Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• taha tunc 1.lig tecrubesi olan,ümit milli takım gediklisi yetenekli bir cocuk. Konu mankeni gibi kadroya alıp ortasaha oyuncusu lazımken onun yerine oyuna stoper alınmasının maksadı nedir?

Madem güvenmiyorsun cocugu neden kadroya alıyorsun?

Söyleyelimde çocuk kütüğü trabzona alsın?

Bu arada bu kadar kanat problemi yaşarken eldeki en yetenekli alt yapı oyuncusu olan safa yerine neden kazma koray tercih ediliyor?
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Hala daha hakem demenin anlamı yok. Tarih korkaklarla yazılmaz, inananlarla ve savaşanlarla yazılır. Bugün hiçbiri savaşmadı. Rakibin 1-0’dan maç çeviriyor, elimizdeki maçı ne uğruna verdik. Evet bu takım bu noktaya bireysel becerilerle geldi. Ama geldiği yerin önemini kavrayamamış. Mücadele, ruh hiçbiri yoktu. İstediğiniz kadar taktik,hoca, hakem, hata falan deyin. Bu gece bunların hepsinden daha beteri vardı. Ben futbolcu olsam takımım şampiyonluk yarışında rakibimin gerisinde olsa her maç Ekuban’ın turbo modu misali deli dana gibi mücadele ederdim. Bizimkilerin sahada yürümeye mecali yoktu.

Yorum

• seneye yapılacak cok net teknik ekip ve sağlık ekibi değişmeli.

ugurcan ve omur satılarak butce olusmalı.

Sosa ile vedalaşılmalı, novak ile sözleşme uzatılmalı.

Kiralık tüm oyuncular sorloth dısında gönderilmeli.

2 dipcik gibi stoper, iki dipçik gibi merkez ortasaha ve bir cabuk,kıvrak,skorer kanat alınmalı.

ekuban-sorloth cift forvetine göre kadro kurulmalı.

en az 4-5 tane yetenekli alternatif oyuncu alınmalı.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takım bu yıkımdan sonra muhtemelen dağılacaktır...

Yolun sonu da 2015 yılına dönüş...
          Herkes bu yoldan gitmiyor. Liverpool gecen sene 97 puanla onlarca yilin sampiyonluk hasretini sonlandiramadi yinede dagilmadi. Bu sene ise lig bitimine haftalar kala ilan ettiler sampiyonluklarin. Üstelik bu sene 100 puani asmalari ulasmasi güc bir rekor kirmalarida mümkün..

Bu nedir ya..Ögretilmis caresizlik bizimkisi..
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 03:18.
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Foruma sorsan Koray 1. forvet olmanın kıyılarında gezen bir yetenektir. Tam bir hurafe çöplüğü

Yorum

• Sosa bitmiş defolsun gitsin yalvarmaya gerek yok bu sahtekara,novak fbye gider devere arasıda götüne tekmeyi yer abdulkadiri kimsenin alacagını zannetmiyorum.Para yok mecbur tek para eden adam uğurcanı satıp 3 tane direk oynayacak adam ve 3 tane isimli yedek alacaksın ve kadroyu koruyacaksın.Yoksa seneyede aynısı olur hoca işi sonraki iş millet zannediyor ki şenol bu kadroyu şampiyon yapardı fışkı yapardı bu kadroyu kimse şampiyon yapamazdı bjk tarihinin en iyi kadrosunu ziya doğanda şampiyon yapardı.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tebrik ediyorum. Rıza ya biraz katılmasamda diğerleri gerçekten doğru tespitler.
                Ersun dçtveren karektersiz in teki. Şu an hala fenerin yalaması. Bizdeki ilk dönemi iyi idi
                Rıza yı kötü niyetli bulmadım.
                Ünal Td felan değil. Şu an Hüseyin in oynadığı oyunun mimarı Ünal zaten. Ünal çok kalite oyuncu idi. Ama sık sakatlanırdı. Ama Ünal çok kötü td. Göreceksiniz bir yerede gelemeycek.
                Hüseyin e altın yumurtlayan tavuk verildi. Ama o Ünal ın bile neden kovulduğunu bildiği halde Ünal gibi oynattı. Çünkü bir sey bilmiyor. taktik teknik. Hani bunları bilmezsinde öğretmen olursun o da yok. Bu adam neden Ts nin başında anlamış değilim. Çimşir yerine sergen i felan alsak Şu an en az 6 puanımız vardı fazladan.
                Bitik Bjk adam oldu. Bizim adam gibi takım korkak kişilksiz oldu.
                Eyvallah, sağolun.

Bence Rıza Çalımbay da kesinlikle iyi niyetli biri falan değil. Anadolu takımları için ideal, iyi bir hoca olabilir ve bu sümsük tarzı ile de asla aç kalmaz. Türkiyede o takımdan bu takıma her zaman ekmek bulur. Ara ara şimdiki gibi başarılı da olur. Bizim için yetersiz, kötü bir hoca çünkü o da korkak. Aynı zamanda kişiliksiz evet.

Trabzonspora gelmeden önce kulis yapıp, henüz teklif almamış iken sağda solda röportaj verip Trabzonsporda çalışmayı çok isterim vb. laflarla "kuyruk salladığını" unutup, geldikten sonra her kötü oyunun ardından doğal olarak eleştirilince, AKTİF OLARAK TAKIMIN HOCASI İKEN aşağıda birkaç örnek vereceğim mıymıymıy, sümsük sümsük konuşmalar yapan ve ona buna suç atan adama ben zerre kadar saygı duyamıyorum:

-Ben buraya takım başarısız olduğu için geldim. Her beraberlikte sanki 10-0 yenilmişiz gibi bir hava oluşturuluyor. (TS olarak üst üste 5 beraberlik alınca yaşa Rıza hoca dememizi bekliyor!) İyi oynamışız kimsenin umrunda değil (rezil oynadığımız maçlardan sonra diyor bunu). Herkes karamsar. Trabzonda kaosu çok seviyorlar.

-Ben koltuk peşinde değilim. Öyle olsam 2 senelik sözleşmeyi kabul ederdim. Ben istemedim. (Kimsin sen!) Benim tek düşüncem 7 maçın sonunu en iyi şekilde (meşhur lafı) bitirmek.

-Bana Trabzonu 3. sırada vermediler, ben Trabzonu nerelerden aldım..

-Şimdiye kadar hep zordayken takımlar aldım ve belirli hedeflere getirdim.

-Türkiye’de en etkilendiğim stat Beşiktaş’ın stadı. Oyunculuk dönemimde zaten o taraftarlar bambaşkaydı. Beşiktaş’ı tekrar çalıştırmak isterim. Ben Beşiktaş’a hoca olarak gittiğim zaman tam hazır değildim. Ama Rize’de çok başarılıydım o dönem. Rize’yi Avrupa Kupalarına götürecektik ilk yarıyı 4. sırada bitirmiştik. Beşiktaş’a gidince takımı ikinci yarının lideri yaptım. Sadece bir Galatasaray mağlubiyeti aldık.

Özetle, bizim hocamız olduğu dönemde bir yandan sahada gayet kötü futbol oynatırken, bir yandan kimi oyuna alıp almayacağı, kimi transfer etmek isteyip istemediği gibi konularda oyuncusunda direktif alabilecek kadar korkak / sümsük iken, o oyuncusuna sen kimsin demeye, rest çekmeye TIRSARKEN; bir yandan tüm Trabzona/Trabzonsporlulara hiç çekinmeden artislik, saygısızlık yapma cüretini gösteren bu sümsük herife, başka takım hakkında güzellemeler yapan şu KİŞİLİKSİZ HERİFE nasıl saygı duyalım?

Evet çalışkan bir hoca. Tecrübesi de var. Bundan sonra da zaman zaman anadolu takımlarında başarılı olacaktır. Ama bizim gibi takımlarda hoca olamaz. Çünkü o da korkak ama nedense bize gelince artislik yapmaya cüret edebiliyor! Ben de bunu bir türlü kabul edemiyorum. Bizim yapamadığımızı Konyaspor gibi bizimle kıyaslanamayacak bir takım bile yaptı ve benzer hatta çok daha hafif konuşmaları nedeniyle kendisini KOVDU ve bu konuşmaları nedeniyle kovduk dedi.. Büyük takımda olduğu zamanlarda kendi futbolcusundan korkan adamdan bize hoca olmaz. Her mikrofon bulduğunda bol bol konuşup milletle dalga geçer gibi hiçbir şey anlatmayan, dönüp dolaşıp hep aynı kelimeler ile aynı bahaneleri sıralayan, "etkili ve samimi konuşma becerisi olmayan" adamdan da bize hoca olmaz.

Sergenin Hüseyin Cimşirden, Ünaldan çok daha iyi olduğu kesin ama onun da Beşiktaşta birşey yaptığı yok. Bence yapacağı da yok. Çok iyi futbolcuydu. Korkak da değil. Rıza gibi, Hüseyin gibi konuşma becerisi gibi problemleri de yok. Ama tembel ve istikrarsız. Korkak adamdan teknik direktör olamayacağı gibi tembel adamdan da olmaz. Çalışmadan olmuyor.. Ha standupçı olmadığını hatırlayıp ciddi ciddi kendini işine verirse bilemem. Ama sanmıyorum. İnşallah da başarılı olamasın. Bize falan da gelmesin.

Çünkü bize gelse emin olun en ufak başarısızlıkta hemen Trabzon hakkında ileri geri sallamaya başlar, belki onlar kadar olmasa da benzer saygısızlıkları yapar.

Ünal gibi güya bizim içimizden çıkmış, güya çok TS li adam bile çok kötü top oynadığımız dönemlerde bile, hakkımızı yiyen hakemlere ve başka camialara ve taraftarlara karşı son derece kibar iken, kötü oyuna rağmen arkasında %70 in üstünde destek varken, BİRAZCIK eleştirildi diye,

-korka korka en kibar haliyle sorulan sorulara karşı bile "Siz Trabzonlusunuz külhansınız, çok bilirsiniz." (Karadenizli olmayan bazı insanların Karadenizli insanlar karşısındaki kompleksi.) diye artislik yaptıktan sonra,
                -en ufak ters soru sormaya bile korkan gazetecileri (belki o gazeteciler de çok saygıdeğer insanlar olmayabilirler ama öyle yada böyle çoğu Ünalın önünde elpençe duran, takım son dakikalarda neden baskı yiyor diye bile sormaya korkan insanlar) bağırıp çağırıp azarladıktan sonra (öyle yada böyle TS medyası)
                -hatta ve hatta hiçbir başarısı yokken kendisine TS teknik direktörü olma ikmanını sağlayan başkanına "boğazında kalırım asarım keserim" edebiyatı yaptıktan sonra

Sergen mi işler iyi gitmediğinde bize artislik yapmayacak ve getirdiğimize getireceğimize bin pişman etmeyecek?

Eğer mesele hocaya verilecek para ise, o yüzden yıllardır takıma iyi bir hoca bulamıyorsak, sorun para bulamamak ise Sturridge ile Mikele vermeye acımadığımız 5 milyon euro civarı paraya da mı bir hoca bulamıyoruz? Takımımıza 1 tane, sadece ve sadece 1 tane hoca, ve 30 civarı da oyuncu gerekiyor. Biz 30 tane oyunculara vereceğimiz paraya çok da acımazken bol bol dağıtırken sıra sadece 1 tane hocaya gelince paraya çok acıyoruz. Paraya acımadığımız zamanlarda da olmayacak işlere girişiyor, gidip daha önce 2 kez denenip olmamış Ersun gibi karaktersizlere dağıtıyoruz paraları..

Ya hadi teknik taktiği geçtim. Beklemiyoruz artık. Çoğunluğu diğer takım oyuncularına göre gayet iyi niyetli ve karakterli oyuncu topluluğu bu kadar mı kondisyon olarak yetersiz kalır? Yıllardır o konuda da iyi değiliz. O yüzden bu kadar hakkımız yendiği halde ve takımımızın başında yıllardır ortalama seviyede katkı sağlayabilecek bir teknik direktör olmadığı halde şu durumda olmamız bile bir bakıma mucize.
                En son Latif Özdem tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 03:27.

Yorum

• ----------------ugurcan/erce---------------

joe/serkan -----???------????/campi-------novak

???---???----????-------wakame

--------ekuban--------sorloth-------

yedekler : arda,kamil,campi,abdürrahim,hakan yeşil,taha tunc,kerem baykuş,a.parmak,salih kavrazlı

kadro bundan ibaret gerisi hava civa.
                  En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 28.06.2020, 03:24.

Yorum

• Efkardan bu saat de soguk bir cola ictim

Yorum

• bu arada madem kanattan memnun değilsin. Senin elinde avrupa kupası maçlarında dahi sırıtmadan oynayan serkan asan ve abdürrahim var.

Al novak sol acıga sok abdürrahimi.

al ömürü merkeze ceza sahasına yakın bölgeye koy serkan asanı.

parmak aksıyorsa al oraya taha yı.

koray nedir ? costa nedir?bilal nedir?

Oyuna ve takıma bir katkın olsun.

Yorum

• ulan beğenmediğimiz yusuf sarıyı bile acayip aradık nasıl bir yokluk varsa.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkes bu yoldan gitmiyor. Liverpool gecen sene 97 puanla onlarca yilin sampiyonluk hasretini sonlandiramadi yinede dagilmadi. Bu sene ise lig bitimine haftalar kala ilan ettiler sampiyonluklarin. Üstelik bu sene 100 puani asmalari ulasmasi güc bir rekor kirmalarida mümkün..

Bu nedir ya..Ögretilmis caresizlik bizimkisi..
                          Yıkım mıyım yok 96 da şampiyon olabilirdik hak etmiştik yıkım oldu 2011 de hakketmiştik yıkım oldu başkan bile 4 hafta önce şampiyonluğa oynuyoruz dedi ne yıkımı nereye şampiyonluğa oynadın kaç hafta lider kaldık bıraksınlar bu işleri wakayeme atacakda şampiyon olacaklar sosanın keyfi gelecekte şampiyon olacaklar.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Foruma sorsan Koray 1. forvet olmanın kıyılarında gezen bir yetenektir. Tam bir hurafe çöplüğü
                            hocam herkes şunu dedi bende dahil ekuban direk forvet değil sorloth oynamaz ise yada iki forvete dönmek istesen elinde sadece koray var. O yuzden hazır tutulmalı.

Burada ne kadar haklı olundugu ortaya cıktı.

Kim oynasın forvet olarak costa mı?

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu arada madem kanattan memnun değilsin. Senin elinde avrupa kupası maçlarında dahi sırıtmadan oynayan serkan asan ve abdürrahim var.

Al novak sol acıga sok abdürrahimi.

al ömürü merkeze ceza sahasına yakın bölgeye koy serkan asanı.

parmak aksıyorsa al oraya taha yı.

koray nedir ? costa nedir?bilal nedir?

Oyuna ve takıma bir katkın olsun.
                              Bunlari yapip sonuc alamadiginda suanki durumdan daha az elestirilecek diye garanti verebiliyormuyuz? Belkide bu adamlari bu korkakliga biz itiyoruz..

Neyse ne. Su ligde ilk 11 imizde Batman, Superman, Spiderman, Heman bile olsa yinede sampiyon olamayiz su düzende. Bu yüzden kimseye yüklenmenin anlami yok..

Yorum

• hocanın serkan asan konusundaki tutumunu anlamıyorum.

Ortasahanın sagına alıp adamın pres gucunden ve dinamizminden faydalanmak aklına gelmiyor.

Böylece guilherme kapzımalı yerine merkezde ömür oynar. Kaleye daha yakın olma şansı olurdu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X