İlk olarak theo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene 4 attığın takımdan bu sene 5 yedin
geçen sene vakayeme vardı gervinho vardı cornelius vardı hamsik vardı dorukhan vardı vardı da vardı
bu sene vasatları topladın
sana fantazi yapma diyoruz
herkes yerinde oynasın bu kadar basit
gbamin orta sahada oynasın
sonra hücuma kaliteli transfer yap
futbol basit bir oyundur
Yoksa alanya ayni alanya.
Bu seneki takim 10_15 milton euroluk maliyette takim olsa hic sorun degil ama bu maliyete bu takjm olunca sorun cok buyuk oluyor.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeynini kullanani kosmuyor diye gonderdik. Cok fazla kosanini ama beynini kullanamayanini aldik..sonuc ortada..sistem error verdi.
Cok fazla kosan da goze batmiyor boyle olunca.
Takim enfazla 15 milyon euroluk seviyede ama biz 40 oduyoruz,sikinti buyuk.
Madem 40 verecektik nwakame neden gitti.
Trezege konusu apayrı bir konu,bir insan nasıl olur da bu yaşta bu kadar toyca hareket eder,yani o pozisyonda yapacağı tek şey topu sola atmak.Shaya ilk defa çıkan alt yapı futbolcusu gibi davranıyor,buna nasıl çözüm bulacak Hoca,ne yapar en fazla pozisyon bitiminde oyundan çıkarır belki.
Yani ben içerde daha büyük sorunlar var diye düşünüyorum,bazı oyuncular iktidar savşında piyon olmuşlar.Fb yi 2-0 yendikten sonra şu yaşananlar anlaşılır gibi değil,hele oyun olarak hiç ezilmeden rakibin her şutunun gol olması,tesadüf değil.Birileri işini yapmıyor,yapıyor gibi davrnıyor.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadroyu kim kurdu yau.
Yorum
-
Oyuncu kalitesi ve taktik
oyuncu kalitesi yükselecek
sonra herkes kendi mevkisinde oynayacak
ahmet ağaoğlu ve ertuğrul doğan
kabahat önce bunlarda
ne varsa denemişmiş hadi ordan
kolaya kaçmak yok
oyunculara bak vasat bencil
takım arkadaşın rahat durumdaysa pas vereceksin golü atacak
bunları söylüyor musun??
karakter koyacak hırslı oyuncun yok
takımda zeka sıfır
Yorum
-
Bir büyük takım oyuncu gurubu 3 maçta 9 gol yiyorsa ve sorun hala hocada aranıyorsa bize yazıklar olsun ben başkan olsam başta kaleci olmak üzere bu akşam bu heriflerin Trabzonsporla olan bütün bağını keserdim hocaya bile sormadan yarın değil bu akşam üzülmeyin yarın mra gelir lig bitiminde 13. olur onada bir güzel iyi dileklerinizi iletirsiniz .Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Yabancı hoca diyen olursa ciddi ban yer burada geçmişten ders alan insanlar.
Gelecek, 3 sene plan yapacak, ilk sene doğal olarak mantalitesini kurmaya çalışacak ve küfür yiyecek.
Şehir pozları verecek, adapte oluyorum ıvır zıvır, bir tane yardımcı hoca eski futbolcu alacak.
İstikrarsızlık devam, 3 maç galip, 3 maç mağlup süreç devam.
Noluyor kardeşim daha yeni geldim ben sihirbaz mıyım diyecek.
Sonra diyecek ki ulan ne ilkel şehir, tazminatımı alıp giderim doğduğum şehirde otel kurarım
Kovulacak ve harcattığı harcadığı 20 milyon euro külfet yazılacak
Return 0
HİÇ ŞAŞMAZ, BOŞA UĞRAŞLARDAN UZAK DURUN"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tür durumlarda ben Hoca tarafındayım baştan söyleyeyim. Oyuncu grubu küstüm oynamıyorum moduna girince sorun hocada aranıyorsa o oyuncu grubu bi başka hocayı da rahatlıkla elinde oynatır. Dünyada bunun yığınla örneği var.
Hocanın hastalıklı durum dediği iş bence hocadan kaynaklanmıyor. Takımda bir tepkisizlik, umursamazlık hali var. Bazı oyuncuları ayırıyorum. İçerde belli ki bariz problemler var ve hocanın bu durumu değiştirecek kontrolü kalmamış takım üzerinde. Teknik taktik değil yani mevzu. Gümrük maçında çok net görüldü takımdaki ruhsuzluk hali. Bu maç da ayyuka çıktı. Bu durumlarda ya hoca gidecek takım kalacak, ya da belli başlı oyuncular gidecek hoca kalacak. Ben hoca tarafındayım.
Nerden bakarsanız camianın her birimi ile şampiyonluk sonrası süreç çok kötü yönetildi.
Daha dün uzay takımı haşat oldu, Jesus a mı küstüler???
RAKİP KÜÇÜMSENMEZ
RAKİBE GÖRE TAKTİK OLUR
OYUNCU ADALET İSTER AMA DİNLENDİRİRLİR DE
Belli doğruları yaparsan, ligin açık ara en iyisi fb yi sahana gömersin, Alanya yaparsa da seni gömer.
Hala Uğurcan sadece Muslera gerisinde,
Hala Hugo iyi stoper
Hala Trezege çok iyi kanat(Kerem neler kaçırıyor bi izleyin)
Hala Bakasetas ligin en iyilerinden
SORUN HOCANIN BELEDİYE KAFASI, formsuzluğu, çözememesi…
İyidir hoştur efendidir bilemem geçti benim için, çıkamadı ve değil Trabzon ÜLKE KARİYERİ BİTER burada durmazsa, ersun aykut ertuğrul gibi…Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherşeyi denedik, v.s v.s ile başlayan cümlelere cevaben ;
Bu oyuncu tercihleri ile istediğin oyunu oynayamayacağını bilmen lazım dı? bu kadroyu sen kurdun ?
Sayalım mı??
***Sol bek de PUSHCAK diye kiralık bir oyuncu aldık ve tek devre sonunda devam etmedik, neden? Savunması kötüydü diye, alternatif olarak Eren diye bir oyuncu yu neden aldık, savunması hiç olmayan ve hücümü de kısıtlı bir oyuncuyu
*** Hamsik ve Wakame ve Visça geçen senenin kilit açıcı oyuncularıydı değil mi? Wakame , yaşlı olduğu için kontrat yenilemedik, Hamsik ise sakattı ve bu sene ondan ancak 20 şer dakka faydalanabileceğimizi geçen sene ki sakatlığından sonra anlamıştık, Visça da sezon başı hala transfer sezonu açıkken sakatlandı değil mi?? O halde, Wakeme'nin yerine hiç alakası olmayan Trezege gibi bir bencil ile devam ettik tamam bunu anlayışla karşıladık, Hamsik, yerine kim alındı ? Gbamin? Nerde oynatıyoruz, stoper de ? Visça sakatlanınca yerine oyuncu aldık mı ? Hayır, Peki onun iyi veya kötü tek alternatifi KAUSSİ iken onu da kiralık gönderdin mi? Evet. Lahtimi diye bir genç aldın, kullanmayı denedin mi, Hayır, yeterli peki şampiyonlar Liginde oynayacak bir kadro için bu oyuncu ? hayır
***Forvet olarak CORNELİYUS iyi veya kötü var dı? Transferin son günlerinde neden satışına izin verdin??
*** Dorukhan ve Peres sakatken, larsen gibi bir yeteneksizi neden takıma aldırdın ???
*** Ömür ve Uğurcan neden ısrarla gitmek istediler, Neden göndermedin?? Gönderemedinse neden form tutturamadın
Peki ama bunları görmesi gereken yönetim, hoca neden bunları görmedi?
Yahu takımın iskeleti sezon başında komple dağıtıldı! Geriye kalanları da Karagümrük ve Alanya tuzla buz yaptı.
Şimdi hiçbir şey olmamış gibi nasıl devam edecek bu takım?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin en sıkıcı ve en can alıcı noktası haftaya başaksehir emre ile bizi yenerse yenilmezlik serisi de bozulur ve takım iyice dibe vurur kümede kalma savaşına kadar gider bu durum ciddi anlamda futbolcularda bir loser lık olmaya başlamış bu cok buyuk sıkıntı
Oyun içerisinde sürekli top kayıpları var.Waka,Hamsik ve Visca gibi akıllı ve yetenekli oyuncuların eksikliğinde son derece vasat isimlerle oynadığımız için hücuma kaç kişiyle çıkarsak çıkalım etkili olamıyoruz.
Naci,Bardhi,Ömür vb. bal yapmayan arılarla gol atman çok zor.Trezeguet dışında sprinter adam yok takımda,onun da kafası hiç çalışmıyor.Dar alanda sıfır.Geniş alanda önüne atarsan alıp gidiyor sadece.
Bakasetası merkeze çektik adamı kaleden uzaklaştırdık sırf Ömür önde koşup pres yapsın diye.
2019 da 14.5 milyona aldığı Gomezi 3 milyona salladı Valencia.Çok önemsiyor olsalar o paraya vermezlerdi.Gol vuruşu dışında hiçbir özelliği yok adamın.İkili mücadele,topa hakimiyet,sprint vs. hepsinde vasat.Üstelik Cornenin yarısı kadar da hava topu aldığını görmedim.
Umut gol kralı olsa ne olur adamın oynadığı top beş para etmez.
Yorum
-
hobaa
5 yedik ya trio'dan bize 3 penaltı çıktı
evet 3 penaltımız verilmemiş vay behttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
Yorum