Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 29.Hafta | Trabzonspor 1 - 1 MKE Ankaragücü | maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takıma hocaya sallamak dan vazgeçin hakem maçın başından sonuna katletti maçı . Ankaragücü ki futbolcular topa dokun yeter sert gir felsefesiyle oynadi hakemde buna izin verdi . Verilen penaltı bin ben haksız olduğunu düşünuyorum. Son dklardaki penaltı beklediğimiz pozisyonda ofsayt kararı çıktı nedenini hala anlayamadım . Yarın GS İBB yi yenecek lige biraz daha heyecan getirecekler böylece . Golü attığımızda sevinmek bı kere hastaligimizi bilerek ah dedim ki öyle de oldu . Hüseyin hoca nin soktuğu oyunculara kızanlar acaba yeddkde nwakaeme mi vardı ekuban mi . Bu takım bu oyuncular bu hoca ile geldi buraya kadar .
    Oyuncu yok doğru diyosunda defansif oynatmak ne ligin dibindeki takıma.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Alanya maçından sonra gönderilip Şenol Güneş kalan maçlar için gelmeliliydi. Böyle birşey olamaz ya. Kafayı yicem

Yorum

• matematiksel olarak hic bir sey bitmis degil ama zihinsel olarak her sey bitmis maalesef
        benim uzuldugum bu
        inacini kaybedersen ber seyi kaybedersin
        sahada inanan bir tane futbolcu yoktu

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Wakasiz ve ekubansiz hoca kenarda gozune isik tutulmus tavsan gibi kaliyorsa orada isi yok yaziklar olsun 2 haftadir yaptiklariyla bu psikolojiyi kaldiramayacagini gosterdi..2.lig bile zor bu saatden sonra
          Sen bugün Trabzonspor hocası olarak neyi farklı yapardın?
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Parmak çıkıyorsa yerine girecek adam doğandır
            En azından ayağı titremeden sorumluluk alarak oynuyor adam helal olsun, Doğan bu takımda rotasyona her zaman olacak adam.

Yorum

• 100 taraftarlı 5 yıllık takıma gs bjk ve fb’nin yarışta olmadığı sezonda ancak bizim gibi loser bir kulüp şampiyonluk verirdi onu da başardık helal olsun.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Başkan şampiyon olcaz kesin diyordu. Sorabilcek var mi? Olacaksak olalim. Ya ziya kesin konusma. Hic kimse biz olcaz demedi durduk yere batirdi olayi.

Yorum

• Son duzlukde bu kadar ruhsuzluk benim canimi sıkti hakem rezildi o ayri konu..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Uzun zamandır girmemiştim, ünal çimşir evet dönelim başa...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetim kırmadan dökmeden, bu seneki kadroyu koruyarak her şeyden önce adam gibi bir teknik direktör ve teknik ekip, sağlık ekibi ve sonrasında da eksik yerleri de tamamlayarak, üzerine koyarak önümüzdeki yıla bakıcaz arkadaşlar. Zaten olması da gereken buyken neden bir anda 3'ten birden 5'e taktık anlamadım ben. Üzerine koyarak gitmemiz gerekiyor yoksa kartları yeniden karıp yeni masa kurmaya kalkarsak bu iş yaş.
                      Kadroyu koruyup üzerine 2 net stoper alarak beğenirsiniz beğenmezsiniz yakıştırırsınız veya yakıştırmazsınız ama seneye Şenol Güneş bence çok süper olur. Ama gelmez niye gelsin milli takımı bırakıp.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Artık finalde Alanya'yı eze eze yenip kupayı almak tek hedef ve yeni sezonda yakıp yıkmadan yolumuza devam etmeliyiz.. İkincilikten olmayız inşallah..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yarın başak umarım yener.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazma şöyle şeyler kardeşim yazık adamlara ne olursa olsun, dua yerine geçer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Ne zaman bir ivme yakalarsak, saha dışı bir yapılanmaya karşı tosluyoruz. Yeter da? Tamam plan kuranlar kaza geçirsin diyelim. Belki dua yerine geçer de ülke bu pisliklerden temizlenir...
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Korayin TS icin cok yetersiz oldugunu düsünüyorum lakin baska forvet yok
                              Kağıt üstünde forvet olacağını hiç olmasın.Sayıyı 11 e tamamlamak amacı varsa beni oynatsınlar.Para da istemem.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen bugün Trabzonspor hocası olarak neyi farklı yapardın?
                                Ben Pereirayı çıkarmaz Bilali çıkartır Kamil Ahmeti sağ açığa atardım.

Ekstra olarak korayı değil Da Costayı ileri atar hiçbir şey yapamıyorsam sağlı sollu ortalarla rakibi boğardım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X