Geldi Parmak'ın köpeği. Hocaya ve başkana başlamış kitlemeye, puan kaybettik ya hemen çıkmış ortaya. Hayret Parmak niye oynamıyor demiyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibin yaslandığı dakikalar ilk 20 dakika. 2. yarıdaki yaslamaları biz yaptırdık, ittirdik rakibi geriye. E hadi 75 dakika rakip yaslandı diyelim, son 15 dakika niye yaslandı 1 kişi fazlayken? Hatta uzatmalar da var +7.
Hocam bunlara izahat yapma yahu. Senin de dediğin gibi bu akşam rakibi eze eze arkaya yasladık. Herifler 10 kişi kaldı yine çıkamadılar. Bunu idrak edemeyen gelip burada takım eleştirisi yaparsa komik olur. Bu tiplere gülüp geçmek lazım.
Yorum
-
yalnız şu da var bizim alanyaya 10 kişi ile son 20 dk kurdugumuz baskıyi bu sene sadece bonservise 30 milyon euro harcayan şampiyon adayı bir takım 2 dk bile kuramadı.
son 2 maç 4 puan kaybettik gervinho az becerikli olsa 2 maçı da almiştık.
kayseri ve feneri yendigimizde telafi etmiş oluruz bu kayıpları
topu kaptirdigimizda rakibe verdigimiz boş alanlar ve sol bekimiz dışında takimdan da hocadan da memnunum ben
Yorum
-
İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız şu da var bizim alanyaya 10 kişi ile son 20 dk kurdugumuz baskıyi bu sene sadece bonservise 30 milyon euro harcayan şampiyon adayı bir takım 2 dk bile kuramadı.
son 2 maç 4 puan kaybettik gervinho az becerikli olsa 2 maçı da almiştık.
kayseri ve feneri yendigimizde telafi etmiş oluruz bu kayıpları
topu kaptirdigimizda rakibe verdigimiz boş alanlar ve sol bekimiz dışında takimdan da hocadan da memnunum ben
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu arkadaşlar hoca sol bek konusunda Denswill de karar kılmışken adam sakatlanıverdi ve eldeki tek sol bek olan İsmaili oynatmak zorunda kaldı.
İsmail son iki maçtır tercihen değil zorunluluktan oynuyor.Yapacak birşey yok maleaef.
Edgar-Ahmetcan değil de Ahmetcan-Hugo ikilisi iyi bir ikili olabilir diye düşünüyorum.İnşallah Ahmetcan şu yerli oyuncu hususunda piyango olur bizim için.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
maç içersinde de yazdım uğurcan hariç yerli anlamında belkide ligin en kötü 5 takımından biriyiz ben buna beratı da yazıyorum ismaille hüseyinle felan olacak işler değil sahada 8 yabancın var biri kötü olsa diğeri kapatıyor ama yerlilerin kötü olunca yerleri malesef kapanmıyor şuan için kaybedilen bir durum yok daha ligin 7. haftasındayız derenin altından daha çok sular akar, yalnız bu kadar bireysel hatalar yapan bir takım şampiyon olması biraz zor .
Yorum
-
Yonetim bu hakem operasyonlari ve rakiplere yapilan kiyaklardan oturu en azindan bir aciklama yayinlasalar.
Bu kadar da ezdirmeyin trabzonsporu.
Faul olmayan pozsiyondan kirmizi yiyorsun, hem de kendi sahanda. Hakem daha ne yaomasi lazim.
Rakiplerinin aleyhine net penaltilar bile calinmiyor.
Yorum
-
Biz bu 10 kişi baskı olayını Konya'ya da yaptık geçen maçın 2. yarısının bir bölümünde. Orada daha kısa sürmüştü ama rakibi baskılayıp pozisyonlar bulmuştuk. Takım skora tepki veriyor. Böyle bir takım kolay kolay maç kaybetmez. Ama bu tip maçlarda kilidi erken açmak gerek. İlk 20 dakikada kurduğun baskıda golü bulacaksın mesela. Bulamazsan dönüp dolaşıp başına bela oluyor.
Yorum
-
İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes çok kötüydü bugün..Avcı dahil. Şu Siopis takıntısından kurtulması gerek
Ne içiyorsan acilen bırakmalısın.
Yorum
-
Alanya defansif olarak gerçekten sert takım. Burada karşıda rakip yokmuş gibi yorumlar yapılıyor. Şu ana kadar oynadığımız en sert takımdı bence. gs ve sivas dahil. Bunu göreceksiniz ilerleyen haftalarda. gs'yi yendi bizden 1 puan aldı, diğerlerinden de alacak. Zaten bize kadar gol de yememişlerdi 3 hafta.En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 27.09.2021, 23:34.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya defansif olarak gerçekten sert takım. Burada karşıda rakip yokmuş gibi yorumlar yapılıyor. Şu ana kadar oynadığımız en sert takımdı bence. gs ve sivas dahil. Bunu göreceksiniz ilerleyen haftalarda. gs'yi yendi bizden 1 puan aldı, diğerlerinden de alacak.
Siz FB, GS, BJK ortada yokken Başakşehir denen zıpçıktıya şampiyonluk veren bir başkan tarafından yönetiliyorsunuz, bence beklentinizi düşürün artık.
Yorum
-
devre arasında kesinlikle yerli isimler katılmalı takıma
mallı-ismail-parmak-hüseyin-serkan gibiler yerine birkaç gömlek üstün oyuncular gelmeli. özellikle mallı büyük kazık oldu adam oyuna girebilecek seviyede bile değil.
yabancılardan da djaniny-koita-trondsen ile yollar ayrılmalıYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
Yorum