Bu maç batuhanın maçı değildi, ozellikle de girdiği dakika açısından, olcayi orda değerlendirmek gerekirdi,
Olcay da başka bir sıkıntı mi var bilemedim , amiri den önce o tercih edilebilirdi yine.
kesinlikle olcay top dağıtan ve ilk topları alan rolüne bürünmeliydi.
Neyse tebrikler yine de takım
Batuhan Mustafa Akbaş abini örnek al bi zahmet
ya en kötü husseini stopere gelirdi toure liberoya çekilirdi. batuhan nedir ya adam kazık sadece kafa topuna çıksın başka işe yaramaz.
bizim en büyük sıkıntımız beklerimizden dolayı oldu özellikle pereira kötüydü gerçi gökhan ve caner otobana çevirdi kanatları bizde orjin kanat olmayınca adamlar akın akın geldi.
demekki şampiyonluğa oynayacak bir tecrübe yok bu takımda ki bu tarz maçlarda buradan maçı vermeyeceksin.
neyse yinede futbol olarak kötü değilliz.
Batuhanın o boyuna rağmen hiç kafa vurduğunu görmedim.Yani tek özelliği kimliğinde Trabzon yazıyor olması
batuhan önemli ve kritik defansif hamlelerde yaptı.bence deplasmanda o boyla top sürmeside ve son ana kadar beklemeside olumlu ilerisi için.her oyuncu ince pasta tam isabet ettirecek diye bişey yok.o verdiği pas tercihide bence doğru idi.
Hee hafta ayni dakikalarda skor ne olursa olsun ayni adamlari alan vasat bir adamin elinde saydigin oyuncular da olsaydi bir sey yapamazdi
Kardeşim neyin peşindesin? Şöyle kafanı çevir şu lige bak bakalım kadroda istikrarı bulan bizim gibi 2.bir takım görebiliyor musun? İyi kötü istikrarı bulmuşuz, oyuncular gereksiz panik yapıp geriye yaslanınca rakibe özgüven geldi. Şu maçta Okay gibi bi adamın olsa hadi onu geçtim o beğenilmeyen koca götlü Aytaç olsa rakip her duran topta bu kadar kolay kafa vurma şansı yakalayamaz maç buralara gelmezdi burada hocanın suçu ne? Biz Kucka'da mali yönünden sebep ısrar ettik herif te kendine bakmayıp sik kırığı gibi takılınca rotasyonsuz kaldık olay bu.
Sezon başından beri söylüyorum. Bu sezon başımızda gözü karartan bir başkan ve sağlam teknik direktör olsaydı şampiyonduk.. Geçmiş yorumlarıma giderseniz Başakşehir maçından beri yazıyorum. Bu sezon en rahat ligi geçirebilirdik. Biz yenseydik bile Başakşehir'i geçeceğimizi düşünmüyorum. Fikstür çok zor bizim. Üst üste kayıplara çok elverişli.
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum