Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstiklal'deki Gs Store mağazasına saldırmış bizim taraftar. Ne gerek var şimdi buna? Utandım.

50 kişinin yaptığı bütün taraftarkara mal ediliyor sonra. Bu ne gerzekliktir ya..
    eğer trabzonlu gençler denen zatlara kulüp bilet vermişse yazıklar olsun bu başkana ve yönetime derim. bu grubun zeka ve eğitim seviyesi yerlerdedir. TS kulübünü temsil edebilecek kapasitede değillerdir. yaptıkları bu terbiyesizlikte bunun kanıtlarından biridir. bizim istanbulda zaten yeterince taraftarımız var. kulüp ne diye bunlara bilet verir anlamış değilim
    Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eğer trabzonlu gençler denen zatlara kulüp bilet vermişse yazıklar olsun bu başkana ve yönetime derim. bu grubun zeka ve eğitim seviyesi yerlerdedir. TS kulübünü temsil edebilecek kapasitede değillerdir. yaptıkları bu terbiyesizlikte bunun kanıtlarından biridir. bizim istanbulda zaten yeterince taraftarımız var. kulüp ne diye bunlara bilet verir anlamış değilim
      +1

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gsli yavşaklar zaten ortamlarda yeterince sallıyor bize. Olayın aslını öğrenmeden yorum yapmak doğru değil.
        Eğer gerçekten saldırmışsa bizim taraftar, yapanları belirleyip bir daha asla tribüne girmemelerini bizzat yönetim takip etmeli.

Bağını koparmış öküzlere ihtiyacı yok bu kulübün.

Hiç cefa mefa diye de ajitasyona girmesinler.

Adam gibi gidip, adam gibi geleceksiniz.

Öküz bile aynı b.ka iki kere basmaz.

Yorum

• Bence beklemek lazım olayın aslını bilmeden sallamak doğru değil.

Yorum

• İstanbul'da ilk kez maç oynamıyoruz. Daha önce böyle bir olay yaşanmadı. Neden şimdi?

Eğer hata orada bulunan Trabzonspor taraftarındaysa gerekeni devlet yapmalı.

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eğer gerçekten saldırmışsa bizim taraftar, yapanları belirleyip bir daha asla tribüne girmemelerini bizzat yönetim takip etmeli.

Bağını koparmış öküzlere ihtiyacı yok bu kulübün.

Hiç cefa mefa diye de ajitasyona girmesinler.

Adam gibi gidip, adam gibi geleceksiniz.

Öküz bile aynı b.ka iki kere basmaz.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

İstanbul'da ilk kez maç oynamıyoruz. Daha önce böyle bir olay yaşanmadı. Neden şimdi?

Devletin keseceği ceza başka.
              O ceza davası.

Sportif olarak kulübün bu tarz kontrolsüz arkadaşları tribünden uzaklaştırması lazım.

Yorum

İstanbul'da ilk kez maç oynamıyoruz. Daha önce böyle bir olay yaşanmadı. Neden şimdi?

çünkü önceden tg grubu Istanbul deplasmanlarinda bu kadar fazla ve basi bos birakilmamisti, ondan olabilir... gurbetçi gençler bu kadar pislik degil meselâ... ama bugün de onlar yoklar, tesâdüf mü bilemedim...
                bu arada eski kullanici adin neydi ya ? ^^
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Saldıranlar umarım içeri tıkılır da kurtuluruz bu gerizekalilardan aptal herifler ya. Kendilerinden tiksindirdiler iyice iğrenmeye başladım artık bu belli kesim taraftardan.
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Haklısınız.

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Devletin keseceği ceza başka.
                    O ceza davası.

Sportif olarak kulübün bu tarz kontrolsüz arkadaşları tribünden uzaklaştırması lazım.

Eğer hafta boyunca konuşulduğu gibi kulüp biletleri bunlar için kapatmışsa yazıklar olsun. Ne diyeyim

"baki" idi.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çünkü önceden tg grubu Istanbul deplasmanlarinda bu kadar fazla ve basi bos birakilmamisti, ondan olabilir... gurbetçi gençler bu kadar pislik degil meselâ... ama bugün de onlar yoklar, tesâdüf mü bilemedim...
                    bu arada eski kullanici adin neydi ya ? ^^
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• twitterde dolanan haberlere göre provokasyon varmis. gstore bizimkileri kizdiracak bir müzigi son ses acmis.

ne olursa olsun, böyle olaylar olmamasi lazim... Zaten bahane ariyorlar bizi assagi cekmeye.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        twitterde dolanan haberlere göre provokasyon varmis. gstore bizimkileri kizdiracak bir müzigi son ses acmis.

ne olursa olsun, böyle olaylar olmamasi lazim... Zaten bahane ariyorlar bizi assagi cekmeye.
                        Son dönem artan tecavüz davalarında en önemli savunmalardan biri, mini eteği vardı, dekoltesi vardı, tahrik oldum...

Bu kadar kolay tahrik olan arkadaşların bağlanması lazım zincirle.

Olmayacaklar tahrik.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          twitterde dolanan haberlere göre provokasyon varmis. gstore bizimkileri kizdiracak bir müzigi son ses acmis.

Asfkajka provokasyona bak müziği açmışlar demek. Özürleri kabahatlerinden beter komedi.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Bizi kızdıracak müziği çok merak ettim ben
                            Hamsiye falan mı? Hey Allahım ya
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Su saldiridan sonra, üstelik TG denen grubun da bu macda olmasi icimde olumsuz bir his yaratti. Hayirlisi insallah.

Yorum

• Malesef kendini "mahallenin delikanlisi" gören tipler cok taraftarlarimizin arasinda. Böyle vakalar bitmez bu yüzden.

Arkadas git izle macini gel iste.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X