Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tüm sorumlu hüseyindir. pandemi döneminden sonra takır takır kas sakatlıkları çıktı. nasıl çalıştıysa bıu takım. bilal oyuna giriyor hüseyin değil de yardımcı antrenör elinde beyaz eşya fiyat listesi gibi bi dosyadan ona bişiler anlatmaya çalışıyor. sayfayı da bulamadı bi süre ya.
    arkadaşlar gülüp geçelim iyi ki son maç falan vermedik şampiyonluğu. şu durumda şampiypmluğu gısım hak etmediğimiz düşünüyorum içim rahat.
    en çok da stada kadar kilometrelerce meşale yakan zıplayan seyirciye üzüldüm. utanmanız yoksa onlardan utansaydınız.

Yorum

• klubede oyuncu olmayabilir evet ama sen hoca olarak 11 oyuncunu ikinci yarı nasıl motive ettin?

1-0 öndeyken ikinci yarıyla ilk yarı arasında oyun farkı göremedim ben?

neden acaba?

taktik,teknik ve motivasyon yok?

kim sorumlu? sağlık ekip ve hoca tabi.

peki takımda futbolcuların hiç mi suçu yok?

var tabi

dandik olan oyuncuları a takımına almaman lazım yedeklere de almaman lazım
      "Annuit cœptis"

Yorum

• Takımda kulübe yok, hoca yok, hırs yok

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocam takımın kaptanı sakatlıktan dönse de ayagı kopsada bu macta farklı motivasyon ile oynar.

Ben doksan dakka koşsun demiyorum ama yapması gereken böyle maçları çözmesi.

Yoksa ha sosa oynamış ha hasan üçüncü birsey değişmez.

Waka,ekuban,sorloth dısında mac cozecek adam yok takımda.
          Size katiliyorum ama 35 yasindaki adamdan bu kadar. Kadro cok yetersiz. Böyle kadro ile sampiyon olamayiz.
          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            20 puan kaybetmisiz 20 öne geçtiğimiz maçlarda ,20 ya. Hakem yüzünden zaten demiyorum çok var. Başakşehir hakem yüzünden kaç puan kaybetti?
            Ezik oynarsak hakem daha da ezer nabza göre şerbet diye atasözümüz var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıllardır futbol izlerim, galatasaray, beşiktaş, fener şampiyonluğa giderken son 6 hafta içinde bu kadar ruhsuz oynadıkları bir maçı gösterin futbol izlemeyi bırakırım..
              31 yaşındayım, ben şu ana kadar 2010-2011 sezonundaki kadar mücadele eden bir takım görmedim. Muhtemelen bir daha da göremeyeceğim. Maç maç inişler çıkışlar olur anlıyorum ama son iki haftadır oynadığımız futbolun hiçbir şekilde izahı yok.

Yorum

• Bundan sonra destek falan filan yok taraftarı kadar bu işi istemeyen yöneticisi,hocası,futbolcusu ve özellikle Trabzon kütüklü futbolcuları dahil olmak üzere herkes haindir.Çok net söylüyorum bu takımın şampiyon olması hayaldir yıllar boyunca hayal olarak kalacaktır.

Yorum

• İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Obi Mikel ve Sturridge ile sezonu bitirebilseydik farkli olur muydu acaba?
                  Mikel farklı olurdu diğer arkadaşa bir şey diyemem, Mikel tutardı ortayı

trabzonspor

Yorum

• ligin sonuncusuyla oynuyorsun maçin başında öne geçiyorsun ve ondan sonra koskoca 96 dk daha oyun oynaniyor ve kaleye şutun yok. bu sekildemi sampiyon olacak bu oyuncular. kalmış 5 hafta bu oyuncuların normalde cimleri yemesi lazımdi bugün.

olmadı bize yaşattıkları sevinçler icin teşekkürler

Yorum

• Son 8 haftada 3 galibiyetin var, üst üste 2 maç kazanamamışsın. Şampiyonluğa oynuyorum diyen takımın istatistiği bu olmamalıydı.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        klubede oyuncu olmayabilir evet ama sen hoca olarak 11 oyuncunu ikinci yarı nasıl motive ettin?

1-0 öndeyken ikinci yarıyla ilk yarı arasında oyun farkı göremedim ben?

neden acaba?

taktik,teknik ve motivasyon yok?

kim sorumlu? sağlık ekip ve hoca tabi.

peki takımda futbolcuların hiç mi suçu yok?

var tabi

dandik olan oyuncuları a takımına almaman lazım yedeklere de almaman lazım
                        Heç bişey yapamıyorsak son iki maç at gibi koşmamız lazımdı. Sanırsın Ankaragücü şampiyonluğa oynuyor

Yorum

• Huseyın Cimsir : Oyun hakkında konusmak istemiyorum cok kotu oynadık.5 haftamız var sonuna kadar devam edecegiz.
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hakemle ilgisi yok sen hakeme müsade edersen bu boktan oyunla hakem alır tabi maçı.sen ne oynadık yani biz ne oynadık? hakem yüzünden oldu ağlamaları :bunlar cahil taraftar avuntuları.gerçek taraftar takımın dandik oyunla şampiyon olamayacağını hocanın motive edemediğini sağlık ekibinin ne kadar boktan olduğunu gördü artık.alanya ve ankara maçında kaç pozisyonumuz var? bana söyle.sağlık ve teknik ekibin sorumluluğu büyük bunda tabi.kadro derinliği de önemli.ama sen takıma hoca olarak ruh ve motivasyon öğretememişsin.etkisiz eleman hoca
                            Tanımadığınız bir insanın dusuncesini cehalet olarak algilamaniz ne karakterde bir insan olduğunuzu gösteriyor . Takımın eksiklerini göz ardı etmeden destekleme taraftarıyım ben teknik heyet doktor vs bunlar sezon sonu konuşulacak mevzular .

Yorum

• Hocayı savunmak gibi olmasın ama başka hocada olsa çok şey değişmezdi bana göre...eldeki malzeme çok üst düzey değil.süper bir hücum gü waka olmayınca sistem takımı olmadığımızdan çöktük
                              .....

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam, erzurum maçına as kadroyu götürmezdim. Fener maçlarında takımı yormazdım. Bugün ise parmak yerine bilal değil, doğan girer, 10 numaraya ikinci yarı kerem’i oynatırdım
                                hah agzına saglık. Biz şampiyonlugu fener macında verdik cok net.

O zaman bunu soyledik diye laf soyleyenler simdi kupayı alınca cılgınlar gibi sevinir artık.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X