Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eğer sakat vermessek şansımız çok yüksek + oyuncuların salak salak kart görmek için çaba göstermesi olmassa.Ben güveniyorum takıma sadece sakatlık ve bazı saçma aptalca şeyler var onlar olmazsa oluruz.Hadi tut ki olmadı ben canı sağolsun derim . misal başkanın arkasında olup kadroyu bozmadan ekibi yenileyip sağlık, kondisyoner,nokta atışı beş altı transferle seneye bu işi bitiririz .iki lider stoper alıp stoperlerin ikisi üçünü salmak lazım önce. Arada iki puan var sadece.Şansımız yüzde 90.Yusuf yazıcı bir sene daha kalsaydı vesaire konuşmayacağım ama stoper de almadık düzgün.costa sadece iyi bir yedek benim gözümde .Stoperlere ciddi bir bütçe ayırmak lazım tabi.12-15 milyon euro kadar
    İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sokaktaki aşağılık, bağnaz tiplerin sosyal medyadaki Trabzonspor nefretini gördükçe şu takımın şampiyonluğuna iki değil, dört elle sarılıyorum. Camiamız hakkında yaratılan aşağılık algı; İçerden veya dışardan verilen demeçlerin bizlere verdiği zarar neticesinde üzerimizdeki kirli algıyı diri tutmaya çalışmaları ve üç kuruşluk haysiyeti olmayan aşağılık mahluklara bizleri, kulübümüzü yem etmeleri kanıma oldukça dokunuyor. Küfürün, hakaretin her türlüsünü yiyoruz. Galiz küfürler gırla, onur kırıcı ayrıştırıcı mesajların sonu yok. Herkes cephe almış durumda...

İşte bu noktada tek istediğim 6 hafta sonra o şampiyonluk kupasını kaldırmak. Trabzonsporun başarıdan uzakken milliyetçi, tatlı bir şehir takımı olması romantizmini yapanlar, bu küçük şehrin kafasını azıcık kaldırdıkça ezmeye çalışma çabalarını gırtlaklarına sokmak yegâne isteğim. Sadece 6 hafta sonra o kupayı kaldırmış olun. Yediğimiz küfürler, hakaretler veya rezil ayrımlar umrumda değil. Madem bu insanlara her daim rahatsızlık vereceğiz, Trabzonsporun başarılarını her sene gözlerine soka soka onlara izleteceğiz.
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 24.06.2020, 17:29.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu maçta Hüseyin oynasın, Fernandes'e eşlik edecek adam lazım.
      Hüseyin hiçbir maçta hiçbir şartta oynatılmasın.
      Naber?

Yorum

• Insallah 3 puanı alırız, Basaksehir de gs karşısında puan kaybeder.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İçimden geçenleri yazsam linç edersiniz beni En basitinden gelişmekte olan bir takımdan bir anda "olacağız da" moduna neden ve nasıl geçtik anlamakta zorluk çektiğim hususlardan birisi mesela. Neyse...

Bir kaç oldu yazıyorum. Bunu diyorum diye de ayar olanlar oluyordur. Saha dışında galip gelmemiz imkansız. Mümkün değil. Top adamların topu. Oyunu da onlar kuruyor. Ve bunlar halis muhlis yavşaklar. Bunlara karşı galip gelebilmemizin tek yolu saha içi. Kırmadan, dökmeden sürekli üzerine koyarak ilerlememiz gerekiyor. Her seferinde masayı devirip yeniden masa kurmaya çalışırsak bu iş olmaz. Yeter ki doğru adımlarla ilerleyelim, başaramadık diyip o hınçla masaları devirmeyelim. Bilmiyorum anlatabildim mi.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Basaksehirin bu hafta 2 puan bırakması cok iyi olur. Bizde yenip tekrar lider oluruz. Sonraki hafta insallah Antalya'da da 2 puan bırakırlar.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Basaksehirin bu hafta 2 puan bırakması cok iyi olur. Bizde yenip tekrar lider oluruz. Sonraki hafta insallah Antalya'da da 2 puan bırakırlar.
              Bu hafta kayıp olabilir de antalyada olacağını sanmam.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak romeikaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sörloth 19 golde takıldı 6 maçtır. bu maç patlama yapsın şöyle 4 gol falan istiyorum. manitası da geldi trabzona.
                Manita geldiyse tamam şova başlar.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
                  Kim bu herif
                  radyospor'da program yapıyor.

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstatistik sevenlere; Başakşehir Süper Lig'de hiç bir sezonda 6 maçlık galibiyet serisi yapamamış..
                    Yapabileceklerine dair tek umut oynadıkları oyun değil seyircisiz ortama herkesten fazla alışkın olmaları.Hakem ,lobi v.b faktörleri bir an olsun dışarıda tutalım.

Kalan maç sayısı 2 olsa bunu Başakşehirin lehine görebilirdim daha kalan 6 maç var ve bu saatten sonra protokolde oturan 1 tane adam bile psikolojik baskı oluşturur. Başakşehir asla soğukkanlı falan değil son Ankaragücü maçında 1-0'dan sonraki halleri iyice analiz edilsin.2 maçta puan kaybı yapacaklarını tahmin ediyorum.

....

Mutlaka söyleyen olmuştur da bende tekrarlayayım ; hala daha işimizi kimseye ihtiyaç olmaksızın halledebiliriz.Anlamsız bir panik ve olumsuzluk var. Bu çok gereksiz.

Biz kazanacağız.
                    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Telekom’da puan kaybı hakkını Alanya’da kullandık.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        radyospor'da program yapıyor.
                        Bos herif yani.bunlarin derdi trabzonspor olmasinda kim olursa olsun amedsporla cekisse onu destekler bu istanbul usaklari anadoludan yeniden sampiyon cikmasi guce tapanlarin ezikligini ortaliga cikaracagi icin islerine gelmiyor.host diyip gececeksin
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Su an basak degilde gs lider olsa sampiyonluk gitti gs 6 da 6 yapar derdim ama basak kesinliklen 6 da 6 yapamaz diger arkadaslarima katiliyorum en az 2 mac da puan kaybedecekler
                          Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• Başak bütün maçlari kazanirsa bizle berabere kaldiktan sonra 8'de 8 yapmiş olacak. Olmaz, yapamaz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başak bütün maçlari kazanirsa bizle berabere kaldiktan sonra 8'de 8 yapmiş olacak. Olmaz, yapamaz.
                              eğer rakip Trabzonspor'sa her şeyin mümkanatı olur bu ligde
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 17 de 16 mı yaptı şikeciler. trabzona karşı çemişgezeksporuda kayırırlar.
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X