Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ha şu olsaydı avcı nın böyle bir mazaret üretmesine bişey diyemezdim : esame listesinde (21 kişilik) alt yapıdan 8-9 oyuncu ve ilk 11 de de alt yapıdan(u19 takımından) 2-3 oyuncu olsaydı avcı nın bahanesi olabilirdi,yani elimde kariyersiz ve kalitesiz kadro var,şuç bende değil

ama durum öyle değil şu anda

yani hem maaşları yüksek oyuncular var hemde kariyerli oyuncular var hemde sayı olarak bunlardan çok var, haliyle avcı nın mazeretleri mantıklı değil

avcı nın sezon başından beri konuştuğu mazeretleri sıralarsak komedi olur

misal kopenhg maçı sonrası yüksek nem den şikayet etmiş, hatta nem oranınıda vermiş yüzde 85 ,sanki kopenhag aynı nemde oynamamış gibi,

taraftarı suçladığı dönemlerde oldu,araştırma yapılırsa çeşit çeşit mazeretler okunabilir avcıdan,maç sonlarında
    15 milyon euroluk bütçeyle şu takımı oyun olarak ezecek en az 10 tane avrupa takımı bulunabilir.Kopenhagın bütçesi nedir.Sadece kontra oyunuyla 5 tane atan Alanyanın bütçesi ne mesela.40 milyon nedir aga.90 dk boyunca Bakasetas şut atsında belki gol olur diye bekliyorsan o takımdan bir bok olmaz demektir.90 dk boyunca 2 bekin ve 2 kanadının tek bir tane düzgün ortası yok cezasahası içine.Merkezde Hamsik olmayınca takım beyinsiz kuş gibi takılıyor.Ömür 10 no oynuyor ama mübarek çocuk ne gollük pas atabiliyor ne de adam gibi şut atabiliyor.Bu ne biçim takım aga.

Edgarlı,Peresli,Dorukhanlı,Hamsikli,Wakalı,Viscalı ,Corneli takımı özledim.O takım 60 dk yatardı ama öyle bir yarım saaat oynardı ki rakipler topu göremezdi bunalıma girerdi.Nedeni ise çok basit.Onlarda mücadele vardı,zeka vardı,teknik vardı,bitiricilik vardı.Birçok şey vardı.

Abi izlediğimiz adamlara bak yahu.Geçen senenin kalite olarak 3 gömlek altındayız ona rağmen maaş bütçesi 40 milyon.Bol keseden para dağıtıyoruz.

Yorum

• Çok yanlış yorumlar var.

Her şeyden önce bu bir sistem hatası. Arkadaş rezalet oyunculardan kurulu bir takım Monaco'ya şansa 4 gol atamaz, içerde namağlup olamaz. İçerde iyi oynayan bir takım deplasmanda kötü oynuyorsa burada oyuncu seçimi değil oyun seçimi sıkıntılıdır.

Gereksiz tedirginlik var ve hocanın yaptırmak istediklerini yaparken eline yüzüne bulaştırma hali takımın genelinde mevcut.

Trezeguet kötü oyuncu diyen adam futbol değil curling takip etsin
      Bardhi kötü oyuncu diyen softball öneririm
      Ömür futbolcu değil diyen adam gitsin uzun uzun Basketbolcular izlesin, kaslı ve güçlü cılız olmayan binlerce şutla tatmin olsun.

Bu bir sistem hatası. İkinci yarının başına çıktığımız taktikle maçın başında oynasaydık, maçı kaybetmezdik. Bu kadar da net konuşuyorum. Alanyaya karşı yapacağımız şey Larsen ve Eren göbeğe yaklaşacaktı, ileri çıkmayacaktı. Yelpaze gibi öndeki oyuncular genişleyecekti.

Biz ne yaptık Larsen ve Eren'i çıkardık, yerden aralara sızmaya çalıştık, kısa santraforla. Adamlar tamamen bunun üzerine kurgu yapmış ve Hugo-Eren ikilisine çalışmış.

Hoca 3'lü savunmaya geçse Larsen'i sağ stoper denese diye kırk tane laf saydım. Herif çizgi halindeki savunmaya tepki olarak doğmuş 1 kez çizgiyi tutamadı, yani değişik bir basiretsizlik de var. Oyuncular da kendi ortalamasına yakın olan totalde 3-4 oyuncumuz var. Bu formsuzluğu da kusura bakma sana yazıyorum hocam. Ben çok kötü form durumları gördüm, hatırlıyorum ama bu kadar 5'te 5 formsuz bir defans sezonu hiç hatırlamıyorum. Senin zaten hiçbir takımında böyle bir şeye şahit olmadım.
      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
      Özkan Sümer

Yorum

• Trabzonspor u 19 takimiyla bile ciksa maca karagumrukten 4 alanyadan 5 yemez ayiptir deplasman puan ortalaman 1.20 mi 1.10 mu ne allahtan umraniye istanbulla oynadik deplasmanda yoksa 0,7 bilmem kac olacakti..hala sorun hocada degil diyenler var.hocayla takim arasindaki ipler kopmus , film bitmis hocanin kendisi bile bunu kabul ediyorken ben yapamiyorum diyorken hocadan cok hocayi savunmak anlamsiz.adamciligi bir kenara birakip tavrimizi klupten yana koymamiz lazim..yurumuyor iste bu is artik hataydan antepten de 5 yememizmi lazim yeterince rezil olmadik mi istenilen buysa kalsin avci..8 aydir top oynamiyor takim saman alevi gibi arada bir parlayip ertesi hafta eskiye dönüyor istikrar yok boyle gotmeyecegi belli..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 21:57.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu arada para mara da yok.
          KAsımpaşa'ya taksidi ödeyemediğimiz için kulübe haciz geliyordu.

Pinti yönetimmiş.

Kulüp hacizlik hale geldi, daha fazla para savurmadı diye yönetim eleştiriliyor.
          Vallahi alemsiniz gençler!

A.demirspor - 3
          Antalya - 5
          Karagümrük - 4
          Alanya - 5

3 ü sıradan, ligde düşmemeye oynayan toplam 4 takımdan 17 gol yedik.
          41 milyon euro bütçe ile ortaya bunu sunamazsın.

Küçülseydin, bu sonuçlara sabredilirdi.

Şimdi yönetim otursun.
          Para pul da kalmadı sene başı transfer hovardalığı yüzünden!

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende istifa dedim. Ama şimdi sakin kafayla düşününce Hocanın istediği oyuncular alınmadı. Şu Yunanı istedi almadılar. Ukraynalı sağlam golcüyü istedi akşam pazarında santrafor getirdiler.

Tek suçlu hoca mı? Maddi durumumuz diye ağlayan başkanda hiç mi suç yok?
            Arkadaşlar yapmayın ya.Hocanın istediği oyuncular alınmamışmış.Bardrayı,bardiyi,Gomezi,Gbamini yada diğer oyuncuları ben mi getirdim.

Bu takımın bir yıldır oynadığı ve her maç rezil olduğu takımlar arasında senden daha kaliteli kadroya sahip takımların sayısı bir elin parmağını geçer mi?Bu takım böyle oyunu böyle sonuçları mı hakediyor?Hoca elinden geleni yapıp,başarılı olmasa anlarım ama hoca elinden geleni,yapıyor suç tamamen futbolcularda diyen olursa da hiç uzatmaya gerek yok.
            Hocanın kibrinden,olmayan oyun ve sistem anlayışından,hatalı kadro seçimi ve hatalı oyuncu değişikliklerinden,asla rakip analiz yeteneği yapamıyor oluşundan vs vs bir ton şey daha sıralayabilirsin.Hala hocada suç yok demek...yorumsuz
            En son Macellan tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 21:59.

Yorum

• Kim ne derse desin bu kadro Gs den sonra ligin en iyi 3 kadrosu içinde fener ile sanki daha önce forvette benzema stoperde Ramos oynuyordu, açın bakın kadroya, bu kadro kesinlikle bu kadar kötü top oynamaz burda başka birşey var, ve bunun baş sorumlusu önce yönetim sonra hoca.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                OLMASI GEREKENİ YAZIYORUM

Avcı , istifa edecek ama kabul görmeyecek

O halde

Kadroda, başta Yusuf yazıcı olmak üzere, Futbolla alakası olmayan buraya tatile gelen kim varsa oynayan oynamayan kim varsa, Süresiz kadro dışı kalacak

Hugo
                Yusuf yazıcı
                Bardı
                Umut Bozok
                Larsen
                Eren Elmalı

Yusuf Erdoğan

Visça nın lisansı askıya alınacak..sezon sonu bitiyor zaten
                Uğurcan'nın kaptanlığı elinden alınacak
                Janini'nin problemi varsa çözülecek yoksa fiyat uygun olursa derhal satılacak
                Hamsik devre arası napoli'ye gidecek

Bunlar yapıldıktan sonra
                Bir tane sağ ve sol bek alınacak
                Bir tane sağlam forvet alınacak
                Bir tane iyi bir 6 numara alınacak
                bir tane 10 numara alınacak

ligin ilk 4 de bitirilmesi için çabalanacak

Aksi durum bizi daha da rezil edecektir

Hazır transfer zamanıyken bunlar yapılmalı. İlk devre bunları yapamadık, sakatlara tahammül ettik , bu kez yapılmalı. Yapamıyorlarsa olağanüstü kongre kararı alınıp yapacak birileri göreve getirilmeldir
                Başka yol yok
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kim ne derse desin bu kadro Gs den sonra ligin en iyi 3 kadrosu içinde fener ile sanki daha önce forvette benzema stoperde Ramos oynuyordu, açın bakın kadroya, bu kadro kesinlikle bu kadar kötü top oynamaz burda başka birşey var, ve bunun baş sorumlusu önce yönetim sonra hoca.
                  Bu kadro berbat bir kadro her hattıyla kaleci dahil.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bende istifa dedim. Ama şimdi sakin kafayla düşününce Hocanın istediği oyuncular alınmadı. Şu Yunanı istedi almadılar. Ukraynalı sağlam golcüyü istedi akşam pazarında santrafor getirdiler.

Tek suçlu hoca mı? Maddi durumumuz diye ağlayan başkanda hiç mi suç yok?
                    sakin kafayla düşününce de aynı. dünyada hiçbir hocanın her istediği alınmaz.
                    denswill+djaniny olayı bile kovulmak için yeter de artar. o ikisinin maliyetine 8 numara da alınırdı düzgün sağ bek de.
                    yusuf yazıcı'nın gelişi de ayrı saçmalık vs. planlaması da rezaletti hocanın. derhal gönderilmeli.

Yorum

• Abdullah Avcı'nın süresi doldu, kendisiyle güzel bir şekilde yollar ayrılmalıdır, şampiyonlukta ki katkılarından dolayı teşekkür ederiz ancak bu sezon ki yaptıkları için teşekkür edecek değiliz, Avcı istifa ederse ve Ertuğrul Doğan ve Ağaoğlu kabul etmezse kendi ayaklarına sıkmış olur, daha kötü günler bizi bekler net..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bu hafta da Başak 5 atar Avcı mavcı kalmaz net..
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Sorun hocada değil. Sahada ki yetersiz kadroda.
                          Hiç bir transferin Avci'nın önceliğinde olduğunu düşünmüyorum. Bu deneyime sahip teknik kadro bu çöpleri aldırmaz. (Gidip çinden kouassi'yi alın dememiştir. Naci, Lahtimi gibi tecrübesiz oyuncuları sevmez,)

Mesela Sağ bek için 8 oyuncu söylemiştir Larsen 8. Sıradadir.
                          Yapılması gereken şampiyon hocanın arkasında olmaktır. Kadroda ciddi revizyon şart. Para eden her futbolcu satilabilir.
                          En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 22:08.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sorun hocada değil. Sahada ki yetersiz kadroda.
                            Hiç bir transferin Avci'nın önceliğinde olduğunu düşünmüyorum. Bu deneyime sahip teknik kadro bu çöpleri aldırmaz.
                            Kadroyu kuran hoca. Boşa debelenmeyin!

Yorum

• Takımdaki çöpler derhal ayıklanıp taraftarın istediği bu saçma sapan hücum futbolu bırakılıp gerekirse 1-0 lara abone maç kazandıran futbola geri dönülmeli sezon sonu yeniden yapılanmalıyız hucüm futbolunun içine sıçayım.

Yorum

• adanademirsporun hocasını övenlerde var hemşerim demirsporun maliyeti senden çok az değil ha aldığı puan ortada bu senede geçen senede hicbir bok olmaz hocasındanda takımındanda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X