Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 7.Hafta l Trabzonspor 1 - 1 Alanyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdal Hoş dahil olmak üzere bir çok Trabzonspor yorumcusunu dinlerim hatta birlikte bu kulüpte forma giydiğim bir çok eski arkadaşımlada her hafta Trabzonsporu tartışırım , Erdal Hoş senin söylediklerini söylemiyor söylerse zaten kendini inkar etmiş olur. Senin söylediklerini yermiyorum çünkü sen zaten futbolcunun tepkisinden sonra türbünün harekete geçeceğini söyleyen çekirdek çitleyenlerden olduğunu açıkladın. Hatta çekinmesen futbolcunun önce tezahürat yapmasını söylesende şaşırmam. Trabzonspor iki şeyden çok çekmiştir birincisi sadece nemalanmak ve kendi reklamlarını yapmak için bu kulübe zarar verenler ve ikincisi hiçbirşey bilmeden çok şey bildiğini iddia eden taraftarlar. Bana zaten laf anlatamazsın çünkü buna bilgin ve tecrüben yetmez . iyi günler

Hiçbir şey bilmeden bildiğini zanneden taraftar olarak yazınızın içeriğinde kendinizden fazlaca bahsetmişsiniz. O nedenle ben tekrar etmeyeceğim. Bu arada siz Erdal Hoş'u dinlemiş olsanız senelerdir Trabzonspor aleyhine hakem hataları olduğunu fakat bunun değişmediğini, bu konuda söylenecek olan her şeyin söylendiğini fakat hiçbir şey değişmediğini o nedenle bu konuda artık konuşmak istemediğini ancak saha içinde bir şeyler yapabileceğimizi ve Avrupa' ya odaklanmamız gerektiği şeklindeki beyanlarını bilirdiniz. İzlemek başka şey dinlemek başka şeydir. Siz Erdal Hoş'u izlemişsiniz. Dinlememişsiniz. Ayrıca karşınızdaki insanları dinlemediğiniz gibi Erdal Hoş'u da kendi fikirlerinize aykırı düşünüyor diye itham etme cüretini de gösteriyorsunuz. Sizin gibi düşünmeyen herkes hatalı sanırım. O nedenle sizinle konuşacak bir şeyim kalmadı. Zira anlamak istemeyen ve inat eden bir zihniyete laf anlatmaya çalışarak kıymetli vaktimi harcayamam. Bundan sonraki yazılarınıza cevap vermeyeceğim. Bilginiz olsun.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Viscayı alsaydık %99 şampiyonduk.

Adam İBB'de isteksiz, öylesine oynuyor.
      Sıkıntı yok.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsmail’ini de al defol git be !

Yorum

Yükleniyor...
        X