüze bakalım. Uzayınca güzelleşen bir ilişki değil bu, çok net.

Yorum

• egemen korkmaz gitti defans hattımız tamamen dağıldı dikiş tutmuyor her anlamda
                  demek ki iyi etki ediyordu hoca.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle istemedi. Satıldıktan sonra düzenlediği ilk basın toplantısında Cornelius için Lord gibi bir futbolcuydu dedi... Yani nasıl üzgün olduğunu gösteriyordu. Maxi Gomez ve Umut Bozok Trabzonsporun santraforları olamaz!!!! Maxi Gomez ancak Cornelius gibi santraforun yanında yardımcı gezen santrafor olarak oynar.
                    abi kesinlikle öyle. maxi aslında iyi golcü ama ülkemizde hep pivot santraforlar iş yapiyor. görünen köy klavuz istemez
                    Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her kim takıma köstek oluyorsa önce onlar gidecek sonra hoca gider. Ama söylendiği gibi hoca hem kalkıp istifa edecek hem de futbolcuların suratına içini döktüyse yazık. Gider ayak ego tatmini yapmış olur.
                      Sahadaki bu kepazelere aferim mi diyecek ne demesini beklerdiniz acaba.Rahmetli özkan hoca olsaydı lügata girmemiş küfürleri öğrenirlerdi soyunma odasında.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alakası dahi yok. Seni yarın bile değil!
                        Maaş bütçesi senin yarın bile değildir emin olabilirsin.
                        Bak böyle aldılar adamları da,

Bu maliyete bu oyunu anlarım.

Bizim Y.erdoğan'a verdiğimiz paraya adam E.Akbaba'yı aldı!
                        emin ol öyle değil abim. bize yakın giderleri var hiç şüphen olmasın

Johann CRUYFF

Yorum

• Avcı ile devam edilmeli. Kadro temizlenmeli ve yeni bir yapılanmaya gidilmeli. Hem bu sene hem de önümüzdeki sene hedef sadece ilk 4 olmalı. 2025 yılına şampiyonluk hedefi konmalı ve o yılın kadrosu şimdiden kurulmalı
                          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avcı'nın istifası günü kurtarır geleceği mahveder.

Avcı'nın kalması günü mahveder geleceği kurtarır.
                            günün en güzel yorumlarından. yürekten tebrik ederim

Johann CRUYFF

Yorum

• Bi 30 sene daha beklemek istemiyorsanız, sakin olun.

bu kafayla olmadı olmuyor işte.
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Avcı kimse sıçmayacak dese kulupte kimse sıçamaz. Şampiyon yapmış hoca, onun lafının üstüne laf eden olamaz. O kadar gücü var kulupte.
                                Transferlerin tamamı onun onayı ile yapılmıştır. Zaten ondan başka oyuncu önerecek kimse de yok kulupte kendinizi kandırmayın

Bunlar da gayet normal şeylerdir. Yadırganacak işler değil.

Sorun ise, Avcı'nın kulupteki bu gücünden rahatsız olan kişi veya kişiler

Arkadaşlar, Trabzon zor şehirdir. Şampiyon olmuş hoca'nın destekçileri olacağı aşikardır ama Oynattığı FIRTINA OLMAYAN oyun ise bazı kişileri rahatsız etmiştir. Başarılı dahi olsa, herkes mutlak sürette kulupte kalacak diye bir kaide yok. Bakınız Sergen yalçın, Bakınız Zico ve Ersun Yanal örnekleri.

O bakımdan, Oyun anlayışı olarak şampiyon oluyorken bile ben çok laf ettim Avcı'nın oyununa, Sürekli 1-0 üzerine kurgulanmış bir oyun ve keyiften uzak bir oyun. Wakame olmadığında kısır bir takıma dönen bir oyun vardı zaten sahada. Rakiplerimizin 3 ünün birden kötü sezon geçirmesi ile bizim de şansımızın yardımı ile hak ederek bir şampiyonluk aldık ama hepsi bu..Hepsinin bundan ibaret olduğu, Şu an yaşadıklarımız ile zaten kendini ispat ediyor.

Oysa geçen seneki kadrodan Wakame haricinde eksilen oyuncumuz da yok. Visça diyenler olacak ama biz rakiplerimize 20 şer puan attığımızı geçen senenin ilk devresinde visça bizde değildi zaten.

O bakımdan , üstüne adet olarak daha geniş bir oyuncu kadrosu kurmamıza rağman kalitede maalesef sınıfta kaldık.

Eren Elmalı'transferi bir hata değildir ama Bir oyuncunun bu kadar vasat hale gelmesi de enteresandır.
                                Danimarka Milli takımında oynayan Larsen gibi bir oyuncu isim olarak elbette kötü bir tercih değildir ama bu kadar da kötü olacağını tahmin etmek zor iş elbette

Gbamin mesela, kağıt üstünde milyon euroluk bir oyuncu ki bize satın alma opsiyonunu vermediler bile.

Naci'yi ancak kiralık olarak aldık Ajax'dan

Gomez de isim olarak kötü bir oyuncu değil tabiki de.

Umut Bozok, ligimizin gol kralı idi ??

Ama Kimya tutmadı ? Neden tutmadı. Hocamızın sistemi bu oyuncularımıza uymadı. Avcı'nın planında Visça hep vardı ve alternatifini düşünmedi bile. Bu da bizi kanatsız bıraktı. Tm iyileşti derken bu kez tekrar sakatlanınca işler iyice sarpa sardı. Kasım'dan sonra dediği şey ise tam da Visça'nın dönüşü idi. Bu bile bana göre bir handikaptır. Bir Hoca, bir oyuncu üzerine takımın oyun sistemini inşa edemez. Alternatifleri olmalıydı. Ama bu konularda eksik kaldı.

Santrafor seçiminde, Trezeget gibi bir fuleli ve kendine oynamayı seven bir oyuncun varken, Orta ile besleyemeceğin Kule santrafor bizim işimizi görecek miydi. Bunu zaten Cornelius ile denemiştik ve olmamıştı, O halde son dakika da belki de inat ile yuapılan Gomez transferi bir hatadır.

Ama hepsinden önemlisi. Gitmek isteyen UĞURCAN, ÖMÜR- HUGO - JANİNİ gibi oyuncuların bir türlü ruhen kalamamalırıdır. Hele hele Avrupa görmüş Yusuf yazıcı'nın sağlam kontratıyla geçirdiği 4 senelik Lille macerasını duyan yerlilerimizin takımdan gitmek için extra uğraş vermeleri de kaçınılmaz olacaktı.

Ve butun bunlar olurken, Geçen seneden farklı olarak EGEMEN gibi bir tetnik ekip personelinin olmaması da tuzu biberi oldu

Takım da acayip ciddiyetsiz bir ortam var. Kaba tabirle Hocamız ile oyuncular arasındakı ilişkinin enseye patlak göte parmak modunda olduğu şeklinde söylentiler de var.

**

Hocamız da geçen seneki sıkıcı futboldan sonra, bu sene daha agresif ve önde basan bir oyun oynamak isteği de maalesef tutmadı. Çünkü Önde oyarken, arkayı tutacak kaliteli bir 6 numarası hiç olmadı. Hamsik eskisi gibi sağlıklı değildi ve Gbamın de bunu yeterince yapamıyordu. Bartra'nın , hucumcu özelliği yanında savunmadaki savruk görüntüsü de netti. Hugo'nun sürekli hata yapan halleri ise cabasıydı..

Velhasılı , İlerdekı toplar Trezege tarafıdan çok çabuk kaybedilince, Larsen ve Eren'den kaliteli hucum destekleri gelmeyince, Bakasetas haricinde kaleyi düşünen başka bir oyuncumuz çıkmayınca. Ömür'un bir tane bile adam geçmeden sezonu tamamlıyor oluşunu da gördükten sonra. Bu kadrodan en iyi ilk 10 olur iddası da gerçeğe dönüşüyor maalesef
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X