Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazı kaynaklardan hoca bırakmayı düşünüyor mesajları düşmeye başladı. Bakalım neler olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      LİGİMİZDE KALİTE BELLİ, KADRO SORUNU YOK OYUN PLANI SORUNU VAR

Dün jesus aptalca 3 lü çıktı hemen yazdım ve çoğu da görmüş, evinde UZAY TAKIMINI haşat ettiler

Monaco ya tarihi hezimet yaşat-fb yi (ki en iyi halindeyken) haşat et-daha 3 gün evvel fb gs yi dağıtan Giresuna pozisyon vermeden net şekilde yen, ASLA TESADÜF OLMAYAN doğru planlarla

Dön Alanya Gümrük Antalyadan 14 ye,

Ligimizde belöz de 7 yedi, bu TUHAF SKORLAR RAKİBİ OKUYAMAYAN ezber taktikçi hocaların sorunu, oyuncular da dağılıyor.

Burdan nasıl çıkılır bilemiyorum AMA ASLA SORUN OYUNCULARDA değil, 20 ÇOCUĞU YÖNETEMEYENLERDE
      Mantıklı buldum yazdıklarınızı valla hafife almıcan rakibi ezbere oynamıcan doğru diyorsun
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İşin en sıkıcı ve en can alıcı noktası haftaya başaksehir emre ile bizi yenerse yenilmezlik serisi de bozulur ve takım iyice dibe vurur kümede kalma savaşına kadar gider bu durum ciddi anlamda futbolcularda bir loser lık olmaya başlamış bu cok buyuk sıkıntı

Yorum

• bu maçtan sonra değil ama gelecek haftaki başakşehir maçında olası beraberlik ve yenilgide avcı amiyane tabirle eşşek gibi istifa edecek

hocayada zaten bu şansı vermek gerekiyor
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            LİGİMİZDE KALİTE BELLİ, KADRO SORUNU YOK OYUN PLANI SORUNU VAR

Dün jesus aptalca 3 lü çıktı hemen yazdım ve çoğu da görmüş, evinde UZAY TAKIMINI haşat ettiler

Monaco ya tarihi hezimet yaşat-fb yi (ki en iyi halindeyken) haşat et-daha 3 gün evvel fb gs yi dağıtan Giresuna pozisyon vermeden net şekilde yen, ASLA TESADÜF OLMAYAN doğru planlarla

Dön Alanya Gümrük Antalyadan 14 ye,

Ligimizde belöz de 7 yedi, bu TUHAF SKORLAR RAKİBİ OKUYAMAYAN ezber taktikçi hocaların sorunu, oyuncular da dağılıyor.

Burdan nasıl çıkılır bilemiyorum AMA ASLA SORUN OYUNCULARDA değil, 20 ÇOCUĞU YÖNETEMEYENLERDE
            Biz de bundan bahsediyoruz işte ama anlamadığım nokta şu? Yahu perşembenin gelişi çarşambadan belli! Neden hiçbir tedbir alınmadı?
            Ne hoca tarafından ne de yönetim tarafından?
            Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
            -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
            Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
            -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sorunun oyuncu kalitesi olduğunu düşünen taraftarla futbol tartışmam aga

40 milyon avro maaş bütçesi + kariyerli oyuncular+ geniş kadro (nicelik olarak)

u19 takımından gelen oyuncular değil bunlar hocam,3-4 sene önce yedeklerde bol bol u19 oyuncuları vardı,maaşları 50 bin lira olan,sıfır kariyer, bunları çabuk unutuyoruz

geçen sezon süper lig gol kralını aldık umut bozok, uruguay milli takımında dünya kupası kadrosuna girmiş ve la liga kariyeri olan maxi gomez i aldık

sonra haala burda kadro kalitesinden konuşan taraftarlar var,çoh enteresan
              Tek 2 soru soracağım size??

1-Mevcut oyuncu kadromuzdan , Şampiyonluğa oynayan takımların 11 inde direkt oynayabilecek bana kaç tane oyuncu sayabilirsin???

2- Mevcut oyuncu kadrosundan, Anadolu takımlarında 11 de direkt oynar diyeceğin kaç oyuncu sayarsın??

Ben cevap vereyim? BAKASETAS haricinde hiç bir oyuncun 3 istanbul takımının 11 oyuncu olamaz
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hamsik bitti hocada bunu görüyor ve oynatmıyor geçen sene 10 hafta kala onun olayı bitti.
                Olay o deil Napoli şampiyonluğa gidiyor İtalya da ve şampiyon kadroda görmek istiyorlar onu amaçları oynasın deil yani

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sorunun oyuncu kalitesi olduğunu düşünen taraftarla futbol tartışmam aga

40 milyon avro maaş bütçesi + kariyerli oyuncular+ geniş kadro (nicelik olarak)

u19 takımından gelen oyuncular değil bunlar hocam,3-4 sene önce yedeklerde bol bol u19 oyuncuları vardı,maaşları 50 bin lira olan,sıfır kariyer, bunları çabuk unutuyoruz

geçen sezon süper lig gol kralını aldık umut bozok, uruguay milli takımında dünya kupası kadrosuna girmiş ve la liga kariyeri olan maxi gomez i aldık

sonra haala burda kadro kalitesinden konuşan taraftarlar var,çoh enteresan
                  Yahu senin bu takımı 40 milyon avroya kurman kalite göstergesimi ederin kalite olarak GİRESUNSPOR iho döneminde daha çok para harcadın 10 tane hoca geldi bırak şampiyonluğu kaçkere 3.olabildin ne anlatıyorsun sen oyuncun kalitesini harcadıgın para göstermez sen wakayemeyi kaça getirdin kaç liralık verim alın bartrayı kaça getirdin kaç tl lik ağzımıza etti .Bu kadronun işi bitmistir maliyeti düşürerek yeniden yapılanacagız bununda bize ederi en az 4 yıldır döndük en başa.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Olmadı mi olmuyor işte bu sezon şanssızlık da var
                    Ugurcan formsuz
                    Sağ bek peres sakat
                    Orta saha dorukhan sakat
                    Sağ açık visca sakat
                    Takımın beyni hamsik bitkisel hayatta
                    Takımda sadece yeteneği kısıtlı olan ama savaşan siopis uzaktan sut atan bakasetas bir de bireysel oynayan trezege var biz bu kadar puani iyi bile toplamisiz
                    Ya avci gidecek yada omur larsen gbamin forma yüzü görmeyecek radikal kararlar bekliyorum

Yorum

• Dinlemedim ama hoca maçtan sonra ne zırvaladı ?

Yorum

• İlk olarak Çağlar Güleryüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorunun taktiksel değil oyuncu kalitesiyle ilgili olduğunu düşünen büyük bir kitle var.
                        İzlediğimiz şeyin FUTBOL olmadığını dahi konuşamıyoruz ki çözüm bulalım.
                        Sorun tamamen oyuncu kalitesinde.10 tane hücumcuyla top yekün hücum yapsan bu salaklar yine de golü atamaz.Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz.

Edgar,Peres,Dorukhan,Hamsik,Waka,Visca,Bakasetas,C ornelius gibi oyuncularla oynadık geçen sezon.

Bu sezon ise geçen sezonki kadrodan sadece Bakasetas var ilk 11 de.

Trezeguet atletik ve elinden geleni yapıyor ama oyun zekası çok düşük.Rakibin içinden geçmeye çalışıyor.

Naci teknik ama ne orta açabiliyor ne de şut çekebiliyor.Birebirde güçlü olmadığı için rakibinin üzerine de gitmiyor.

Lahtimi 3.lig topçusu.

Gbamin çok vasat ve ultra gevşek bir oyuncu.

Eren ve Larsen ligin en düz bekleri.Bir tane düzgün ortaları yok.Teknikleri vasat.

Bartra Edgarın yarısı kadar katkı veremedi.Üstelik sürekli hata yapıyor.

Ortasahada Dorukhan ve Hamsikin yokluğunda ne oyun kurabiliyoruz ne de mücadele edebiliyoruz.Siopisin ayaklar çok kötü,savunma kısmında ise tek başına kalıyor.Hamsikin yokluğunda oyun kuramıyoruz.Ömür sadece koşup mücadele ediyor,oyuna etkisi sıfır.

Gomez Corne gibi hava topu alamıyor,üstelik ikili mücadele de kazanamıyor.Çalım özelliği de yok.Umut ondan çok daha kötü.Top gelsin de kaleye sokayım derdindeler hücuma katkıları düşük.

Bardhinin oyuna Ömürden daha fazla bir katkısı yok.Yazıcı zaten piyasada yok.

Teknik ve zeka açısından son derece kısıtlı bir kadro var sahada.Sabaha kadar top oynasalar yine organize gol atamazlar.Trezeguet 50 kişiyi geçecek veya Baka uzaktan vuracak da ancak öyle gol oluyor.Veya duran toplardan gol olacak.Başka türlü akan oyunda etkinlik sıfır.

Yorum

• Sadece teknik direktör konuşmak doğru değil. Maça 0 motivasyon 0 konsantrasyon 0 istekle çıkan takım kaptanını da konuşun biraz.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen ..kendi adima degerlendirme yapacagim demis hayirlisi artik..giderse bende ozur diler tesekkur ederim hersey icin..8tasla yasadigi duruma dusmeyiz insallah hem kendi kariyeri icin iyi olmaz bu durum hem de guzel hatirilar birakmisken oyle anilir bundan sonra..yarin birgun ne olacagi belli olmaz hoca enerjisini kafasini toplarsa yollar kesisebilir bu sayede bize geldigindeki avcinin enerjisi soylemleriyle simdiki bahanelere siginan hocanin enerjisi ayni degil doymusluk hissi var ..hem camia hem hoca basariya acti gelirken hem trabzonsporun hem benim alacagim var diyerek geldi camiayida kendisini de inandirdi sampiyonluga o sinerji ile geldi basari ..simdi hersey toz duman ne camia ne hocada o guc yok

BJK'den aldı, bizden de alır gider.Ha dediğim gibi almazsa ayakta alkışlar, ömür boyu arkasından kötü konuşmam.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek 2 soru soracağım size??

1-Mevcut oyuncu kadromuzdan , Şampiyonluğa oynayan takımların 11 inde direkt oynayabilecek bana kaç tane oyuncu sayabilirsin???

2- Mevcut oyuncu kadrosundan, Anadolu takımlarında 11 de direkt oynar diyeceğin kaç oyuncu sayarsın??

Ben cevap vereyim? BAKASETAS haricinde hiç bir oyuncun 3 istanbul takımının 11 oyuncu olamaz
                              Üç kuruşluk adamlara parayı bayılınca kaliteli takım kurduğunu sanan anlayışa bişey anlatılmaz hocam

Yorum

• yabancı hocadan devam etmeliyiz.
                                paraya kıyıp Tucheli getirsek efsane olurdu saçma sapan futbolculara dünya maaş bağlayacaklarına kaliteli hoca getirsinler

ama gidip ünal karaman - reşit akçay - hüseyin cimşir modu açıp bunlardan birine idare et denir ya da fatih tekkeyi falan getirirler

boştaki hocalar

Tite
                                Joachim Löw
                                Mauricio Pochettino
                                Luis Enrique
                                Fernando Santos
                                Thomas Tuchel
                                Zinédine Zidane
                                Frank de Boer
                                Rafael Benítez
                                Marcelo Bielsa

Yorum