Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maç batuhanın maçı değildi, ozellikle de girdiği dakika açısından, olcayi orda değerlendirmek gerekirdi,
    Olcay da başka bir sıkıntı mi var bilemedim , amiri den önce o tercih edilebilirdi yine.
    kesinlikle olcay top dağıtan ve ilk topları alan rolüne bürünmeliydi.
    Neyse tebrikler yine de takım
    Batuhan Mustafa Akbaş abini örnek al bi zahmet
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adriano'nun kırmızı kartı hariç hakemi beğendim
      golden önceki Lensin olayına nasıl faul verilir hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Batuhan'ın ilk büyük hatası değil bu. Hangi maçtı hatırlamıyorum gol yediğimizde de yine o boyla adama kafa vurdurup golü yedirmişti.
        Ankaragücü

Yorum

• Gökhan Gönül neyse de Caner gerçekten iyi futbolcu. Gününde oldu mu durdurulamıyor. Adam ceza sahasını orta yağmuruna tutuyor.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hakem uzatmalarda sapitdi adrionaya kirmizi vermedi gitdi gol oncesi faul yokken caldi lense..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adriano'nun kırmızı kartı hariç hakemi beğendim
              Bencede kesinlikle katılıyorum. Hakem yanlı yönetmedi. Düzgün yöneltmeye çalıştı.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya en kötü husseini stopere gelirdi toure liberoya çekilirdi. batuhan nedir ya adam kazık sadece kafa topuna çıksın başka işe yaramaz.

bizim en büyük sıkıntımız beklerimizden dolayı oldu özellikle pereira kötüydü gerçi gökhan ve caner otobana çevirdi kanatları bizde orjin kanat olmayınca adamlar akın akın geldi.

demekki şampiyonluğa oynayacak bir tecrübe yok bu takımda ki bu tarz maçlarda buradan maçı vermeyeceksin.
                neyse yinede futbol olarak kötü değilliz.
                Batuhanın o boyuna rağmen hiç kafa vurduğunu görmedim.Yani tek özelliği kimliğinde Trabzon yazıyor olması

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  caner ve gökhan gönülün yedek başlamasını iyi değerlendirdik.ikinci yarı kanatlardan çok geldiler
                  o şenol güneşin taktiğiydi. maç sonunda zaten yüzü gülüyodu kurtardı günü. canerle gökhan girmeseydi farklı olurdu maç

Yorum

• Yav ben Batuhan adını duyunca tedirgin oldum, baskıyı da iyi kıtmıştık. Bir de Bu Ekuban büyük oyuncu olacak

trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Batuhan denen gereksizin bir tane bile pozitif hareketi yok. Bu adamın futbolcu olması futbola hakaret. Trabzonspor’da forma giymesi bize eziyet.
                      Zekiyle birlikte devre arasında paket yapılmalı
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• batuhan önemli ve kritik defansif hamlelerde yaptı.bence deplasmanda o boyla top sürmeside ve son ana kadar beklemeside olumlu ilerisi için.her oyuncu ince pasta tam isabet ettirecek diye bişey yok.o verdiği pas tercihide bence doğru idi.
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hee hafta ayni dakikalarda skor ne olursa olsun ayni adamlari alan vasat bir adamin elinde saydigin oyuncular da olsaydi bir sey yapamazdi
                          Kardeşim neyin peşindesin? Şöyle kafanı çevir şu lige bak bakalım kadroda istikrarı bulan bizim gibi 2.bir takım görebiliyor musun? İyi kötü istikrarı bulmuşuz, oyuncular gereksiz panik yapıp geriye yaslanınca rakibe özgüven geldi. Şu maçta Okay gibi bi adamın olsa hadi onu geçtim o beğenilmeyen koca götlü Aytaç olsa rakip her duran topta bu kadar kolay kafa vurma şansı yakalayamaz maç buralara gelmezdi burada hocanın suçu ne? Biz Kucka'da mali yönünden sebep ısrar ettik herif te kendine bakmayıp sik kırığı gibi takılınca rotasyonsuz kaldık olay bu.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Caner ve gönül bitirdi bizi. Tutamadık. Şampiyonluk zor tabi. Atacaksın atamayınca sıkıntı büyüyor derbilerde. Buna da şükür..

Yorum

• Sosa'nın durumu nasıl acaba?...

Yorum

• Sezon başından beri söylüyorum. Bu sezon başımızda gözü karartan bir başkan ve sağlam teknik direktör olsaydı şampiyonduk.. Geçmiş yorumlarıma giderseniz Başakşehir maçından beri yazıyorum. Bu sezon en rahat ligi geçirebilirdik. Biz yenseydik bile Başakşehir'i geçeceğimizi düşünmüyorum. Fikstür çok zor bizim. Üst üste kayıplara çok elverişli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X