Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya en kötü husseini stopere gelirdi toure liberoya çekilirdi. batuhan nedir ya adam kazık sadece kafa topuna çıksın başka işe yaramaz.

bizim en büyük sıkıntımız beklerimizden dolayı oldu özellikle pereira kötüydü gerçi gökhan ve caner otobana çevirdi kanatları bizde orjin kanat olmayınca adamlar akın akın geldi.

demekki şampiyonluğa oynayacak bir tecrübe yok bu takımda ki bu tarz maçlarda buradan maçı vermeyeceksin.
    neyse yinede futbol olarak kötü değilliz.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Kucka girseydi de olmazdı. Düşünüyorum Kucka'yı seven birisi olarak fakat adamın girdiği her maçta puan kaybettik.

Ünal hocanın bana göre hatası Yusuf Yazıcı'yı çıkartmaktı. Nweakame çıkıp Amiri girebilirdi. Rodallega çıkıp Ekuban girebilirdi. Bu tarz değişikler futbola daha özgü gibi geliyor.

Ünal hocayı epeyi eleştiren birisi olarak bu maçta Ünal hocanın pek suçu olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş bir anda üzerimize akın akın gelmeye başladı. Futbolcularımız baskıyı kaldıramadı. Tecrübesiz oluşumuzdan.

Bir parantezde Onazi'ye açmak lazım.

Bir anda maçın yıldızı iken sanki güncelleme geldi adama. Bir anda bıraktı futbolu.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Maç adına söylenecek çok söz var...
        Hakem rezaleti..
        Oynanan saçma oyun ve Batuhan değişikliği.
        Efsanemizin aç köpekler gibi takımını hazırlaması
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Öyle bir dakikada gol yiyoruz ki dram türünde 10 üzerinden 10.Yediğimiz golde Uğurcan adamların arasında dolaşıyor.Uğurcanın her vurduğu top da rakibe gitti.Daha çok pas çalışması yapması lazım.Devre arası iyi bir kaleci,stoper ve merkez orta saha şart.
          En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 21:20.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu mac berabere bitecek demedi demeyin .
            Mac sonu unal hoca elestirilerle boğuşur.
            ben demiştim lafı hiç bu kadar moralimi bozmadı bu gune kadar
            61

Yorum

• Batuhan'ın ilk büyük hatası değil bu. Hangi maçtı hatırlamıyorum gol yediğimizde de yine o boyla adama kafa vurdurup golü yedirmişti.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şimdi bu durumda taraftar fazla haklı

Alışmış hüseyin, abdül, yusuf gibi pas yapan teknik altyapı elemanlarına

Çıkıpta altyapıdan oyuna sonradan girip önündeki adama pas verme kabiliyetinden yoksun bir futbol düşmanını görünce kafayı yiyor.

Keşke kısır bir maç olsa idi de berabere bitse idi çok yazık oldu
                Batuhan denen gereksizin bir tane bile pozitif hareketi yok. Bu adamın futbolcu olması futbola hakaret. Trabzonspor’da forma giymesi bize eziyet.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Batuhan'ın ilk büyük hatası değil bu. Hangi maçtı hatırlamıyorum gol yediğimizde de yine o boyla adama kafa vurdurup golü yedirmişti.
                  A.gucu
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sosa bu takımın kalbi, beyni, en hayati damarı.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• Canerin Trabzon düşmanlığı hiç sönmemiş .
                      61

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu maç batuhanın maçı değildi, ozellikle de girdiği dakika açısından, olcayi orda değerlendirmek gerekirdi,
                        Olcay da başka bir sıkıntı mi var bilemedim , amiri den önce o tercih edilebilirdi yine.
                        Bende bu görüşe katılıyorum. Ama olan oldu artık. bi dahaki maçlara inşallah..

Yorum

• caner ve gökhan gönülün yedek başlamasını iyi değerlendirdik.ikinci yarı kanatlardan çok geldiler
                          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya en kötü husseini stopere gelirdi toure liberoya çekilirdi. batuhan nedir ya adam kazık sadece kafa topuna çıksın başka işe yaramaz.

bizim en büyük sıkıntımız beklerimizden dolayı oldu özellikle pereira kötüydü gerçi gökhan ve caner otobana çevirdi kanatları bizde orjin kanat olmayınca adamlar akın akın geldi.

demekki şampiyonluğa oynayacak bir tecrübe yok bu takımda ki bu tarz maçlarda buradan maçı vermeyeceksin.
                            neyse yinede futbol olarak kötü değilliz.
                            Kafa topuna da çıkamıyor ki
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Golde Uğurcan'ın da hatası var. Maç içindeki kurtarışlarından mıdır nedir bilmem ama o kadar gereksiz ve yanlış bir çıkış yaptı ki, gol geliyorum dedi. Elinden de kaçırdı topu üstelik. Nazar boncuğu diyebiliriz çünkü maçta çok kurtarışı var ama işte bir hata maça bedel oluyor. Ayrıca benim anlamadığım nokta; Pektemek nasıl o kafayı iki kişinin arasından çıkıp vurabiliyor? Vurdurmayacaksın arkadaş!

Yorum

• Batuhan kimin torpillisi bilmiyorum ama, kaç yaşına gelmiş kazmalık dışı bi fonksiyonu olmayan adamı kadroda tutanlarda kabahat.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X