Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rodallega'nın verilmeyen penaltısı, yediğimiz gol öncesi olmayan faulü saymazsak...

Kimse , ne kapasitesi o kadar olan Batuhan'a ne de hocaya kızmasın.

Rakip takım hocası ligin en etkili sağ ve sol bekini oyuna alarak maçın seyrini değiştirmiştir.

Üstelik takımın beyni oyundan çıkmış, takım fizik kondisyon olarak düşmüş, yedek kulübesi rakip ile kıyaslandığında ezik bir durumdayken yapılabilecek çok fazla birşey kalmıyor.

Boşuna sağa sola çatmaya gerek yok. Haftaya Rize'ye çakıp yolumuza bakalım.
    Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu maçtan sonra şunun üzerinde çalışmak gerekiyor.1. bölgede yani kendi yarı sahamızda pas alışverişi yapmak.

yüzde 67 pas başarı oranı ile maçı tamamlamışız.bunun bir nedeni atmosfer diğer nedeni baskıya cevap verememek.oysa ikinci ve üçünçü bölge paslaşmalarımız gayet iyi idi.birinci bölge baskısını çözmek gerekiyor gelecek haftalarda.buda biraz yerleşimle alakalı.

bu arada manu da yüzde 65 pas başarı oranı ile oynamış.

http://arsiv.mackolik.com/Mac/306643...chester-United
      Ligde en iyi pas verimliliğine, pas temposuna sahip takım Başakşehir ve Bjk.

Bunların seviyesine gelmek için kaleci, sol bek, ön libero'ya 3 tane taşıyıcı oyuncu bulunmalı.

Stoperden yana sıkıntımız yok gibi Hüseyin, Zargo ve Houseini pas alışverişini, driplingi yapabilecek kalibredeler.

Bjk'de Caner-Adriano adeta ikinci bir oyun kurucu gibi takımı öne taşıyor. Atiba ise muazzam bir top kontrolü, oyun zekası var.

Ünal sahaiçi planlamasını oturtması bu doğrultuda gelişme göstermemiz için kalite lazım

Yorum

• Istiklalde ki olay icin cakal gaysey baskani da en ufak tahrik yok diyor olayin hakli bir tarafi yok eyvallahda tahrik yok deme bari ordan taraftar gecerken gsstore calisanlari muzik sesini acip disari veriyorlar yuksek sekilde olaylar sonra basliyor ne aciyorsunuz acariz falan diye atisma oluyor olaya sahit olan arkadasin dedigi bu bana..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şenol Güneş: "Rakibin zaman geçirmeye oynaması normal, sonuçta onlar için deplasmanda alınan bir puan kazanç ama bizim için bir kayıp."
          evet senolcular sahneyee
          sahneyeeeee
          sahneyee eeee
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aynen aslında net pozisyonlar özellikle erman hoca için
            Erman hocadan bu pozisyony istemesini bekliyordum ama gsstorea geçtiler.
            ( ゚д゚)

Yorum

• şimdi 1 saat bunu konuşurlar komplolar falan program biter
              İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erman hocadan bu pozisyony istemesini bekliyordum ama gsstorea geçtiler.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O pozisyonda topla alakasi olmayan Canerin sari karti oldugunu ve o pozisyonda sari verilse atilacagini tahmin edebiliyorsunuz degil mi?

Adriano olayina ise ancak Ali Gültiken gibi serefsizler veya görme özürlüler görmedim veya kirmizi degil der. Kaldi ki Adrianonun da sarisi vardi.
                Sarısı olfuğunu unutmuşum, kusuruma bakma. O pozisyonda öyle aşırı bir hareket görmedim. Aşırı olan örneğin geçen Müllerin yaptığı idi. Ama ikinci sarıdan atabilirdi haklısın.

Diğerine direk kırmızı benim futbol anlayışıma göre verilmez. Ikisi mücadele ediyor, biri bir adım geç kalıyor ve vuruyor. Bana göre sarı. Öyle göstere göstere depar atıp adama arkadan vurmuyor. Ama bu bana göre. Sana göre bu beni şerefsiz yapıyorsa bu senin eksiğin kardeşim. Trabzonsporu benden daha çok sevemezsin, merak etme.
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• yedekte kaliteli en azından orta kaliteli bir orta saha olsa maç bizimdi.. kulübeler maçı belirleyecek demiştim öyle oldu.. yapacak birşey yok ne kadar kadro o kadar sonuç..
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligde en iyi pas verimliliğine, pas temposuna sahip takım Başakşehir ve Bjk.

Bunların seviyesine gelmek için kaleci, sol bek, ön libero'ya 3 tane taşıyıcı oyuncu bulunmalı.

Stoperden yana sıkıntımız yok gibi Hüseyin, Zargo ve Houseini pas alışverişini, driplingi yapabilecek kalibredeler.

Bjk'de Caner-Adriano adeta ikinci bir oyun kurucu gibi takımı öne taşıyor. Atiba ise muazzam bir top kontrolü, oyun zekası var.

Ünal sahaiçi planlamasını oturtması bu doğrultuda gelişme göstermemiz için kalite lazım
                    Yorumlarini beğenerek okuyorum.

Bol bol yaz bence.

Solda Novak iyi hos faydali adam ama bir Clichy'imiz olsaydi, Nwakaeme cok daha iyi isler yapardi bu kadroda.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Birazdan Şenolcular seni linç eder
                      Ne yaptın?
                      Babam sağolsun Şenol Hocayı sevdiği için ismimize Şenol demiş.
                      Çok hatalı söylemleri oldu.Bu söylemleri hani güncel teknik direktörümüz olmadığı için yani sahalık olumsuz bir durum yaratmadığı için bende dahil taraftarların büyük bölümü görmezden geldi..

Ancak maalesef yaş ilerledikçe saçmalamaya başladı..

İyi maç oldu maç gitti geldi , Trabzonspora başarılar dilerim de geç....

Yakışmıyor KENDİSİNE..Bu gidişle var olan sevgiside bitecek ..

Ne olur hiç birsey , öyle anılır ilerde..Kendisi kaybeder
                      En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 23:33.
                      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Son dakika dişimizi bırak sıksaydık Şenol'uda tokatlayıp gönderecektik. 1 taşla 2 kuş, tüüh 2 kuş da gitti.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O faulden sonra korner oldu. Bu mantıkla VAR'da santraya kadar gideriz.
                          Bende herkeste biliyoruz aslında o pozisyonda faul olmadığını ama o ortayı Zargo kornere attı hemde çok müsaitken taca atabilecekken. Korner'de gol oldu.
                          bir defans oyuncusunun yegane temeli ve mantığı topun kornere çıkmasını engellemektir zor pozisyon bile olsa son dakikalarda asla ama asla duran top vermeyeceksin heleki bu maçta. yazık oldu.

Yorum

• Futbol böyle bir oyun. Maçı alsan kimse Batuhanı almışsın diye fazla konuşmaz. Fakat benim hoşuma gitmeyen kısım çok baskı yedik ve oyunu soğutamadık. Takım topun arkasında sıkıntı yaşıyor. Oyuncu grubunun oynamaya elverişli oluşu da bunda bir etken. Takımın biraz daha sert olması lazım. Kayıpsız şekilde Rize maçını geçmemiz lazım. Sezonun ikinci yarısı herşeye gebe. Başakşehir hep yarış içinde fakat bir türlü sonunu getiremiyorlar. Kucka keşke oynasa ama oynamıyor ya vasat futbolcu ya da bizim sisteme uymuyor. Bir şekilde gönderip bu yükten kurtulmak gerek. Takım iyi yolda. Bu uşaklara sabır etmek lazım. Bu yıl olmazsa bile seneye bizim yılımız olacak. Artık yüksek parayla iyi oyuncu getirme devri bitti. Bizim elimizdeki oyuncuların kalitesi belli. Bu yıl son dk larda kaybedilen 6 puan var benim hatırladığım. Bu tip puanlar almak seni şampiyon yapar fakat alamazsan şampiyon olamazsın ama yarışta devam edersin. 2. Bitirebilirsek bu sezonu yeterli bir başarı olur bizim için.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Istiklalde ki olay icin cakal gaysey baskani da en ufak tahrik yok diyor olayin hakli bir tarafi yok eyvallahda tahrik yok deme bari ordan taraftar gecerken gsstore calisanlari muzik sesini acip disari veriyorlar yuksek sekilde olaylar sonra basliyor ne aciyorsunuz acariz falan diye atisma oluyor olaya sahit olan arkadasin dedigi bu bana..
                              Şiddeti özendirmemek lazım gsstore olayında bizim taraftarımız haksız çok çabuk galeyana geliyoruz.

FB maçında da kale arkasındaki aptallar da sahaya bir ton cisim attı.

Tahrik olan ülkedeki yegane taraftarlardan biriyiz hani atıyorum sahaya çakmak atıyorsun da bunu devam ettirme ne gerek var.

Yorum

• Kafayı yemek üzereyim. Maçın etkisinden çıkamıyorum. O gol ofsayttan iptal edilmese, devamında bir gol daha yeyip 3-2 4-2 yenilsek bu kadar üzülmezdim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X