İlk olarak samway tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim bu akşam hocanın arkasında durursa hoca biletlerini kesecek...Hocanın konuşmasından anladıklarım budur.
Uzaktan Bakasetas şut atsın diye bekliyoruz 90 dk.Trezeguet oyunu aklıyla oynamıyor,dar alanlarda oyuna zeka katamıyor.Başka da oyunu açıp işi bitirebilecek bir oyuncu yok.
Beklerin ne orta açabiliyor ne de adam eksiltebiliyor.Dorukhan gibi oyunu iki yönlü oynayan jokerin sakat.Hamsik gibi oyun kurucun fiziksel olarak bitik olduğu için yok.Siopisin topla etkinliği berbat,tek başına da ortasahayı savunması mümkün değil.Ömür bal yapmayan arı,iş bitiremiyor.Santraforların bireysel becerileri çok zayıf,üstelik ikili mücadelelerde sürekli yerdeler.Beğenmediğim Corneliusun daha fazla katkısı vardı takıma.Eskiden en azından uzun şişiriyorduk şimdi onu da yapamıyoruz.Bardhinin Ömürden fazla bir katkısı yok.
Bu kadar sıradan bir takımın maç kazanamaması çok normal.Böylesine vasat oyunculara dünyanın parasını verdiren hoca öncelikle kendisini sorgulamalı.Kadro maliyeti 15 milyona bile düşürülse bundan daha kötü bir oyun olmaz emin olabilirsiniz.Birkaç oyuncu dışında herkes gönderilebilir.Trezeguet ve Bakasetas olmasa rakip kaleye gidemicez ayıpta birşey gerçekten.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 09.01.2023, 20:45.
Yorum
-
Yahu ne napolisi ayakta duramıyor adam uydurmayın napolide kim oynatır onu bir omuzluk hali kalmış .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
LİGİMİZDE KALİTE BELLİ, KADRO SORUNU YOK OYUN PLANI SORUNU VAR
Dün jesus aptalca 3 lü çıktı hemen yazdım ve çoğu da görmüş, evinde UZAY TAKIMINI haşat ettiler
Monaco ya tarihi hezimet yaşat-fb yi (ki en iyi halindeyken) haşat et-daha 3 gün evvel fb gs yi dağıtan Giresuna pozisyon vermeden net şekilde yen, ASLA TESADÜF OLMAYAN doğru planlarla
Dön Alanya Gümrük Antalyadan 14 ye,
Ligimizde belöz de 7 yedi, bu TUHAF SKORLAR RAKİBİ OKUYAMAYAN ezber taktikçi hocaların sorunu, oyuncular da dağılıyor.
Burdan nasıl çıkılır bilemiyorum AMA ASLA SORUN OYUNCULARDA değil, 20 ÇOCUĞU YÖNETEMEYENLERDETrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan kadro dışı kalmasın ona ödül olur o yedekte bekleyecek 2. Kaleci olacak hazmedecekAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır değil. Bizim için en iyisi hocanın devam etmesi. Sergen gittikten sonra beşiktaş iflah oldu mu? Ertuğrul sağlam gitti bursa iflah oldu mu? Biz de olmayacağız. Önemli olan istikrar ve oyuncu kalitesini arttırmak. Bugün sadece şörloth şu takımı yine şampiyonluğa oynatır
Bizim taraftarın çok büyük kısmının 6 aylık hafızası var,öncesi yok,6 ay sonrasını da yorumlayacak kapasite yok.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSis dağılıyor gibi...
Az önce Yunus Emre aspora bağlandı. Mali durum nedeniyle 4 yıldır ilk defa ödemelerde sıkıntı var, 2 aydır ödemeler sıkıntılı...minvali konuştu.
Şimdiye anlamadığım nokta şuydu. Fener maçında iştahlı takım 10 günde tarumar oldu, akıl işi değil. Bir tek açıklaması " Aç ayı oy-na-maz." Ee, bir de yeni sistem, Avcı tercihleri vs. üzerine gelince bu sonuçlar normal.
Avcı'nın " hastalıklı" durum dediği benim anladığım " maaş almasa da, gecikmeli alsa da karakter koyacak adam çok az, müdahale edin, yoksa ben gidiyorum..."
Öyleyse adama sorarlar: "en ufak sıkıntıda kaçacak, oynamayacak adamları neden aldın, aldırdın iyi araştımadın Hoca?"
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
sorunun oyuncu kalitesi olduğunu düşünen taraftarla futbol tartışmam aga
40 milyon avro maaş bütçesi + kariyerli oyuncular+ geniş kadro (nicelik olarak)
u19 takımından gelen oyuncular değil bunlar hocam,3-4 sene önce yedeklerde bol bol u19 oyuncuları vardı,maaşları 50 bin lira olan,sıfır kariyer, bunları çabuk unutuyoruz
geçen sezon süper lig gol kralını aldık umut bozok, uruguay milli takımında dünya kupası kadrosuna girmiş ve la liga kariyeri olan maxi gomez i aldık
sonra haala burda kadro kalitesinden konuşan taraftarlar var,çoh enteresanTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin farkli seyler deniyoruz sonuc almiyoruz dedigi olaylara tek tek bakmak lazim mesela omurun forvet oynamasi ona orta kesilmesi kafa vurmasi icin yada baka gibi sut tehlikesi olan bir adamin israrla geride 8 gibi oynamasi vs ornekler arttirilabilir bunlari deneyip sonuc almayi beklemek ne kadar dogru
Ömür forvet, şutör Baka defansif orta saha pozisyonunda oynamasının parayla ne ilgisi var?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorunun oyuncu kalitesi olduğunu düşünen taraftarla futbol tartışmam aga
40 milyon avro maaş bütçesi + kariyerli oyuncular+ geniş kadro (nicelik olarak)
u19 takımından gelen oyuncular değil bunlar hocam,3-4 sene önce yedeklerde bol bol u19 oyuncuları vardı,maaşları 50 bin lira olan,sıfır kariyer, bunları çabuk unutuyoruz
geçen sezon süper lig gol kralını aldık umut bozok, uruguay milli takımında dünya kupası kadrosuna girmiş ve la liga kariyeri olan maxi gomez i aldık
sonra haala burda kadro kalitesinden konuşan taraftarlar var,çoh enteresan
Yorum
Yorum