Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mikel farklı olurdu diğer arkadaşa bir şey diyemem, Mikel tutardı ortayı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Mikel için ben de aynı şeyi düşünüyorum. Mikel olsa bugün farklı şeyler konuşabilirdik

Yorum

• teknik kadroyu herkes görsün

a takımı bu amatörlere emanet ahanda şampiyonluktan bizi eden ekip bu arkadaşlar
      önce bu kadroyu komple temizlesinler

başkana söyleyin işte kovulsun bunlar bunlar bizi şampiyonluktan etti

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir
      Takım Menajeri Emrah Tok
      Yardımcı Antrenör Muzaffer Bilazer
      Atletik Performans Antrenörü Gökhan Kandemir
      Kaleci Antrenörü Metin AKTAŞ
      Analist Mesut Kabahasanoğlu
      Doktor Hakan Ayaz
      Fizyoterapist Ferhat Boz
      Fizyoterapist Oğuzhan Kolot
      Fizyoterapist Murat Emirzeoğlu
      Fizyoterapist Safa Parlak
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 27.06.2020, 23:31.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam elinde dört adam varsa iki kulvarı bir arada götüreceğim diye yırtma kendini.

Cık fener macına yedek kadro ile ne olur?

10 senede bir şans geliyor onda da böyle mallık yaparsan şimdi bilal ile oynarsın.
        Abi yedek kadro diyoruz da zaten toplasan 13 adam var. fb macinda baska bi önemli adam sakatlanabilirdi ama bu konuda yine de haklisin. O macta yedek agirlikli cikilmaliydi skor ne olursa olsun.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen bugün Trabzonspor hocası olarak neyi farklı yapardın?
          Costa gibi bir adam varken huseyinle baslamazdim .guilhermeyi cikarip koray gibi topa vurmakdan aciz bir adami bugune kadar sivas haric mac oynamamis onuda batirmis bir adami boyle kritik bir macda almazdim dogani 60 la birlikte oyuna alirdim.10 kisi kalmis bir takima baski kurardim saha kenarinda kendi kendimi yer oyunculari hirslandirirdim sefil gibi zavallica maci seyretmezdim saha kenarinda..en azindan doldur bosat yaptirirdim yeterli mi?
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bundan sonra destek falan filan yok taraftarı kadar bu işi istemeyen yöneticisi,hocası,futbolcusu ve özellikle Trabzon kütüklü futbolcuları dahil olmak üzere herkes haindir.Çok net söylüyorum bu takımın şampiyon olması hayaldir yıllar boyunca hayal olarak kalacaktır.
            Dış etkenleri kabul ederek kenara koyuyorum da hakikaten bizimkiler de pek mücadele etmiyor dış etken filan, ben Sivas kütüklüyüm TS’de forma giymek için çok şeyden vazgeçerdim, adam torpille giymiş formayı belki TS’yi bile tutmuyor mücadele filan hak getire yazık ya

trabzonspor

Yorum

• Ulann capsiz simsirr adamsan bu aksam defolup gidersinn

Yorum

• De Marke Sports [MENTION=46893]Dema[/MENTION]rkesports
                ·
                59sn
                Hüseyin Çimşir: "Kötü oynadık, sonucunda da berabere kaldık. Avantaj kaybettik yine. 5 haftamız daha var, 5 haftayı yaşayıp göreceğiz."

Yorum

• belliydi

şimdi istanbulda maması kesik bazılarının

gazetelerin yayın kuruluşların ve bir takım Türkiyenin sırtından geçinmeyi iş haline getirmiş olanların evinde bayram vardır

başından beri mesele para idi

ve gereği yerine getirildi

Trabzon ve Trabzonsporlu bunu hak ediyormu derseniz

üzgünüm ama evet

hocaya şuna buna sarmayın

iş kesinlikle sahada oynanmadı
                  çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                  RİLKE

Yorum

• Ey gidi abdulkadir perçem bırakıp kolbastı oynamakla yıldız olunmuyor hangi kıritik maçı aldın ne verdin Trabzonspora şunun için 30 milyon avro diyorlarya çıldırıyorum.Güçsüz,devamllığı olmayan şutu olmayan sıradan vasat bir adam.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Obi Mikel ve Sturridge ile sezonu bitirebilseydik farkli olur muydu acaba?
                      obi mikelle olurdu kaç maç tv programlarında iltifat alıyordu.. topu saklaması soğukkanlılığı, geçen hafta ayağında topu tutacak adam olmadıgından son 10 saniyede verdik maçı... 2 haftadır çok acemice verdik yazık oldu
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yonetim devre arası elli tane beş para etmez adam yerine bir adam gibi stoper bir hücum oyuncusu alsaydı takım hoca olmadan şampiyon olurdu.
                        Yav sana inanamıyorum renktaş, Beni bu forumdan soğuttunuz.. Biz aynı eleştiriyi 6 ay önce yapıyorduk ve sen özellikle sen beni futbolu bilmemekle suçlamıştın..
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          De Marke Sports <!-- BEGIN TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->@Dema<!-- END TEMPLATE: dbtech_usertag_mention -->rkesports
                          ·
                          59sn
                          Hüseyin Çimşir: "Kötü oynadık, sonucunda da berabere kaldık. Avantaj kaybettik yine. 5 haftamız daha var, 5 haftayı yaşayıp göreceğiz."
                          Ne diin Isiiin
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belliydi

şimdi istanbulda maması kesik bazılarının

gazetelerin yayın kuruluşların ve bir takım Türkiyenin sırtından geçinmeyi iş haline getirmiş olanların evinde bayram vardır

başından beri mesele para idi

ve gereği yerine getirildi

Trabzon ve Trabzonsporlu bunu hak ediyormu derseniz

üzgünüm ama evet

hocaya şuna buna sarmayın

iş kesinlikle sahada oynanmadı
                            Buna itiraz edemem asla ama bizimkiler de saha içinde pek direniş göstermediler bu canımı sıkıyor

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyuncu yok doğru diyosunda defansif oynatmak ne ligin dibindeki takıma.
                              Ben hoca nin defansif oynattigina inanmıyorum fakat sezon un başından beri anlaşılamayan bir skinti bir travma var takımda öne geçtiği maçlarda yaşlanmak gibi . Buna bir türlü çözüm bulunamadı bu anlayış Ünal hocanın gitmesine neden oldu fakat hala aynı anlayış var futbolcularda

Yorum

• Başakşehir bu saatten sonra vermez. Zaten biz bütün maçları alamayiz. Seneye de bu takımı bir arada tutamayız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X