Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeşim bu görüşüne katılmıyorum. Bilakis Alanyaspor bugün 97 dk. kendi sahasına hapsolup katı savunma yaptı. Birkaç tane konta fırsatı yakadılar ama onlar da net gol pozisyonu olmadı. Ayrıca hemen hemen dönen her topu kaybettiler ve sürekli akın yediler. Fakat bir konuda Alanyaspor'u takdir etmek gerek. Takım halinde iyi kapandılar ve bu kadar baskıya rağmen birkaç pozisyon hariç net gol pozisyonu vermediler.
    Benim söylediğim kısım ilk onbirin karşılaştığı sorunlar. Rakip de kendine göre hatalar yapıyor, eksik kaldığı kısımlar oluyor.

Oyunda bir sürü parametre var. Oyuncularin bireysel aksiyonları büyük yer tutuyor. Rakibe baski yapıyoruz tabi ama birşeylerin eksik olduğu hissediliyor. Sanki yokuş yukarı gitmeye çalışıyoruz, akmıyor oyun.

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet, böylece bir hikayenin daha sonuna geldik. Bu hikayenin adı Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı. Siz gariban, cefakar taraftara umut verdiler, bu kulübün özevlatlarını tek tek yiyip yaş yetmiş iş bitmiş adamları fahiş fiyatlarla takıma doldurdular. Ve sonuç ne?! Sıfıra sıfır elde var sıfır. Rezalet bir tablo.

Ama neyse ki sona geldik. Aralık ayında müthiş bir ekip bu kulübü kurtarmaya geliyor. O pili bitmiş Gervinhonuzun da, Köybaşınızın da, hele o Koita denen varlığın da hesabını soracağız. Az kaldı, bekleyin.
      Ooo hoşgeldiniz bayımm…
      Nerede kaldınız ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      & ONUR RECEP KIVRAK &
      ^^KELEBEK^^

Yorum

• Bir Abdullah Avcı gelmeli diyen olarak söylüyorum son 15 dakika dışında kötüydü oyun.
        O son 15 dakika da Alanya takımının rakip 10 kişi kaldı, alırım bu maçı deyip alan açması sonucu gerçekleşti.

Ben oyunda bir gelişme görmüyorum.

10 kişi kaldığımız bölüm dışında, rakipten fazla top kullansak da rakip bizden daha fazla ve net pozisyona girdi.
        Abdullah Hoca pozisyon buluyoruz dedi, lakin sıkıntı şu ki rakip daha net pozisyon buluyor.

A planımız hiçbir zaman tutmuyor.
        Yani Malatya ve Konya maçı dışında, tüm maçlarda oyunun başında rakip hocalar bizi kilitlemeyi başardı.

Çok kötü oynadık demiyorum. Ama etkisiz oynuyoruz.
        Benim bildiğim Avcı takımları çok pas yapıp can sıkar doğrudur.
        Buna hazırdım, hazırdık...
        Ama her maç bu kadar pozisyon vermesi beklemediğim bir durumdu.

Avcı nın en kısa zamanda buna bir çözüm bulacağını umuyorum.

Yorum

• Bir de taktik faul işini yapması lazım bizim takım. Yediğimiz golde adam nereden topu çıkardı gitti. Topu alamıyorsan vur indir ya. Herifler Djaniny'i nasıl indiriyor görmediniz mi? Hüseyin adam indiriyor mesela ama 2 kişi bizden var 1 kişi onlardan. 2 kişi basacağın adamı ne diye indiriyorsun dengesiz? Orada aldın sarıyı, ikinciye de hakem balıklama atladı zaten.

Yorum

• Sutlarimizdan en azindan bir gol bulmaliydik. Eksik olan buydu bence. Alanya kalabalik defans, biliniyor.

Ama ikinci yari takim sasirtti oyundan düseriz diye tahmin etmistim devre arasi nitekim Alanya kötü bir ikinci yari cikardi. Bir tane yiyecegimizi, onu hesap ediyoruz zaten.

Bu puan kayiplarinin telafisi fb yi yenmekten gecer. Dersinki Kayseriyi yenermiyiz, e insallah.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Bu arada Abdulkadir Ömür, mevcut yerliler içinde ,kaleci hariç , kalbur üstü tek oyuncu.
              Bir şekilde oyuna dahil olması lazım.

Yorum

• Bizdeki bu şans ve sessiz yönetim varken kayseriyle berabere kalırız, fenere de yeniliriz, kafamıza da vururlar ekmeğimizi alırlar.

Bu arada takımın oynadığı top bence iyi değil. Avcı biraz da kendine pay biçsin. İlk 11 tutukken nasıl 10 kişi tempo yaptı diye. İkinci yarı yapılan tempoda Alanyanın etkisi yok mu?

Yorum

• Şimdi baktım da Gervinho'ya al da at pasını veren İsmail Köybaşı
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    10 kişi kaldığımız bölüm dışında, rakipten fazla top kullansak da rakip bizden daha fazla ve net pozisyona girdi.

Kardeşim, Alanyaspor attığı gol de dahil olmak üzere bugün net gol pozisyonuna girmedi. Karşı karşıya pozisyon mu yakaladı? Uğurcan %100 pozisyon mu çıkardı? Hangi pozisyonu var? Ben mi kaçırdım yahu.

Yorum

• Gördüğümüz kırmızı kartın başlangıcında yine İsmail'in beklenmedik bir anda top kaybı var. Bu kaçıncı artık bilmiyorum. Safi zarar malesef.
                      En son Gokhlayeh tarafından düzenlendi; 28.09.2021, 01:05.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim, Alanyaspor attığı gol de dahil olmak üzere bugün net gol pozisyonuna girmedi. Karşı karşıya pozisyon mu yakaladı? Uğurcan %100 pozisyon mu çıkardı? Hangi pozisyonu var? Ben mi kaçırdım yahu.
                        Özellikle ilk yarıyı tekrar izleyin. İki kanattan gelip, altı pasa indirdikleri toplar hala gözümün önünde. Uğurcanın çıkardığı iki tane var. Ama bahsettiklerim direğin dibinden çıktı.

Biz bu kadar net pozisyonlar uretemedik.

Son 15 dakika hariç elbet.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ooo hoşgeldiniz bayımm…
                          Nerede kaldınız ?

Puan kaybettik ya damladı. Ne bekliyorsun. Son msjlara bak hep hocaya ve başkana giydirmiş. Anlatıyor işte. Sus diyen de. Tam alanı oynuyor.

Yorum

• İsmail çok kötü oynamıyor aslında.
                            Ama adamın her yaptığı hata facia olarak dönüyor bize.
                            Bahtsızlık mı yoksa harbiden o kadar rezillik mi henüz ayıramadım.

Yorum

• İlk olarak Ts006161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Puan kaybettik ya damladı. Ne bekliyorsun. Son msjlara bak hep hocaya ve başkana giydirmiş. Anlatıyor işte. Sus diyen de. Tam alanı oynuyor.
                              Bu kafa var olduğu sürece bizden bir halt olmaz işte kardeşim.
                              Yanlış varsa yanlışa sadece yanlış demeyi bile bilmiyoruz.
                              Ortada bir yanlış varsa hemen yakıp yıkma moduna girmeyi bırakmadığımız sürece biryerlere gelebilmemiz mümkün değil.

& ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

• sevgili hunter haterlara gelsin

volkan demirel bile futbolun dogrularını nasıl anlatmış
                                sakin olun...

Yorum

Yükleniyor...
                                X