Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ""Djaniny'nin ne kadar yararlı bir oyuncu olduğu ve satılmaması konusundaki fikirlerimde haklı çıkmanın mutluluğu gecenin tesellisi oldu.""

şaka galiba....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Djaniny'nin bir gün takımda tutmayacagım el freni gibi bir adam..1 tane adam geçemedi vurduğu toplar çitteki kuşları indirdi..20 metre ileri 40 metre geriye oynuyor..

Açıkcası size inanamadım...
      Sabah açıp Djaniye söveyim derken böyle bir yorum ilgin.ç geldi....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçı izlemediğim için teknik analiz yazamayacağım ama özetine baktım tribünde herhalde 2 3 bin kişi vardı..Dünyanın Napoli ile beraber tek şehir takımıymış edebiyatı yapanlarla futbol şehri Trabzon lafını dilinden düşürmeyen sığırlara sesleniyorum..Takımın en kritik maçlarından biri oynanıyor kazansan lider olacaksın böyle bir maçta sözde futbol hastası Trabzonlular stadı dolduramıyor statta in cin top oynuyor..Maçtan önce tstribündoluluk isimli twitter hesabını incelemeyin bence Trabzon'da kahvehanelerin doluluk oranlarına bir bakın...Kahvehaneler dolu stadyum boş..Klasik Trabzonlular bunlar kulübe gram faydalari dokunmaz kahvede bol bol kağıt taş oynar arada bir kafasını kaldırıp maça bakar "habunlar ne skim top oynayler" diye bağırır çağırır çayını da yudumlar..

Bu akşam çok değil 20 bin kişi tribünde olsa 5 dakika O.Ç Halis Özkahya diye tempo tutsa veya seni hakem yapanın anasını s.yim diye bağırsa Halis'in düdüğü kıçına kaçardı ama maalesef o tarz bir tribün profilimiz yok..Bu işleri bjk seyircisi çok iyi yapıyor..Bizim şaklabanları Vodafone Park'a 1 maçlığına kulağından tutup götüreceksin görüp öğrenecekler bu işleri..Hakemi baskı altına almayı rakiple dalga geçmeyi bilmeyen psikolojilerini bozamayan bir tribünün takımının şampiyon olması çok zor..Akp mitingi olsa koşa koşa gidecek olan tıklım tıklım tribün dolduran adamlar nerede? Nerede bu Trabzonlular..Siz Trabzonspor'u hak etmiyorsunuz kardeşim bu kadar açık..Hele fener maçı gelsin de maça gideriz diye düşünen fenerin anasına avradına küfretmekten zevk alan ama diğer maçları s..kine takmayan sanki sezon tek maçtan ibaretmiş gibi şikecilere bilenen öteki maçları s..klemeyen rezil kepaze adamlarsınız..

Yahu şu maçı bırakın top oynamayı seyirci olsa almıştık be ne anlatıyorsunuz burada analiz manaliz kasarken..
        Hocam zaten İstanbul takımlarından eksiğimiz; taraftarımız ve yönetimimiz.
        Adamlar her sene futbol oynamadan hakemle, seyirciyle gazla bir şekilde gidiyor. Şikebahçe her maçında bir skandal var. Adamlar ama buna rağmen algı yapmaya devam ediyor. Açıklamalarla,seyircileriyle vs.
        Biz saha içi daha iyi olmamıza rağmen yönetimimizin yetersizliği, taraftarımızın baskı oluşturamaması nedeniyle gereken etkiyi gösteremiyoruz.
        Maç öncesi yap bakalım O.Ç Halisle ilgili bir açıklama bu sarı kartları çıkarabiliyor mu ? Taraftar oluştur bakayım baskıyı. O zaman gör o sarı kartları çıkarabiliyor mu ?
        Maalasef bu yönetim ve taraftar haketmiyor şampiyonluğu. Her şey sözde bizde.

Altay,Göztepe,Adana vs. bizden kat kat iyiler seyirci konusunda. Cidden en kötülerden biri biziz şehir takımları içinde.
        En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 28.09.2021, 08:25.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bu tarz kayıplar olur. Alanya formda bir takımdı. İyi savunma yapan bir takım. Bulduğumuz pozisyonları da kötü kullandık. Djanini, Hamsik, Gervinho kötü kullandı pozisyonları.

Lakin tüm maçlarda özellikle ilk yarılarda bu kadar rakip takıma atak şansı verme alışkanlığına çözüm bulmamız lazım.

Kanat organizasyonlarını yaptığımız adamlar maalesef takımı yavaşlatan oyuncular.
          Wakame, Djanini ile iki kanadı oynamaya çalıştık. İkisi de ayağa top bekleyen adamlar.
          Bu oyuncu tipleri ile rakibi baskı altına almamız için rakibin yorulması gerekiyor.
          Bunun dışında oyun son derece yavaş paslaştığımız, kötü hücum aksiyonları ile geçiyor.

Berat-Hamsik-Bakasetas-Djanini-Wakame-Cornelius ...

Bu adamların içinde en hareketlisi Hamsik düşünün.
          Bu kadar hareketsiz adamla olmuyor. Üzgünüm, olmayacak da.

Hem orta sahaya hem de kanatlara hareket getirmek gerekiyor.
          Bunu Dorukhan ve Siopis ile orta sahada, Ömür veya Gervinho ile kanatta deneyecek başka çıkışı yok.

Artık olayları İsmail ve Hüseyin üzerinden okumaktan vazgeçmek lazım. İsmail 10 kere çizgiye koşu attı, top atmadılar. İsmail kötü oynamadı.
          Ammaaa...
          Çok hantal oynuyoruz. Top rakipteyken eksik olan mücadele gücümüzün üzerine bu oyun yavaşlığı...
          İlk 11 de kulandığımız oyuncu grubu ile bu hantallıktan kurtulma şansımız yok.
          Ve maalesef bu oyun şampiyonluk vaad etmez...
          Oyunu rakip sahada oynamak rakipten üstün olduğumuz anlamına gelmez.
          Ayrıca taktik olarak da oyun başlarında sürekli geride kaldığımız için biz topla geziyoruz, rakip pozisyon üretiyor.
          Bir değişim şart.

Hakem konusunda Ahmet Ağaoğlu iki kelam etmeli.
          Böyle boktan kartı hem de Trabzon'da bize gösterecek iblise gereken cevabı en üstten vermelisin.
          Sonuç versin, vermesin.
          Bu kart soytarılıktır.
          En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.09.2021, 08:34.

Yorum

• Zorlu bir rakiple form grafiğinin yükseldiği bir dönemde karşılaşmak bizim adımıza fikstür şanssızlığı olarak nitelendirilebilir ama yine de kazanabilmeliydik.Uğurcanın basit bir gol yemesi maçı zora soktu.Takim halinde final paslarinda da iyi olmayınca iki puanı saha da bırakmak zorunda kaldık.

Oyun olarak takımı beğendim.Büyük takım mantalitesini sahaya yansıtan bir görüntü verdik.Maç boyunca baskılı oynadık ve kanatları da final pasına kadar iyi kullandık ama son hareketlerde günümüzde değildik.Rakibinde hakkını vermek lazım iyi kapandılar.Kanattan getirdiğimiz topları iyi karşıladılar.

Oynadığımız baskılı oyunun karşılığı bir gol olmamalıydı.Hücuma dönük her oyuncumuza ortalama bir iki pozisyon düştü.Kimi topu ezdi kimi çerceveyi tutturamadi.

Iç sahadaki roma maçından sonra oynadığımız en iyi futboldu.Mücadele ve kazanma isteğimiz güzeldi.Puanı küçük detaylar yüzünden kaybettik.Uğurcan o golü yanlış maçta yedi.Hatalı gol yeme hakkını keşke alanya gibi bize ters gelen ve son dönemde istim üstünde olan bir takıma karşı değilde daha vasat bir takıma karşı kullansaydı.

Abdullah hocanın sahaya çıkan kadrodan, oyun içi müdahalelerine kadar her hamlesi doğruydu.

Gecenin hayal kırıklikları Bakasetas,Nwakaeme ve Uğurcan oldu.Gecenin iyileri Hamsik,Peres ve Djaniny idi.Diğer oyuncularda fenâ maç çıkarmadı.

Sonuç olarak iki puan kaybettik.Son iki haftadaki 4 puan kaybı telafi etmek için ipin ucunu daha sıkı tutmalıyız.Bundan sonraki her bireysel hata her puan kaybı taraftarı etkiler.Taraftarin canı yaninca da takımin canını yakar ve düşüş başlar.Bu durumu yaşamamak için tekrar seri galibiyetlere başlamalıyız.

Yorum

• Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
              Cornelius un yırtıcı özelliğinin olmaması bize zarar veriyor gibi geliyor. Bizim şu anki oyun anlayışımızda golcülerin yanlız kalması gerekli ve Cornelius yanlız kalacak yapıda bir golcü değil. Birisinin sürekli onu beslemesi gerekli yoksa etkisiz eleman haline dönüyor. Biz ise hala Sörlot zamanındaki gibi git golünü at gel futbolunu oynuyoruz. Bu minvalde Cornelius değilde Canini daha iyi tercih gibi geliyor bana.

Not: Belki de Cervinyo hazır olmadığı için Canini yi sağda oynatıyor hoca. Cervinyo 90 dakika çıkarsa golcümüz Canini olacak. Orasını da bilemiyorum.

Benim dünkü oyunda gözümü rahatsız eden (Köybaşı hariç onun hakkında yorum yapmıyorum.) Cornelius du.
              "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• ben futboldan anlamam
                ama kadroyu SİOPİS ten başlayarak yazarım.

Yorum

• Son 15 dakikaya kadar rakip kalemize 15 tane şut çekmiş. Bunların içinde Emre Akbaba'nın kaçırdığı gibi net oğlu net pozisyonlar var.
                  Yani öyle cılız şutlardan bahsetmiyoruz.
                  Açılış yaptığımız kadro ile hangi dirençli takıma karşı oynarsak oynayalım topu çevirir çevirir kalemizde pozisyon veririz.
                  Fener maçına çıkalım bu kadro ile benzer şeyleri o maçta da yaşayacağız.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin stoperlerinde sorun yok, ortasahan kirilgan. İleri ucun geriye yardima gelmiyor. Öyle olunca gecis oyununu yapamıyorsun, stopler topu bomba gibi bir anda kucağında buluyor.
                    nasıl sorun yok hocam. daha gecen hafta farklı alacagın macı 10 dk. da verdin. o maçın yorgunlugu ile dünkü maçta gitti.

dünde keza 10 kisi kalınmasa gene çevrilebilirdi. stoperlerde ciddi kalite eksikliği var.

Yorum

• bence berat yerine siopis oynatmalıyız nasılsa yerli oynatıyoruz stoperde
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zorlu bir rakiple form grafiğinin yükseldiği bir dönemde karşılaşmak bizim adımıza fikstür şanssızlığı olarak nitelendirilebilir ama yine de kazanabilmeliydik.Uğurcanın basit bir gol yemesi maçı zora soktu.Takim halinde final paslarinda da iyi olmayınca iki puanı saha da bırakmak zorunda kaldık.

Oyun olarak takımı beğendim.Büyük takım mantalitesini sahaya yansıtan bir görüntü verdik.Maç boyunca baskılı oynadık ve kanatları da final pasına kadar iyi kullandık ama son hareketlerde günümüzde değildik.Rakibinde hakkını vermek lazım iyi kapandılar.Kanattan getirdiğimiz topları iyi karşıladılar.

Oynadığımız baskılı oyunun karşılığı bir gol olmamalıydı.Hücuma dönük her oyuncumuza ortalama bir iki pozisyon düştü.Kimi topu ezdi kimi çerceveyi tutturamadi.

Iç sahadaki roma maçından sonra oynadığımız en iyi futboldu.Mücadele ve kazanma isteğimiz güzeldi.Puanı küçük detaylar yüzünden kaybettik.Uğurcan o golü yanlış maçta yedi.Hatalı gol yeme hakkını keşke alanya gibi bize ters gelen ve son dönemde istim üstünde olan bir takıma karşı değilde daha vasat bir takıma karşı kullansaydı.

Abdullah hocanın sahaya çıkan kadrodan, oyun içi müdahalelerine kadar her hamlesi doğruydu.

Gecenin hayal kırıklikları Bakasetas,Nwakaeme ve Uğurcan oldu.Gecenin iyileri Hamsik,Peres ve Djaniny idi.Diğer oyuncularda fenâ maç çıkarmadı.

Sonuç olarak iki puan kaybettik.Son iki haftadaki 4 puan kaybı telafi etmek için ipin ucunu daha sıkı tutmalıyız.Bundan sonraki her bireysel hata her puan kaybı taraftarı etkiler.Taraftarin canı yaninca da takımin canını yakar ve düşüş başlar.Bu durumu yaşamamak için tekrar seri galibiyetlere başlamalıyız.
                        Djaniny için olumlu kanaatimi yazdım.
                        Beni eleştirenler oldu.
                        Demek ki benim gibi düşünenler de var.
                        Saygılar Murat
                        Trabzon'a selamlar.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bence berat yerine siopis oynatmalıyız nasılsa yerli oynatıyoruz stoperde
                          Siopis, Berat'tan daha aktif ve verimli
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Ben akşam takımımızı çok beğendim.
                            Hatta hocayı da beğendim.
                            Beratı çıkarıp büyük takım hocası gibi davrandı.
                            Iddialı iş yaptı. Ama kaleci korcan galibiyetimize izin vermedi.
                            Biz atamadık değil, rakip kurtardı demek lazım.
                            Hüseyin yetersiz bir adam. Takımda hata yapan da olacak ve bu durumları yine takım telafi edecek.
                            Hüseyinin her ne kadar gördüğü kartlar haksız olsa da her iki pozisyonda da rakiplerine ustun gelemediği ortada. Faul yaptı-yapmadı ayrı konu.

Şahsi gözlemim beratın pas oyunu, set oynayan bir takımda zararsız gibi dursa da, geçişlerde aksıyor. Rakibe direnç olamadığı gibi, hücuma çıkarken bizi yavaşlattığını düşünüyorum.
                            Aynı şeyi bu maçtan bağımsız genel olarak nwakaeme için de söyleyebilirim.
                            Alternatifi yok takımda, ayağına bakıyoruz. Ama ondan daha az yetenekli ancak daha çabuk karar veren bir kanat oyuncusu bize daha faydalı olur. Nkudu,gradel, davidson,ferdi kadıoğlu vs vs. Bence gösterişsiz ama daha faydalılar.
                            Diyeceksiniz ki nwakaeme her maç gol-asist yapıyor. Evet bunları yapıyor ama, bu saydıklarım olsa belki de cornelius, canını veya diğerleri daha fazla skor üretecek. Çünkü daha çok fırsat bulacağız, daha seri oynayacağız.
                            Son olarak takım için şunu söyleyebilirim. Biz asla şampiyon olamayız. Geçen 40 yıllık süreçte maalesef dişli bir anadolu takımından fazlası olamıyoruz. Saha dışı, içi pek çok etken sayabiliriz. Uzun bir konu.
                            Yine lige renk katarak devam edeceğiz. Belki her yıl ueafaya kalıp oyuncu pazarlamak için Şampiyonluk hesabı yapmayan vitrin takım rolüne bürünmek bizim için daha doğru bir yol.

Yorum

• ne bu peres sevdası; defansif yönü iyi ama orta kesme yönüyle novakla yarışır. içerde 2 metrelik dev bir kule var ve kafa vuruşları iyi. Ama becerip tek orta kesemedi. 10 küsür maçta tek ortası var oda napoli maçı...
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• biz bu tempoyla şampiyon olamayız topsuz savunma arkasına koşan 1 tane adam yok.tempomuz çok düşük yalandan cebelleşiyoruz sahada.böyle maçlarda puan kaybedersek daha çok bekleriz...bekleriz de gelmez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X