İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
eğer trabzonlu gençler denen zatlara kulüp bilet vermişse yazıklar olsun bu başkana ve yönetime derim. bu grubun zeka ve eğitim seviyesi yerlerdedir. TS kulübünü temsil edebilecek kapasitede değillerdir. yaptıkları bu terbiyesizlikte bunun kanıtlarından biridir. bizim istanbulda zaten yeterince taraftarımız var. kulüp ne diye bunlara bilet verir anlamış değilimDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
-
+1İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer trabzonlu gençler denen zatlara kulüp bilet vermişse yazıklar olsun bu başkana ve yönetime derim. bu grubun zeka ve eğitim seviyesi yerlerdedir. TS kulübünü temsil edebilecek kapasitede değillerdir. yaptıkları bu terbiyesizlikte bunun kanıtlarından biridir. bizim istanbulda zaten yeterince taraftarımız var. kulüp ne diye bunlara bilet verir anlamış değilim
Yorum
-
Eğer gerçekten saldırmışsa bizim taraftar, yapanları belirleyip bir daha asla tribüne girmemelerini bizzat yönetim takip etmeli.İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegsli yavşaklar zaten ortamlarda yeterince sallıyor bize. Olayın aslını öğrenmeden yorum yapmak doğru değil.
Bağını koparmış öküzlere ihtiyacı yok bu kulübün.
Hiç cefa mefa diye de ajitasyona girmesinler.
Adam gibi gidip, adam gibi geleceksiniz.
Öküz bile aynı b.ka iki kere basmaz.
Yorum
-
İstanbul'da ilk kez maç oynamıyoruz. Daha önce böyle bir olay yaşanmadı. Neden şimdi?
Eğer hata orada bulunan Trabzonspor taraftarındaysa gerekeni devlet yapmalı.
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer gerçekten saldırmışsa bizim taraftar, yapanları belirleyip bir daha asla tribüne girmemelerini bizzat yönetim takip etmeli.
Bağını koparmış öküzlere ihtiyacı yok bu kulübün.
Hiç cefa mefa diye de ajitasyona girmesinler.
Adam gibi gidip, adam gibi geleceksiniz.
Öküz bile aynı b.ka iki kere basmaz.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Devletin keseceği ceza başka.İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'da ilk kez maç oynamıyoruz. Daha önce böyle bir olay yaşanmadı. Neden şimdi?
O ceza davası.
Sportif olarak kulübün bu tarz kontrolsüz arkadaşları tribünden uzaklaştırması lazım.
Yorum
-
çünkü önceden tg grubu Istanbul deplasmanlarinda bu kadar fazla ve basi bos birakilmamisti, ondan olabilir... gurbetçi gençler bu kadar pislik degil meselâ... ama bugün de onlar yoklar, tesâdüf mü bilemedim...İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'da ilk kez maç oynamıyoruz. Daha önce böyle bir olay yaşanmadı. Neden şimdi?
bu arada eski kullanici adin neydi ya ? ^^Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Saldıranlar umarım içeri tıkılır da kurtuluruz bu gerizekalilardan aptal herifler ya. Kendilerinden tiksindirdiler iyice iğrenmeye başladım artık bu belli kesim taraftardan.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Haklısınız.
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevletin keseceği ceza başka.
O ceza davası.
Sportif olarak kulübün bu tarz kontrolsüz arkadaşları tribünden uzaklaştırması lazım.
Eğer hafta boyunca konuşulduğu gibi kulüp biletleri bunlar için kapatmışsa yazıklar olsun. Ne diyeyim
"baki" idi.
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçünkü önceden tg grubu Istanbul deplasmanlarinda bu kadar fazla ve basi bos birakilmamisti, ondan olabilir... gurbetçi gençler bu kadar pislik degil meselâ... ama bugün de onlar yoklar, tesâdüf mü bilemedim...
bu arada eski kullanici adin neydi ya ? ^^Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Son dönem artan tecavüz davalarında en önemli savunmalardan biri, mini eteği vardı, dekoltesi vardı, tahrik oldum...İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitterde dolanan haberlere göre provokasyon varmis. gstore bizimkileri kizdiracak bir müzigi son ses acmis.
ne olursa olsun, böyle olaylar olmamasi lazim... Zaten bahane ariyorlar bizi assagi cekmeye.
Bu kadar kolay tahrik olan arkadaşların bağlanması lazım zincirle.
Olmayacaklar tahrik.
Yorum
-
Asfkajka provokasyona bak müziği açmışlar demek. Özürleri kabahatlerinden beter komedi.İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitterde dolanan haberlere göre provokasyon varmis. gstore bizimkileri kizdiracak bir müzigi son ses acmis.
ne olursa olsun, böyle olaylar olmamasi lazim... Zaten bahane ariyorlar bizi assagi cekmeye.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum