Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20 puan kaybetmisiz 20 öne geçtiğimiz maçlarda ,20 ya. Hakem yüzünden zaten demiyorum çok var. Başakşehir hakem yüzünden kaç puan kaybetti?

Yorum

• Sakatlık konusunda sağlık ekibinin rezalet, kondüsyon ekibinin facia olduğunu düşünen biri olarak, kötü oyunu eksiklere bağlayanlara sormak lazim;
      Tam kadro oynarken ne top oynadık?
      Yahu sen bjk maçını, fener maçını, Rize maçını falan filan...
      Ne oynadın ki o zaman, bugün eksiklere bahane buluyorsun?

Sonuç almış olman oynadığın boktan oyunu kapatır mı?

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        100 taraftarlı 5 yıllık takıma gs bjk ve fb’nin yarışta olmadığı sezonda ancak bizim gibi loser bir kulüp şampiyonluk verirdi onu da başardık helal olsun.
        Biz winner bir klüp değiliz malesef çok uzun zaman geçince unuttuk maziyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• arkadaslar, daha uzun vade dusunun... oncelikle ben ne dedim hep, iki mac kotu sonuc bu tarafdar ve medya Huseyin hocaninda ipini net ceker... cunku vizyonu olani gonderdik... Unal hocaya yapilan operasyon onumuzdeki 10 seneyi caldi resmen,... O bizim Guardiolamizdi... karizmasi, durusu, oyuncularimiz onun icin olumune sahaya cikiyorlardi.. sonuc ne olursa olsun... maalesef Huseyin Hocamizda Unal hocamizin karizmasinin agirliginin % 10 yok, kotu hocami tabiki degil... sizler simdi hemen gene su hoca bu hoca gelsin yabanci hoca gelsin... anliyamadiginiz film zaten Unal hocanin gitmesi/gonderilmesi ile kopmustu... bakin sampiyon olsak bile kopmustu... anliyorum... bir sampiyon olalim gene 3o sene olmayalim, yeterki bir olup rahatliyalim dusuncesini gercekden anliyorum... ama dusunun... seneye Huseyin hoca 2 mac kotu sonuc gene alsa ki alacak ipi cekilecekdi... kacinilmaz... maalesef... bu son donemki tarihimizin en kotu karari Unal hocamizi yollamakdi... Hep istedimki Sosa ciksin desin biz Unal hocamiz olmaz ise sahaya cikmiycaz kardesim... devre arasi ayrica bircok aldigimiz oyunucyu Unal hoca belkide istemiycekdi..ve belkide ceza yemeyecekdik... sevgili baskanimizin baskalarinin etkisi altinda kaldigini dusunuyorum...

cok uzgunum gercekden... efsane bir donem baslamadan bitti... ki bu efsane donemde nice genc oyunculari takima monte edecekdik... simdi artik eski tas eski hamama donus... bunlari yeri geldigi icin yaziyorum.. sonucdan dolayi degil... son olarak lutfen unutmayin... futbol bilgisayar oyunu degil..yani hermac Sosa mesela biligisayar oyunundaki gibi oynayamaz... ama hep bunu bekliyoruz... cok yanlis...

Yorum

• Biz burda transfer politikasını çok eleştirdik..

Çok tepki aldık..

Sturritge getiriliyor beğenmiyorlar..

Obi Mikeller, Ndyayeler,Guilermeler

Doğan Erdoğanlar, Andusiçler, Adviajlar, Yusuf Sarılar, Canbazlar,

Yaz yaz bitmiyor..
            https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosa daha yeni sakatliktan döndü. 35 yasindaki oyuncuyu sakatliktan yeni döndügü halde 100 dk oynatiyorsan, fazla birsey beklemeyeceksin ondan.
              hocam takımın kaptanı sakatlıktan dönse de ayagı kopsada bu macta farklı motivasyon ile oynar.

Ben doksan dakka koşsun demiyorum ama yapması gereken böyle maçları çözmesi.

Yoksa ha sosa oynamış ha hasan üçüncü birsey değişmez.

Waka,ekuban,sorloth dısında mac cozecek adam yok takımda.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ligin başından beri öne geçip geriye yaslanıyorsun ve başarısız oluyorsun.buna çözüm bulamadılar ne yazık..

Yorum

• Basketbolda bir söz vardır

''Oyun kurucun kadar konuş'' diye..

Futbolda da teknik direktörün, oyuncu kalitesi ve sağlık ekibin kadar konuşacaksın

Yorum

• İyi kadro kurmadıgımız sürece biz hüsran yaşamaya devam edeceğiz.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Gs 6 da 6 yaparsa şampiyon olur demedi demeyin..
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alanya maçından sonra gönderilip Şenol Güneş kalan maçlar için gelmeliliydi. Böyle birşey olamaz ya. Kafayı yicem
                        İmkansız. Talimatlara göre milli takım teknik direktörü ikinci bir kulübü sonradan çaltışıramıyor. Tam tersi oluyor yalnızca.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Takım zaten baştan belli etti. Şampiyonluğa gidiyorsun ve maça dengeli oyunla başlıyorsun. Yahu sen şampiyonluğa gidiyorsun sağlı sollu saldırıp ilk yarı 3-0'la kapatman lazım. Parçalaman lazım rakibi.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen bugün Trabzonspor hocası olarak neyi farklı yapardın?
                            Hocam, erzurum maçına as kadroyu götürmezdim. Fener maçlarında takımı yormazdım. Bugün ise parmak yerine bilal değil, doğan girer, 10 numaraya ikinci yarı kerem’i oynatırdım

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              100 taraftarlı 5 yıllık takıma gs bjk ve fb’nin yarışta olmadığı sezonda ancak bizim gibi loser bir kulüp şampiyonluk verirdi onu da başardık helal olsun.
                              Yaşamadığımız bir bu vardı.Sağolsunlar o da oldu.

Yorum

• Obi Mikel ve Sturridge ile sezonu bitirebilseydik farkli olur muydu acaba?
                                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

Yükleniyor...
                                X