Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanlış değişikliklere de rağmen yine son dk kazanabilirdik, ama bu pozisyonlara da pas oyunu ile değil uzun gönderilen toplarla girdik.
    Senin tek top dağıtan ve tutan adamın yusufu,en son çıkacak adamdı bence .
    Hugo da yine son degisiklik olmaliydi yerine olcay tercihi olmalıydı.
    Degisiklikler yüzünden abdulkadir de düştü oyundan ,çünkü pas oyunu yapabileceği kimse yoktu sahada.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Hakem 2-3 sarı 1 kırmızı 1 penaltı vermedi nasıl iyi yönetmiş oluyor? Abdülkadir'i indiriyor Medel devam. Dorukhan, ayağa basıyor devam(sonradan bir sarı daha gördü). Amiri'nin bacağı kırılacak devam. Lens kendini atıyor faul, ve devamında golü yiyoruz.

Yorum

• Ugurcan topa cikip rahat alabilirdi o boyla cik kardesim bi zahmet kos on tarafa al topu yat. Batuhan kalibina tukureyim beyin özürlüsü bu mal girince dedim kaybetik. Yanimda olsa kafasini kopartirdim
        Y cuales deseos me vas a dar?
        Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
        Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Ünal Karaman: "Yaşayacağımız en büyük sıkıntının, kilit pozisyondaki oyuncuların sakatlığı olacağını konuştuk. Sosa'nın sakatlığı vardı, risk alarak oynadık. Her şeye rağmen son dakikalara kadar getirdiğimiz bir müsabaka. Buraya kadar getirdiyseniz maçı almanız gerekiyor.”

Hocaya laf edenler iyi okusun...

Bu takimda yedek oyuncu YOKKKK..

KARTAL PENCESI YAPAN VE BJK'A GOL ATINCA ÜZÜLEN OLCAY MI OYUNA GIRECEKTI ?

Devre arasi Semih, Zeki ve Batuhan denen yeteneksiz ozevlatlar, BURAK VE ONUR'DAN ÖNCE GITMELIDIR....

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Sırada Murat Cem var hocam. Bu Batuhan dan bir halt olmayacağını sen dahil herkes anlamıştır. Murat Cem'i oyuna sok artıııık..

Yorum

• Takım olma anlamında bir eşiği daha geçtik. Kazanamadık ama bir şekilde ayakta kaldık. Uğurcan ve Hüseyin in resmen ayakları titredi ama bu atmosferde baya bi piştiklerini düşünüyorum. Bu maç onlar için mihenk taşı olacaktır.

Maçta yedek kulübe farkı ortaya çıktı. Batuhan nedir hakikaten anlamadım. Hız yok, ikili mücadele kazanma yok, kafa topu alma yok, top tekniği yok, yok yok yok. Adamda hiçbişe yok. Kulübede eli ayağı düzgün biri olsa yine o baskıyı yemezdik.

Neyse tüm takımın canı sağolsun. Baskı yedik ama pozisyon da bulduk. Bizim fenere yaptığımızı yapmadılar bize. Zaten tecrübesiz takımız, yine de İstanbula 1 puana gitmiş gibi top oynamadık. Sosa da çıkınca bu kadar oldu.

Hakeme gelince: Caner kırmızı kart
              Adriano kırmızı kart
              Medel Rodallega pozisyonu penaltı
              Yediğimiz 2. golden önce faul yok.
              Tüm bunlara rağmen son dakikada verdik 2 puanı. İyi olacak iyi.
              There is no spoon...

Yorum

• Hakem maçın son on dakikasında batırdı.iki kırmızıya es geçti.7 dk verdi.olmayan faul verdi son dakikalarda.yani elinden geleni yaptı maç berabere bitsin diye.tepki vermeliyiz bnce.ünlü Karaman dahil hakettiği filan komik açıklamalar.neyse 1 puan kötü değil.şampiyonluk bu 5akimla çok zordu.zaten Başakşehir bu sezon rahat şampiyon olacak.

Yorum

• Batuhan yerine Olcay, Vahid’in yerine de Hosseini girmeliydi

Yorum

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Navakamenin enfes golünden sonra bu maçı galip bitirmemiz gerekirdi.

Ama özellikle 2-1-den sonra o baskıyı yimeyecekdik. Beşiktaş gölü erken de bula bilirdi.

Tek bariz hatamız Batuhan hamlesi oldu. Ben bunu da özevlatçı Hüseyin Çimşire bağlıyorum.

Uğrcanın da böyle maçlar için yetersiz olduğu görülmüştür sanırım.
                    deplasmanda her takımın baskı yemesi gayet normal bir vakıa.abartmamak lazım yediğimiz baskıyı.

lakin 2-1 den sonra yakaladığımız pozisyonları çömertçe harcamamız sıkıntı .
                    TEKKEBALL

Yorum

• Batuhan yüzünden şu ana kadar 4 puan net kaybettik !
                      McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet bizim canimiz yanacak gibi! Rize maci sanki hüsran olacak gibi geliyor bana mesela.
                        ben öyle düşünmüyorum.
                        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Devre arası orta sahaya iyi bir adam lazım hem savaşan hem top yapan. Yedek kulübesi çok zayıf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          kesinlikle medel tarzı bir adam işimizi çok iyi görürdü.
                          Bunun dışında biraz daha erken oyuna müdahele etmek lazım
                          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Geçen gün bu takım şampiyon olamaz takımın defansı yok orta sahası zayıf dedim.Sen nerden geldin düşmanmısın diyordun gordunmu kardeş. 2.yarı yediğin saçma sapan baskı ,seningücünün olmamasımadandır.bjk deplasmanından bizim şu kadromuzun aldığı 1 puan iyidir.Bu takım şampiyon olamaz ederi 4.günlüktür ki oda zor kadromuz zayıf hele hele sosa gittikten sonra takım rezildi ve onazı yine herzamanki mallığını yaptı golde yine hatalı.
                            En son nakzo tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 21:29.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• yanliz kabul edelim bjk acayip bastirdi son dakikalar..

biz zaman kazanmaya yonelik oyundan vazgecmeliyiz.

adam gelir takar son dakka alir 1 puani

batuhan, allah senin belani versin.
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Uğurcanın ne kadar sakar olduğunu test etmiş olduk gerçi geçen seneki alanya maçında göstermişti meziyetlerini Çöp..
                                Batuhana değinmeyeceğin futboldan helede Trabzonspor'dan 1 kuruş alıyorya o bile israf bunun için Çöpün babası....
                                Zargoymuş toureymiş bu baltadan bir sürü var alt liglerde yol yakınken bir an önce vur tekmeyi gitsin...
                                Onazi Allah seni bildiği gibi yapsın bu çöpün çöpü kaç senedir bu takımda daha ne konuşuyoruz kapatıp dükkanı gidelim buralardan...
                                Ve Ünal Karaman yetersizi bu kadar anlamsız oyuncu değişikliği ile bir çuval inçiri berbat etti...
                                Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X