İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWakasiz ve ekubansiz hoca kenarda gozune isik tutulmus tavsan gibi kaliyorsa orada isi yok yaziklar olsun 2 haftadir yaptiklariyla bu psikolojiyi kaldiramayacagini gosterdi..2.lig bile zor bu saatden sonra
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParmak çıkıyorsa yerine girecek adam doğandır
Yorum
-
100 taraftarlı 5 yıllık takıma gs bjk ve fb’nin yarışta olmadığı sezonda ancak bizim gibi loser bir kulüp şampiyonluk verirdi onu da başardık helal olsun.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim kırmadan dökmeden, bu seneki kadroyu koruyarak her şeyden önce adam gibi bir teknik direktör ve teknik ekip, sağlık ekibi ve sonrasında da eksik yerleri de tamamlayarak, üzerine koyarak önümüzdeki yıla bakıcaz arkadaşlar. Zaten olması da gereken buyken neden bir anda 3'ten birden 5'e taktık anlamadım ben. Üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor yoksa kartları yeniden karıp yeni masa kurmaya kalkarsak bu iş yaş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazma şöyle şeyler kardeşim yazık adamlara ne olursa olsun, dua yerine geçer
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Korayin TS icin cok yetersiz oldugunu düsünüyorum lakin baska forvet yok
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen bugün Trabzonspor hocası olarak neyi farklı yapardın?
Ekstra olarak korayı değil Da Costayı ileri atar hiçbir şey yapamıyorsam sağlı sollu ortalarla rakibi boğardım.
Yorum
Yorum