İlk olarak hanzale tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
teknik kadroyu herkes görsün
a takımı bu amatörlere emanet ahanda şampiyonluktan bizi eden ekip bu arkadaşlar
önce bu kadroyu komple temizlesinler
başkana söyleyin işte kovulsun bunlar bunlar bizi şampiyonluktan etti
Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 27.06.2020, 23:31."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam elinde dört adam varsa iki kulvarı bir arada götüreceğim diye yırtma kendini.
Cık fener macına yedek kadro ile ne olur?
10 senede bir şans geliyor onda da böyle mallık yaparsan şimdi bilal ile oynarsın.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bugün Trabzonspor hocası olarak neyi farklı yapardın?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra destek falan filan yok taraftarı kadar bu işi istemeyen yöneticisi,hocası,futbolcusu ve özellikle Trabzon kütüklü futbolcuları dahil olmak üzere herkes haindir.Çok net söylüyorum bu takımın şampiyon olması hayaldir yıllar boyunca hayal olarak kalacaktır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
belliydi
şimdi istanbulda maması kesik bazılarının
gazetelerin yayın kuruluşların ve bir takım Türkiyenin sırtından geçinmeyi iş haline getirmiş olanların evinde bayram vardır
başından beri mesele para idi
ve gereği yerine getirildi
Trabzon ve Trabzonsporlu bunu hak ediyormu derseniz
üzgünüm ama evet
hocaya şuna buna sarmayın
iş kesinlikle sahada oynanmadıçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Ey gidi abdulkadir perçem bırakıp kolbastı oynamakla yıldız olunmuyor hangi kıritik maçı aldın ne verdin Trabzonspora şunun için 30 milyon avro diyorlarya çıldırıyorum.Güçsüz,devamllığı olmayan şutu olmayan sıradan vasat bir adam.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleObi Mikel ve Sturridge ile sezonu bitirebilseydik farkli olur muydu acaba?T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyonetim devre arası elli tane beş para etmez adam yerine bir adam gibi stoper bir hücum oyuncusu alsaydı takım hoca olmadan şampiyon olurdu.
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDe Marke Sports <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Dema<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->rkesports
·
59sn
Hüseyin Çimşir: "Kötü oynadık, sonucunda da berabere kaldık. Avantaj kaybettik yine. 5 haftamız daha var, 5 haftayı yaşayıp göreceğiz.".
FrancescoTotti
Yorum
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelliydi
şimdi istanbulda maması kesik bazılarının
gazetelerin yayın kuruluşların ve bir takım Türkiyenin sırtından geçinmeyi iş haline getirmiş olanların evinde bayram vardır
başından beri mesele para idi
ve gereği yerine getirildi
Trabzon ve Trabzonsporlu bunu hak ediyormu derseniz
üzgünüm ama evet
hocaya şuna buna sarmayın
iş kesinlikle sahada oynanmadı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu yok doğru diyosunda defansif oynatmak ne ligin dibindeki takıma.
Yorum
Yorum