Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada, Hüseyin in gördüğü ikinci sarı kart, kartı bırak, faul bile vermem.
    Kendi kendine takılmış rakip.

Yorum

• Şimdiye kadar oynadığımız takımlar arasında en iyi kadro,en tehlikeli oyuncular, bize en ters gelecek oyun alanya'daydi diyebilir miyiz ?

Ortasaha biraz daha güçlü oyunculardan oluşsa daha çok problem yaşayabilirdik. Bir kaç oyuncu dışında fizik güçleri, atletizmleri çok yüksek değil, oradan kurtardık bence.

Yorum

• hala yönetimden ses yok.
        aralıkta seçim var federasyonla ve dolaylı yoldan üst yönetimle kötü olmak istemiyor sanırım
        bir de kulüpler birliği başkanı başkanımız
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Evet yine bir kez daha her sene olduğu gibi fırsat tepmeye devam ediyoruz.Kadro tamamen de değişse bu talihimiz değişmiyor.
          Yine bireysel hatalarımızın bizi yaktığı bir maç oldu.Hüseyin'in pozisyonu faul bile olmasa sarısı olan bir oyuncu öylece hamle yapmaz,dikilmez.Yapması gereken rakibin yanında koşmaktı.Akıllı rakip gelir öyle kırmızı kartı alır senden.

10 kişi kalınca takımın mücadelesi taktire değerdi.Bir çok da pozisyon harcadık.Ancak böyle hatalar,rakiplerin kötü olduğu dönemde puan kaybetmek bizi şampiyonluktan edecek.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ömür bile sıfır duruş bilgisi ile (sol bek için) İsmail’den daha iyi oynadı sol bekte.
            Cornelius gol felan atıyor ama ne ön direk koşusu var, ne top saklayabiliyor. Ne çabuk pas trafiğine dahil olabiliyor ne asist yapabiliyor ne top sürebiliyor. Tüm maç bir kafa vurur diye bekleyeceğiz bu adamı.

Bugün Djaniny mükemmel oynadı. Wakaeme ve Uğurcan’ın vasat altı performansı olmasa 3 puan alabilirdik ama 10 kişi kaldıktan sonraki oyun gerçekten ümit verdi. Uzun süre sonra böyle bir oyun oynamış olmak heyecan verici. Son saniyeye kadar gol arayan bir kimlikle oynadık. Bu puan kaybına değil Konya’ya üzülüyorum.

Eğer bu oyunu oynayabiliyorsak içerde biraz daha üretken işler yapabilirsek rahat kazanırız. Rakip zaten sağdan soldan ortadan mala dönüyor. Alanya çok derli toplu gözüktü. Toplarda kalecinin üstüne gitti 1-2 tanesi hariç.

Takımın iyi yolda olduğunu düşünmeye başladım ilk kez. Bu açıdan mutluyum. Biz Trabzonspor’sak böyle oynamak zorundayız. Oyunu yarı sahada oynamak ve önde basmak zorundayız iç saha maçlarında.

Hüseyin’e ve İsmail’e gelirsek. Hüseyin çok amatör bir futbolcu, faul mü değil mi tartışılır bende değil tarafındayım da uzaktan faul gözüküyor işte. Bu arkadaşı sezon başında şutlamamak gerçekten büyük hata. Buraya Göztepe’den Alparslan ya da Karagümrük’ten Fatih’i alabilirdik.
            İsmail’e hiç gerek yoktu. Takımı bu kadar bozan sahada rakibe bu kadar yardımcı olan başka bir oyuncu yok.
            Ya taç atıyor rakip o topu bile rakip için stop edip rakibe bırakıyor adeta. Abdullah hoca bir ortasında sinirlendi, baya küfür felan etti benim gördüğüm. Haklı da.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• isail aslında çok koşuyor çok çalışıyor
              fizik ve mental olarak gelişmeden ,daha bir yönü tam yapamazken oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyor . her topta wakamenin soluna sağına koşuyor wakame de ısrarla ona vermiyor zaten. daha sakin daha güçlü olursa ismail idare edebilir . başka çare de yok . denswil oynarsa onu tercih ederim .
              zaten kolay geçiliyor bir de yorgun oluyor yetmiyor pozs alamıyor . sonuç facia

hüseyin azıcık da mı hügoya bakmıyorsun? biraz denge biraz zamanlama . o pozs faul olmasa ne olur ki adam zaten seni geçiyor . sen stopersin öyle atlayamazsın adamın üstüne . al adamı taşı kenara doğru arka taraf zaten yerini almış. olmayacak bu çocuktan. yumlu caner bundan iyiydi

oyunun en iyisi berat ve canini idi bence . ama caninide son vuruş yok . berat heryere koştu iyi top kaptı çok iyi paslar atıyor . önceki gibi adam takibi hatları da yapmadı .

cornelyusa gol attıracağız zorla . kendi alıp atması imkansız gibi.topu 5 m süremiyor . pas yapamıyor . topu tutacak dağıtacak diyoruz ne ona göre bir oyun ve oyuncu var ne de bunu yapabiliyor .en hızlı hali bu mu bilmiyorum buysa fiyasko . ama bir pozsda 5 kişi etrafındaydı iti kaka devrildiler . bu artıya çevrilebilirse işe yarayavbilir

ömür , daha iyiydi ama ömürle pas alıp verecek oyuncu yok yufus gibi parmak gibi

bakasetas , ben bu adamın nerde oynadığını anlayamıyorum . hatta bazan oyunda olduğu belli olmuyor

peres ilk defa bu kadar çok çıktı .
              kanatlarda önlü arkalı oynayanlar uyumlu değil . organize değiller . alan bek gidiyor ama gittiği yere kadar .

ahmet canı ben çok beğeniyorum . inşallah daha çok süre alır .
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• 2011 de 7 maçta 14 puan bu sene 7 maçta 15 puan bir ümit....
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• baka bi maç yedek kalsın siopis berat oynasın önde hamsik
                  olur mu
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    baka bi maç yedek kalsın siopis berat oynasın önde hamsik
                    olur mu
                    kardeşim berat-hamsik-bakasetas üçlüsü ile maç kazanırsın ama ligde bir kaç küçük takım dışında hiç bir rakibine orta alanda üstünlük kuramassın orta sahan otoban olur bak yabancı sınırı olmasa siopis-hamsik-bakasetas üçlüsü yapabilirsin ama berat orta alanda zayıf kalıyor.

Yorum

• Macin 90 dakikasini bulabilecegim bir yer var mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Awaziem denen elemanın djaniniye yaptığı şeyi görüp orda awaziemin üstüne yürümeyen oyunculara ben takım makım demem. Daha takım felan olamamışız biz.

Yorum

• Biz iyi ki Avrupadan elenmişiz. Sonlara doğru Nwakaeme arkamda rüzgâr esse de ittirse beni gibisinden duruyordu sahada. Bu puan kayıplarının sık fisktürlü lig programında yaşanması tesadüf değil bence. Arada 1 hafta olsa baştaki baskı daha uzun sürer belki de atardık en basitinden. Avrupa maçlarımız devam etse mahvolmuştuk.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeşim berat-hamsik-bakasetas üçlüsü ile maç kazanırsın ama ligde bir kaç küçük takım dışında hiç bir rakibine orta alanda üstünlük kuramassın orta sahan otoban olur bak yabancı sınırı olmasa siopis-hamsik-bakasetas üçlüsü yapabilirsin ama berat orta alanda zayıf kalıyor.
                            berat bu maç gibi oynarsa bence çok iyi hatta milli takımın ön liberosu olmalı. artisliği bırakıp biraz daha güçlense ve pozs bilgisini geliştirse . zaten yerli kararı ile berat değişmez isim.bakasetas bazan oyunda yok gibi
                            görevi ne nerde oynuyor o da belli değil.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Awaziem denen elemanın djaniniye yaptığı şeyi görüp orda awaziemin üstüne yürümeyen oyunculara ben takım makım demem. Daha takım felan olamamışız biz.
                              Valla benimde en büyük sıkıntım bu.
                              Takım bu konuda rezalet.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2011 de 7 maçta 14 puan bu sene 7 maçta 15 puan bir ümit....
                                Dogru isaret bu
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X