Rakibin yaslandığı dakikalar ilk 20 dakika. 2. yarıdaki yaslamaları biz yaptırdık, ittirdik rakibi geriye. E hadi 75 dakika rakip yaslandı diyelim, son 15 dakika niye yaslandı 1 kişi fazlayken? Hatta uzatmalar da var +7.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Devre arası yapacağımız transferler çok önemli,şanşa manşa bişey olsa, sol beke şöyle Hamsik kalitesinde bir futbolcu bulsak yeter ve sadece bu hamleyi yapsak bile yeter.Devre arası transfer dönemi çok önemli Yönetim ve Abdullah Hoca şimdiden çalışmalara başlamalı.Hamsik gibi kaliteli nokta atışı bir hamle yapmalıyız...
Yorum
-
Yahu arkadaşlar hoca sol bek konusunda Denswill de karar kılmışken adam sakatlanıverdi ve eldeki tek sol bek olan İsmaili oynatmak zorunda kaldı.
İsmail son iki maçtır tercihen değil zorunluluktan oynuyor.Yapacak birşey yok maleaef.
Edgar-Ahmetcan değil de Ahmetcan-Hugo ikilisi iyi bir ikili olabilir diye düşünüyorum.İnşallah Ahmetcan şu yerli oyuncu hususunda piyango olur bizim için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük problem ön tarafta hızlı ve akıllı bir oyuncunun bulunmaması.
Rakibi fiziksel olarak tedirgin edemiyorsan sahada acı çekersin.
Alanya bugün presten korkmadı, hızlı bir oyuncuyu kontrol etmekle uğraşmadı, dönen topları kaybedip sahasında hapsolmadı.
Çabuk oyuncularıyla, topun olduğu yerde çoğaldı, kaptiklari toplarla hızlı ataklar yakaladılar.
Maç boyu skor hep onlara dönüktü. Biz bunu çevirmek sürekli ekstra enerji harcadik.
Sorun Mhk ve fenerasyondaALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerimin hepsi boş haklısın
Yazılarımda sizi onayladığım halde cidden tuhaf tepkiler veriyorsunuz. Sizinle fikir ayrılığına düşmediğimiz halde alınganlık gösteriyorsunuz. Size iyi akşamlar diliyorum. Futbol dışında gereksiz münakaşalara girmeyeceğim.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 27.09.2021, 23:15.
Yorum
-
Mac öncesi Ortasaha dedik ama yine dinletemedik Sayin Avci´ya. Berat bu mac gercekten iyiydi, sakatlandi cikti. Cok iyi olabilmesinin önündeki en büyük engel Abdullah Avci! Ismail hakkinda hicbirsey söylemeye gerek yok..sezon öncesi söyledik zaten!
Cornelius mü+kemmel bir gol atti ama maalesef besleyemiyoruz. Hamsik ile Waka birbirine yakin oynamali, Djaniny ise basit oynamayi ögrendiginde (ögretildiginde) cok daha fayda saglayacakta, bunu yapmasi gereken Hoca, mücadele gücüyle takima güc katiyor ama sarfettigi efor ile takima verdigi katki ayni paralelde degil.
Hüseyin aslinda iyiydi ama Sari´yi gördükten sonra ya oyundan alinmaliydi, ya da Ismail´in cikmasi..solbekte Ömür olabilir, Yusuf olabilir ama o olmaz, olmuyor.
Oyuncuya göre taktik belirleyeceksin ama Abdullah Avci tersini yapiyor..iste o zaman 10 kisi ile cok daha iyi oynayabilen bir takim ortaya cikiyor. Ünal Karaman futbolu oynatiyor dedik, simdi birde Ziya Dogan inadi eklendi“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaşlar hoca sol bek konusunda Denswill de karar kılmışken adam sakatlanıverdi ve eldeki tek sol bek olan İsmaili oynatmak zorunda kaldı.
İsmail son iki maçtır tercihen değil zorunluluktan oynuyor.Yapacak birşey yok maleaef.
Edgar-Ahmetcan değil de Ahmetcan-Hugo ikilisi iyi bir ikili olabilir diye düşünüyorum.İnşallah Ahmetcan şu yerli oyuncu hususunda piyango olur bizim için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mevcut defans oyuncuları içerisinde sol bekte denenebilecek en iyi isim bence Ahmetcan'dır. Denwil'den çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
Evet, böylece bir hikayenin daha sonuna geldik. Bu hikayenin adı Ahmet Ağaoğlu ve Abdullah Avcı. Siz gariban, cefakar taraftara umut verdiler, bu kulübün özevlatlarını tek tek yiyip yaş yetmiş iş bitmiş adamları fahiş fiyatlarla takıma doldurdular. Ve sonuç ne?! Sıfıra sıfır elde var sıfır. Rezalet bir tablo.
Ama neyse ki sona geldik. Aralık ayında müthiş bir ekip bu kulübü kurtarmaya geliyor. O pili bitmiş Gervinhonuzun da, Köybaşınızın da, hele o Koita denen varlığın da hesabını soracağız. Az kaldı, bekleyin.
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGervinho ile Djaniny ile biz daha çok kanser oluruz bu sezon..TRABZONSPOR
Mustafa Kemal ATATÜRK
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
ŞAMPİYON
Yorum
Yorum