Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her hafta geriye giden bir oyunumuz söz konusu....

istanbul basını çok şişirdi bizi gazladı bizi...

bizlerde çoğunluğumuz yedi bunu...

şu ileri uç kimde varrrr!!
    avrupada yokk!!

makayame,hamsik,bakasetas,corneius,ömür,gervinho,c anini

eee bizler fazla bir artılarını göremiyoruz
    hadi şunu anlarım ortaya ve geriye destek yok
    bari ilerde işi çözün kardeşim.

evet klas ayaklarsınız şu ayaklar bir maçta en az 10 defa 15 defa verkaçlarla rakibin beynini sulandırır
    ama sizler bizi sulandırıyorsunuz.

avcı hocam 90+ lardaki heyacanın üst düzeydi.evde bende o dakikaları ayakta izledim.
    senden bu heyacanı maç boyunca bekliyoruz.
    futbolculardan da
    madem son 10 dakika böyle oynuyorsunuz da
    baştan niçin böyle baskılı presli ısırarak ynamıyorsunuz

buradan yazdım yine yazıyorum
    her maç olmasa da bazı maçlarda
    (fb,bjk,gs,konya,alanya vs vs)
    berat siopis
    berat durukhan
    berat parmak
    vs vs başlamalıyız diye..

orta sahamız rakipler tarafından çok ama çok rahat geçiliyor

uyarıda saydığım klas ayaklar rakibi hiç rahatsız etmiyor.
    orta alanda tek savaşan berat kalıyor
    nereye kadar....

avcı hocam yeri geldiğinde
    hamsik bakasetas mayayeme caniniden birini yanında oturtacaksın.
    seni kimse ayıplamaz
    rakipler çözdü bizi
    en zayıf rakipler bile orta sahamızı rahat geçiyor
    çünkü baskı görmüyorlar.

şahsen ben olayım cumartesi kayseri maçında
    orta sahayı kuvvetli kurarım.
    berat ve siopis ile birde böyle görelim
    olmadığını görelim avcı hocam size hak verelim.

ismail yeterli demiyorum yanlış anlaşılmasın.
    şimdi aklıma geldi
    ilk yarıda caninin peş peşe 5-6 aptalca pas hatalarını ismail yapsaydı
    neler söylenir neler yazılırdı.
    haa dün ismail kötüde değildi.
    ondan daha kötü oyuncularda vardı bakasetas gibi.
    bakasetas demişken çıkarken ki artisliğini anlamadım.

avcı hocanın ilerdeki bu klas ayaklarla bireysel oyundan çok organize ataklara çalışması şart.
    bireysel oyunda olacak ama % olarak organize ayaklarımız daha çok olacak.

gervinhooo gervinhoo
    son iki maçımızda 3-2 öne geçme fırsatı yakaladın atmadın
    dün akşam 2-1 öne geçme fırsatı yakaladık yine atamadın.

kendine çeki düzen ver zor olmayan bence senin için basit olan 2 pozisyonda kaleciyi geçemedin.

hamsik değerli bir oyuncu izinli olduğu gün çalışıyor eyvallah
    maçta en fazla koşan oyuncu eyvallah
    ama skoru almamızda yardımcı olamıyor
    önümüzdeki haftalarda inşallah bunları yapacak.

yanıldım .halis denen adamın 18 aydan sonra hata yapmayacağını savundum
    ama haksız yere bizi 10 kişi bıraktı.
    yönetimin mhk ile görüşmesi gerekiyor.

avcı hocam kayseri maçı öncesi ve milli arada takıma
    ataklarımız esnasında pas tercihlerinin sağlıklı yapmaları konusu çalıştır
    son vuruş bitiricilik konularını çalıştır...

milli aradan önce alınacak 3 puan süper olacaktır.
    kayseriden inşallah 3 puanla döneriz.

Yorum

• Hocanın beratı kesmemesini anlıyorum. Üst düzey tekniği olan bir oyuncu berat. Top ayağına gerçekten yakışıyor. Fakat sorun şu ki ayağına top yakışan bir sürü adam var takımda zaten. Orada çok daha hareketli bence iki oyuncuya ihtiyacımız var. Yoksa berat bence elinden geleni gayet de yapıyor. Ayak meselesini de küçümsemek yanlış olur. Çünkü dün defansta birkaç pozisyonda bizim oyuncular kısa ve hızlı şekilde paslaşırken top ne zaman ismaile gelse oyun kilitleniyor. Hem defansif olarak çok kötü yerini çok kaybediyor aklı gidiyor sanki hem de ayağı hiç yok. Zaten oradaki adamın hücum beklemiyoruz umarım bu hafta stoper oynadıktan sonra solda görmeye başlarız Ahmetcanı. Olmayacak olanda yok yere ısrar etmenin manası yok. Devre arasında kendisine kulüp bulmasını istemek en iyisi olur. Bu kadar yeteneksizliğin üzerine bu kadar taraftar baskısı ve bu kadar pozisyon ile karşı karşıya kalması onun kaldırabileceği sınırı geçti. Yunus da aynı şekilde. Bunları burada tutmanın bir manası yok. Ayrıca ne olursa olsun gervinho sahada olmalı. Bizim oyun hızımız çok düşük. İki kanatta djaniny ve gervinho olunca hızlı bile çıksak rakip toparlanıyor. Gervinho en azından kanatta olursa nwakaeme de rahatlamış olur hem de hızlı çıkma şansımız olur. Orta sahada da muhakkak bir dinamizme ihtiyacımız var. Defansta kullanabileceğimiz bir yerli olursa yani Ahmetcan o zaman yine üçü tamamlamak adına dorukhan veya berat ile üçlüyü oluşturmamız lazım. Dorukhan Siopis gibi bir orta saha kurarsak hamsikten ileride faydalanma şansımız olur. Her ne şekilde yapılırsa yapılsın mevcut düzende gitmeyeceği aşikar. Hatada ısrar etmenin manası yok bu takım öyle veya böyle sahada mücadele vermeli. Üstelik bunu maç başlarken yapmalı. Maçın son dakikalarında bunu yapmak bize bir şey kazandırmaz. İlk düdükle birlikte coşkuyla saldırmak gerekir. Bunun içinde dinamik bir orta saha ve kaliteli ön alan oyuncuları şart. Ön alanda böyle bir sıkıntımız yok ama orta alandaki direnç için birilerinden vazgeçmek zorundayız ki bu isim şu an bakasetas gibi duruyor. Ya da gervinhonun kanatta değil de forvet oynadığı bakasetasın kanatta oynadığı bir düzen de denenebilir. Elimizde rakibin ödünü patlatan bir sürü adam var ama coşkusuzluktan ağırlıktan bir türlü tam istenen kıvama gelemiyoruz. Yine doğrusunu hoca bilir hafta boyu birlikte olan o ama bu oyunda bir sorun görmüyorsa ki sanmıyorum bu üzücü olur
      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Önceki dönemlerde ifade etmiştim. Bizde rakipten topu kapacak adam yok. Ne orta sahada ne defensta. 2 bekin rakipten topu söküp alan tipte adamlar değil. Ortada oynayan ve o işi yapması beklenen 1 adam var Berat, o da görece yumuşak bir adam. E top rakibe geçince kim topu rakipten nasıl kapacak? Adamlar her defasında göstere göstere yavaş yavaş paslaşa paslaşa geliyorlar. O yüzden hep ısıran adam yiyen siyahi orta saha diye ağlıyordu millet. Ful atak oynayan rakibi boğan bjk bile içeride çoğu zaman atiba josef oynadı. Bizim öndeki adamlardan bile yalandan basan pres yapan adam yok. Biraz bakasetas yapmaya çalışıyor o kadar. Oyuncu karakterleri buna müsade etmiyor. Top bizdeyken iyi hoş ama rakibe geçince içerideki adamlarla bu iş oldukça zor oluyor. Bu eksiği bir nebze giderecek yegane adam Silopis. O da pas oyununa mı yatkın değil nedir bilinmez Avcı başkan sonradan oyuna alıyor.

Bir parantez de hücum varyasyonlarına açmak lazım. Yine kısırlaştık. Dön dolan yine Waka'nın ayağına bakmaya başlıyoruz ilginç bir şekilde. Geride bu kadar arızalıyken, hücum organizasyonların öldürücü olmalı ki yediğinden fazlasını atabilesin. Alanya'nın savunmasının iyi olduğunu kabul etsek de kilidi açacak formülü üretebilmek lazımdı.

Bazen Sevinç Bazen Keder
        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• 2008-2009 sezonu Yusuf'u almamız sadece Yusufu almamamız Pardon alıp da kampımız dan elimizden kaçırmamız koca bir şampiyonluğa mal oldu 2011 sezonu brozek kardeşleri alacağımıza adamakıllı paraya kıyıp bir forvet alsaydık şikeye rağmen şampiyon olacaktık 2019/2020 sezonu stoper almamız şampiyonluğumuzu engelledi 2021-2022 sezonu sol bek ve iyi bir forvet almamamız yine şampiyonluğu kaçırmamıza neden olacak. Biz akıllanmayız Ben her zaman baştan beri söylüyorum Bizim Camiyada şampiyon olmak istemeyen adamlar var ve bunlar Kulübü etkiliyorlar manipüle ediyorlar.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Trabzonspor Trabzonlulardan kurtulduğu ilk sene şampiyon olacaktır burda dursun.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Uğurcan
              peres edgar Ahmetcan denswill
              Siopis Berat
              bakatesas hamsik tony
              Cornelius

artık şu onbire dönmeliyiz Kayseri maçında.. hatta bütün maçlarda hugo gelince böyle oynamalıyız sol beki denswill/Ahmetcan idare etsin devre arasına kadar İsmail oynamasın ama.

Yorum

• Su mactan sonra buraya gelip takima negatif elestiri yapan insanlarin amclarini bilmek isterdim dogrusu. su anda ligde oynayan takimlar icerisinde en derli toplu, göze hosgelen oyunu oynayan biz, takim gibi sahada duran biz, sakatliklarla cok önemli sorun yasamayan yine biz. takim ne oynadigini biliyor, buralarda cok yasli denilen oyuncular sahanin en cok kosan oyunculari, gol pozisyonlarina giriyoruz , en begenilmeyen ismail dahi dün elinden geldigince birseyler yapmaya calisti, hatta ben hüseyinin bile geride iyi durdugunu, rakip takim ataklarini iyi karsiladigini düsünüyorum. edgar, hamsik bast aolmak üzere takim cok gayretliydi ki waka ile elestirilere hic katilmiyorum. adam oynuyor iste. perez 90. dakikada bir dripling yapti, bu kosuyu hangi rakip takim oyuncusu, hem de takim on kisi kalmisken ve cok daha fazla efor sarfetmisken, o dakikada yapabilirdi bana yukarida sayfalarca elestiri yapanlardan birileri aciklayiversin.
                hocaya giydirenlere ise hicbirsey demiyorum ki ben cok büyük bir avci hayrani bile degilim.Samedo dün inanilmaz iyi oynadi vve oynadikca cok daha iyi olacak. cornelius golünü atti ve hatta adulkadir bile oyuna girdikten sonra faydali islere imza atti. tek elestirilebilecek ugurcanin yedigi gol olabilir ki o da her kalecinin yapabilecegi bir hatadir. futbol oynadikca hatalarin azaltilacagi bir oyun ve önümüzde daha oynanacak o kadar cok mac var. bizler taraftar olarak stadi dahi dolduramyorken gelip burada bu denli acimasiz elestiriler yapabilme hakkini nereden aliyoruz bilemiyorum.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Önceki dönemlerde ifade etmiştim. Bizde rakipten topu kapacak adam yok. Ne orta sahada ne defensta. 2 bekin rakipten topu söküp alan tipte adamlar değil. Ortada oynayan ve o işi yapması beklenen 1 adam var Berat, o da görece yumuşak bir adam. E top rakibe geçince kim topu rakipten nasıl kapacak? Adamlar her defasında göstere göstere yavaş yavaş paslaşa paslaşa geliyorlar. O yüzden hep ısıran adam yiyen siyahi orta saha diye ağlıyordu millet. Ful atak oynayan rakibi boğan bjk bile içeride çoğu zaman atiba josef oynadı. Bizim öndeki adamlardan bile yalandan basan pres yapan adam yok. Biraz bakasetas yapmaya çalışıyor o kadar. Oyuncu karakterleri buna müsade etmiyor. Top bizdeyken iyi hoş ama rakibe geçince içerideki adamlarla bu iş oldukça zor oluyor. Bu eksiği bir nebze giderecek yegane adam Silopis. O da pas oyununa mı yatkın değil nedir bilinmez Avcı başkan sonradan oyuna alıyor.

Bir parantez de hücum varyasyonlarına açmak lazım. Yine kısırlaştık. Dön dolan yine Waka'nın ayağına bakmaya başlıyoruz ilginç bir şekilde. Geride bu kadar arızalıyken, hücum organizasyonların öldürücü olmalı ki yediğinden fazlasını atabilesin. Alanya'nın savunmasının iyi olduğunu kabul etsek de kilidi açacak formülü üretebilmek lazımdı.
                  Rakipten top almak istiyorsak presi organize ve doğru şekilde yapmalıyız. Sahada doğru durmuyoruz ki. Yapamadığımız için geri kaçıyor oyuncular. Rakip olsam an birinin bana basıp girişmesini isterim mesela. Geniş alan, kademeli savunulan, parsellenen alan yok. Bas geç. Berat risk alıp basabilir ama o atiklik yok onda. Bacakları uzun, hamleli bir oyuncu lazım ya da pirana gibi saldıran Siopis... Dün iyi organize olamadığımız için bir pozisyonda 4 kişi 1 kişiden top alamadık. Hamsik ve Bakasetas coşkulu oldukları anda pres yaparlar. Maçların bazı bolümlerinde yeterli olsalar da sezon boyu gereken oyun disiplinini gösteremezler. Onları önden arkadan oyunlarinı rahatlatamıyorsun. Iki 10 numara koyacaksan bunu yapacaksın. Hoca imkânsızı deniyor.

Dorukhan'ın Siopis'in takıma girmesi etki giderici olur. Bize tedavi lazım. Tedavi edecek olan hocanın becerileri.

Yorum

• Dün akşam oynadığımız oyun genel anlamıyla beni memnun etti diyebilirim. Maçtan önce oyun üstünlüğü ve atak devamlılığı konusunda takımın artık kendisini göstermesi gerektiği konusunda yazılar yazmıştım. Bu isteğime gerekli cevabı dün akşam aldım ve tatmin oldum diyebilirim. Özellikle topun kontrolünü ısrarla elimizde tutmamız takımın özgüveni adına bir gösterge oldu. Rakibe kontra atak verdiğimiz yönünde bazı eleştiriler var fakat bu oyunun doğası gereği bunların olmasını gayet doğal görüyorum. Baskılı oyunda rakipler kontra yakalayabilir. Anormal bir durum değil.

Takım neden maçı kazanamadı sorusuna gelirsek öncelikle şans faktörünü derim. Evet takımın bazı eksikleri var fakat dün akşam şans faktörü de etkili oldu diyebilirim. Takıma dair eksikleri konuşmak gerekirse öncelikle sol tarafta oyuna akıl koymak konusunda sorunlarımız var. İsmail'in yetersizliği yanında Nwakaeme'nin koşu yapan bek oyuncusuna ısrarla top atmaması da ayrı bir sıkıntı! Gervinho sol kanatta oynarken İsmail'in kendisini kaçırdığı bir pozisyon oldu. Müthiş bir ikili oyun yaptılar. Biz bu ikili oyunları Nwakaeme ile göremiyoruz! İsmail savunma arkasına üç kere müthiş boş koşu attı ama bir kere bile kendisine top atılmadı. Nwakaeme'ye bu konuda uyarı yapılması lazım. Tamam yeteneklisin ama pozisyonu ezmenin de manası yok!

Takımda gördüğüm diğer bir sıkıntı ise Cornelius'un pas oyunundaki ''Beceri'' eksikliğidir. Bu arkadaşa 5 Milyon Euro verdik fakat pas oyununda neredeyse hiç yok! Kule santrafor dedik ama ligdeki stoperlerle boğuşurken de ciddi şekilde güçsüz kalıyor. Sırtı dönük şekilde topu alıp dönme konusunda oldukça ağır ve başarılı görünmüyor. Ve belki de en önemli eksiği, birebirde fazlasıyla beceriksiz görünüyor. Forvet oyuncusu birebirde en azından pozisyonu tehlikeli halde getirmeli ama bu arkadaşımızda böyle bir meziyet yok. Cornelius'un tek bir özelliği mükemmel diyebiliriz, o da duran toplar ve yan toplara doğru zamanlama ile doğru vuruşlar yapabiliyor. Gol atmasına rağmen Cornelius'un doğru bir tercih olduğunu düşünmüyorum.

Takıma dair tespit ettiğim diğer bir sıkıntı ise orta saha kurgusu ve topun çevirme hızımızın genel yavaş olmasıdır. Öncelikle oyun hızı konusunda hocamızın takımda farkındalık yaratması gerek. Bu kadro topu hızlı çevirebilecek kalitede bir kadro, bu konuda gelişme göstermeliyiz. Orta sahada Berat, Bakasetas ve Hamsik ile oynuyoruz fakat herkes bu üçlünün doğru bir üçlü olmadığını biliyor. Hamsik ve Bakasetas'ın aynı anda sahada olması orta sahanın sertliğini düşürüyor ve rakibi ısırma konusunda ciddi sorunlar yaşamamıza sebep oluyor. Bence bu üçlü içerisinde kesilmesi gereken ilk isim Bakasetas gibi görünüyor fakat sezon başından bu yana yüksek form düzeyi nedeniyle bu oyuncuyu kenara almak öyle basit bir iş değil! Sezonun ilerleyen bölümü ne gösterir bilinmez fakat sağlıklı olmaları halinde benim ideal orta saha kurgum ''Siopis - Dorukhan - Hamsik'' şeklinde olurdu. Berat, Bakasetas, Ömür ve Parmak hamle oyuncum olurdu. Hatta Bakasetas'ı zaman zaman sağ kenarda da deneyebiliriz diye düşünüyorum.

Yorum

• 56. sayfada bir sıkıntı var. Açılmıyor.

Yorum

• İyi oynamanın pek bir önemi yok arkadaşlar bu Anadolu takımlarına kaybedilen puanlar çok aranacak bilginiz olsun. Anadolu takımlarını yen büyük takımlarla berabere kal veya yenil çok önemli değil ama Anadolu takımlarına böyle puan kaybedersen büyük takımları yenmek zorunda kalacaksın.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada tg denen rezil grup olmasa ve stadda sâdece anlik tepkiler olsa bin kat daha iyi...

böyle laylaylom, ptt 3.lig tribünü seviyesinde rezil bir grup yok,, davullarina ettiklerim...

ulan takimin gaza gole ihtiyâci var, bunlar laylaylom tezâhüratla milleti uyutuyor... senin sevgin gerçek olan falan bagiriyorlar yaaa vallahi çildiracagim delirecegim böyle çakma taraftar olmaz olsun ne kadar sövsem azdir sunlara yaa olacak is degil...

dk 70'ler, 1-1 , gole ihtiyaç var... tribünden gelen ses ? ".... bu taraftar arkanizda her zaman,,, ölmek var, susmak yok, laylaylombeyleruyutantezâhüratadevaaamm"
                          sizin ben olmayan beyninizi

Al bendende o kadar rezillik vallahi ya eskiden bi bordo gol gol mavi gol gol vardı hızlandıkça uğultulu bi atmasfer bişey olurdu laylaylaylom saçma saşma tezahüratlar tataftardan sorumlu bi yönetici yokmu bu kulupte şunları toplayıp aynı anda yapamıyosunuz bari saçma salak tezahürat yapmayın diyecek vallahi pesss!

Yorum

• ismail ile olmayacak bu is. artik denswil, trondsen veya altyapidan bir solbek yerlestirmemiz sart oldu sol beke. her yedigimiz gol öncesi ismail in hatasi oluyor nedense.
                            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Avcının saçmalıklarını adam tane tane göstermiş. Beratı stopere çekme fikri hariç geri kalanı bizim durumumuzu net şekilde anlatıyor.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Maçı kazanamadıktan sonra yok 1 milyon pas yapmışız, yok rakibin pozisyonu yokmuş, yok oyun ümit vermiş bunlar bana işin hikaye kısmı geliyor. 90 dakika sonunda kaybedilen 2 puan var. Gerçek olan bu. Ve 2 puanın kaybedilmesinden takım ve teknik heyet sorumludur..

Yorum

Yükleniyor...
                                X