Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz puan almak için hep iyi mi oynamak zorundayız...
    neden biz..
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Son yıllarda Trabzonsporun o kadar kötü oyununu gördüm ki bu günkü oyuna kötü diyesim gelmiyor.Top girmedi anasını satayım.Olur böyle şeyler.Şampiyonluk hayalleri görenler için hayal korıklığı olabilir ama gerçekçi olanlar için normal bir sonuç.Bu takım fenerle 4-5 mücadelesi verir.

Yorum

• ulan şu efecan,ceyhun,ufuk halı sahada bile oynatmazlar. şöyle bir takıma yenilmemiz utanç verici resmen
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2.yarı başında Pereira'nın plasesi direği sıyırdı gitti ya işte o an dedim bu top bizi sevmez arkadaş daha da gol atamayız.
          Hakem denen şarlatan ilk yarıda sadece VAR'dan gelecek haber için oyunu 3 dakika durdurdu. Su molası, sakatlıklar en az 7-8 dakika oynatması gereken uzatmayı 3 dakikada tuttu, tam da en etkili olduğumuz zamanlarda!

Takım iyi yolda sadece bireysel hataların önüne geçmekte zorlanıyoruz. Bu takım her türlü şampiyonluğa oynar, olacağızda.
          Hakem tam bir it. Var dan haber bekliyor 3 dk.o 3dk.da su molasini vermiyor sonra veriyor. Adam kalecinin elindeki topa elle dokunuyor ve ekranda görünüyor, VAR da oturan davarlar nasıl görmüyorlar? Ekuban adama dokunmuyor eleman kendini atiyor ve elle tutuyor topu yine penalti. Kasap gibi oynayip bizi yildiriyorlar hakem denilen köpek izliyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 22:52.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benden söylemesi; A. Ömür gittikçe B. Memiş yoluna gidiyor...kafasinda rakibi geçmekten çok bir an önce düşmek ve faul beklemek var.
            Oysa hizini kullanali, topu fazla tutmamali, kaleyi (golü) aramali!

Y. Yazici kendini oldum saniyor, daha temasli oyunu bilmiyor...zaman zaman oyundan kopuyor!

Bu ligde, bu hakemler ve bu T.D.'lerle...kisaca bu futbol anlayisi ile yetenekli olmalarina rağmen işleri çok zor!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2.yarı başında Pereira'nın plasesi direği sıyırdı gitti ya işte o an dedim bu top bizi sevmez arkadaş daha da gol atamayız.
              Hakem denen şarlatan ilk yarıda sadece VAR'dan gelecek haber için oyunu 3 dakika durdurdu. Su molası, sakatlıklar en az 7-8 dakika oynatması gereken uzatmayı 3 dakikada tuttu, tam da en etkili olduğumuz zamanlarda!

Takım iyi yolda sadece bireysel hataların önüne geçmekte zorlanıyoruz. Bu takım her türlü şampiyonluğa oynar, olacağızda.
              Fatih rodelegayla akbasla 5.dahi olamazsın senin jaja gibi tek basına maç alacak bir adamın olması lazım orta alanda boyle sıkışan maçlarda..yusufçugun maca en ufak dahili yok hele abdul kadir sanki ilkokul cocugu gibi celimsiz gucsuz buna 20 milyon verdiyse ve başkan satmadıysa yazıklar olsun seneye abdus 3 milyon veren çıkmayacak bakında görün.Amiri h zaman oynamalı burak herzaman oynamalı akbaş tesislere dahi sokulmamalıdır.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu maç beceriksiz ne oldum delisi başkan ve avanesine yazar...
                Burak diyenleri Trabzonspor taraftarı olmamakla suçlayanlar da ayrı bir vaka taraftarlık Burak demeyenlerin tekelindeya kazma rode alanya maçlarının değişmez kahramanı Burağın sağ ayağını geçtim sol ayağının orta parmağı olamaz...
                Birde h.özkahya denen karaktersiz o var lakin rode denen kazma onu gölgede bıraktı 7 metrelik kaleyi bulamayan adam bu maçın adamıdır benim gözümde...
                Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kötü desem değil. İyi desem ona da dilim varmıyor.

Topu sokamadık 3 direk arasından yine.
                  İyi degildik bunu gonul rahatligiyla soyleyebilirsin. Bu macin ozelinde bir kez daha kanatlari verimli kullanamadik oyun gobekte kalabalikta sıkıstı ama biz yine cizgiye inemedik. Ligin genelinde oldugu gibi yine rakipten az kostuk az mucadele ettik.

Bu takim yeni bir takim bu tarz kirilganliklar olacaktir. Yusuf ve Abdulkadir in oyunlarini ozellikle de fiziklerini gelistirmesi lazim. Abdulkadir sakatlik donusleri maalesef cok dusuk performans sergiliyor. Yusuf un topu isirmasi parcalamasi gerekiyor sahada isyan etmesi gerekiyor ama ben bunu goremiyorum.

Unal hoca basladigi taktigi hic degistirmedi son 10 dakika Ekubanla birlikte karambol kovaladi ama onu da yapamadik. Bence ilk degisiklik tercihi de Olcay degil Nwakaeme olmaliydi. Bugun ayrica Hugo gosterdigi performansla hocanin isini oldukca kolaylastirdi Burak i oynatma konusunda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hadi bizi geçtik kötü oynadık.

Alanyaspor neden normalin üzerinde efor sarf edip köpek gibi koştu onu pek anlayamadım
                    Çünkü kanı bozul itlerin. Bize karşı it gibi oynamaları değil mesele İstanbul takımlarının altına yatmaları.

biz hala Anadolu’nun abisiyiz diye gezelim, Anadolu’nun %90ı İstanbul takımı tutuyor, haliyle hocası oyuncusuna bize ayrı bileniyor.

bunlarla İstanbul itlerini üst üste koymadan şampiyonluk falan yalan
                    En son B61 tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 23:00.

Yorum

• Bu arada net söyliyim Yazıcı ve Abdüş ıskartaya çıkar bu gidişle.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakem tam bir it. Var dan haber bekliyor 3 dk.o 3dk.da su molasini vermiyor sonra veriyor. Adam kalecinin elindeki topa elle dokunuyor ve ekranda görünüyor, VAR da oturan davarlar nasıl görmüyorlar? Ekuban adama dokunmuyor eleman kendini atiyor ve elle tutuyor topu yine penalti. Kasap gibi oynayip bizi yildiriyorlar hakem denilen köpek izliyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Halis muhlis bir atama bekleniyordu tff'den ama bu kadar gol kaçıracağımızı bekleyen olmamıştır herhalde. VAR mar hikaye arkadaş adamlar bizi doğruyacaksa her türlü bahaneyi buluyor işte. Olcay 5 metre mesafeden 7 metrelik kalenin 5 metrelik boş tarafına plase yapacağı topu 2 metrelik dolu tarafa atıyor bam güm heriflere çarpıyor kaleye girmiyor gel de sıyırma kafayı.

Yorum

• Her maç bu kadar pozisyona girelim daha ne isterim, Alanya efsunlumudur nedir 3 atıp 4 de yemiştik.

Bu arada bu hafta 4 maçı da izledim, gs bjk ve fb'den çok daha iyi oynadık.

Kısmet işte olmayınca olmuyor. Göztepe maçı telafi olur.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benden söylemesi; A. Ömür gittikçe B. Memiş yoluna gidiyor...kafasinda rakibi geçmekten çok bir an önce düşmek ve faul beklemek var.
                            Oysa hizini kullanali, topu fazla tutmamali, kaleyi (golü) aramali!

Y. Yazici kendini oldum saniyor, daha temasli oyunu bilmiyor...zaman zaman oyundan kopuyor!

Bu ligde, bu hakemler ve bu T.D.'lerle...kisaca bu futbol anlayisi ile yetenekli olmalarina rağmen işleri çok zor!
                            Aynen katılıyorum ben bırak avrupayı abdusun 2 seneye anadoluya gidecegini dudunuyorum hic yanılmadım kendini seyretmiyormu hic cok cok cok kötü.Milletin aksinee sosayı begeniyorum.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur'a rağmen rahat bir galibiyet alacağız bu akşam.
                              LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Ah hain Onur(!) ah...

Olmasaydı da bir galibiyet alsaydık ağız tadıyla.
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu maç beceriksiz ne oldum delisi başkan ve avanesine yazar...
                                Burak diyenleri Trabzonspor taraftarı olmamakla suçlayanlar da ayrı bir vaka taraftarlık Burak demeyenlerin tekelindeya kazma rode alanya maçlarının değişmez kahramanı Burağın sağ ayağını geçtim sol ayağının orta parmağı olamaz...
                                Birde h.özkahya denen karaktersiz o var lakin rode denen kazma onu gölgede bıraktı 7 metrelik kaleyi bulamayan adam bu maçın adamıdır benim gözümde...
                                Boş yapma o kadar insan futboldan anlıyor kendini sorgula niye bu kadar insan burak toptan anlamıyor diyor.? Akhisardan 6 yediğimiz maçı da izleyebilirsin niye burak kötü diyoruz...?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X