Biz savunma yapmayı beceremiyoruz.Goller bağıra bağıra geldi.Batuhan denen sadece Trabzonlu olması dışında herhangi bir özelliği bulunmayan birini oyuna aldık.Torpilli özevlatlar bu takımın başarılı olmasındaki engellerden biri.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mac öncesinde bjk deplasmaninda 1 puan cok cazip geliyordu fakat 2-0'dan mac verirsen cok koyuyor. Ünal hoca hamle konusunda cok zayif. Bu saatten sonra bu zaafini kapatamaz bence. Yardimcilari hocayi bu konuda desteklerse belki bir kipirdama olur. Haftaya Rize'ye karsi mutlak galibiyet almaliyiz ve devre arasina moralli bir sekilde girmeliyiz.
FrancescoTotti
Yorum
-
25 ve 40. Dakikalar arasi Bjk daha iyiydi.
İkinci yari golden sonra Bjk daha iyiydi.
Takim inanilmaz panik yapti.
Haftalar sonra bana göre kötü oynadik.
Belki son dakikada 3 puani verdik ama bugun maçın hakki beraberlikti.
Insallah Sosa'nin sakatlığı ciddi değildir.
Batuhan'in son maçı oldu zaten.
Korkmayin..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Bugün var olmasaydı beşiktaş erken 2 2 yapmış olacak ve belki de maçı kazanacaktı. Biz çok kapandık. Golü geç yememiz bi şans.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
şimdi bu durumda taraftar fazla haklı
Alışmış hüseyin, abdül, yusuf gibi pas yapan teknik altyapı elemanlarına
Çıkıpta altyapıdan oyuna sonradan girip önündeki adama pas verme kabiliyetinden yoksun bir futbol düşmanını görünce kafayı yiyor.
Keşke kısır bir maç olsa idi de berabere bitse idi çok yazık olduNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Ünal hocaya bişey diyemiyorum yedekte adam yok Batuhan yeteneksizi dışında MC yoktu ha bana sorsan Zeki bile bu yeteneksiz sırıktan daha iyi oynardı orta sahada o ayrı ama yapacak bişey yok sağlık olsun.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum