Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bütün suç bende arkadaşlar totemimi bozdum maç izledim ve kaybettik özür diliyorum herkesten.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4 dakika uzatmayı alsın bir yerine soksun Halis Özkahya( 2 dk. su molası, 2 dk oyuncu değişikliği, 3 dk. sakatlıkla oyun durdu )

Dahası 81.dakikadaki pozisyonda penaltı var. Ekuban dokunmamasına rağmen faul verdi. Alanyalı oyuncu düşerek, topu eline aldı.

Alanya'nın tatlı-sert oyununa müsamaha gösterdi, kart vermedi.
      Böyle namussuzlara prim doğuyor işte, aman Trabzonspor zirveye oynamasın da şampiyonlar liginin 50 milyon euro'luk pastası İstanbul dışına çıkmasın.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 7 metre kaleye lanet olası top girmedi olmayınca olmuyor onu bunu suclmaya gerek yok.

Yorum

• Ünal hoca iyi bir taktisyen olmadığını yine ispat etti, koskoca ilk yarı tüm ortalarımızı özellikle Merih denen deve ve Alanya defansı topladı, tehlikeli olduğumuz 2 atağımız Alanya defansının göbeğinden verkaçlar ile yaptığımız denemelerdi, 2. yarı ne yaptık? Yine ortalarla Alanya defansının yaptığı en iyi şeye ortam hazırladık sağlı sollu ortalar, halbuki göbekten verkaçlar ve şutlar ile pek tabiki Alanya defansının dengesini bozabilirdik, dediğim gibi bunu iyi hocalar düşünür, Ünal hoca vasat bir hoca bizi hedefe götürebilecek bir kapasitesi ve bilgisi olmayan bir hoca, Alanya hocasının maç sonu demecini dinlerseniz ne demek istediğim gayet net anlaşılır...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Alanya mücadelesiyle haketti.Hakemlik bişey yok.Top girmedi

Yorum

• Hakem sonuca direkt etki etmese de oyunun seyrini değiştirebiliyor. Her düşene faul çalarsan adamlar top oynamayı bırakır.. Duraklama dakikaları da ayrı skandal ama maç 120 dk da olsa atamazdık o ayrı..

Alanya bizden çok koştu kazandı..

Yorum

• Evet. Şimdi olay iki tane liberomuzun kucka ve onazi kötü oluşu pas yapamayışı. O yüzden sosa yı kullanıyoruz liberoda. Ama sosa 10 numara oyuncusu alışmış ve yoruluyor libero oynayınca. Kaldıramıyor nefesi yetmiyor.

Pereira eksik kalıyor zeki ya da kaç ya da semih oynayabilir deplasmanlarda net. Yaşlı yoruluyor.

Novak hayal kırıklıgına ugrattı ibanezi istedim bir an. Abi vercen bindircen pozisyon vermicen biraz şüphemi arttırdı novak.

Nwakaeme ağır bir oyuncu ve çok hızlı düşünüp zekası da yüksek değil. 2 gol aldattı bizi. Amiri'nin ancak yedeği olur. Amiri içinse samsun maçından belli idi şu anlık allah razı olsun iyiydi yarın ne olur bilinmez.. Kumaş var.

Rodallega malesef yok. 55 dk ya kadar kullanabilir sonra Ekuban'ı alıştıralım bu çocuğu tuttum. Seneye alırsak bonservisini oynatarak iyi olur.

Burak 18 e alamam çünkü oynadıgı futbol onla takımın hiç kabul edemem işkence..

Onur kötü değildi ama 2-3 büyük hatası var yıllardır aynı. 1.Yan toplar gerçi bazen uzun boylu da çıkamıyor ama Ugurcan ve Esteban denenebilir. 2. abi atak yiyoruz kurtardın top sende ama herkes senin gibi kalede dinlenmiyor az bekle hücum pozisyonu alsınlar bir nefeslensinler abi ya?. Bir de ayağını geliştirebilir ama bu maç sorun yoktu..

Orta sahada baskı yiyoruz topu 50 defa dürtüyoruz stoperlerimizin ayagı kötü mustafa akbasın ki si leş. Malesef mustafa bugun son şansını kullandı bence çünkü olmuyor gibi..

1 maç kaybettik inşallah göztepeyi alacağızdır yalnız tribunleri dolduramıyoruz nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı. Yolumuz uzun elbet güleceğiz tekrar

Yorum

• Deplasmanda bulduğun net pozisyonları değerlendireceksin kardeşim bu işin kuralı bu ve haddinden fazla şans ayağımıza geldi..

Golü bulamadığımız her dakika rakibin direnci arttı..Alanya takımı defansı öne çıkartıp alan daraltarak ve Onazi'ye Sosa'ya basarak doğru bir taktik anlayışla oynadı ikinci yarı...Bu baskıyı nasıl kırarsın? Oyunu kanatlara açarak kırarsın..Nwakaeme'nin hareketsiz oyunu topsuz oyundaki statikliğinin üstüne Olcay'ı çıkarırsan kanatları bitirirsin...Olcay-Pereira ikilisi ikinci yarı devam etmeliydi...Kanatları ateşlemek istiyorsan Olcay'ı serbest 10 numaraya çekip Abdülkadir'i Yusuf'u oyundan alarak sağa oturtabilirsin...Bu sayede ikinci yarı sıkışan oyunda hem Olcay'ın Sosa ile alışveriş yapmasına olanak sağlarsın göbeği yararsın hem de iki hareketli sağ kanat adamı Pereira Abdülkadir kanadına işlevlik kazandırırsın...Sosa maç istatistiklerine bakılırsa görülecektir ki aşırı top kaybıyla oynadı...Neden?

Çünkü kanatların hareketsiz oynuyor ve göbekteki Yusuf rakibin arkasında saklanarak Sosa'ya yakın oynamıyor...Yusuf'un sorumluluk alma yönü sıfır...Dolayısıyla ikinci yarı boyunca Sosa sürekli riskli paslarla oyunu yönetmeye çalıştı başarılı olamadı...

Diğer yandan alanı böylesine daraltan bir rakibe karşı stoperler oyuna katılmazsa çok adamla rakip yarı sahaya giremezsen rakibi afallatamazsın..Mesela Abdülkadir'i rakiple birebir düşüremezsin..Bunlar hep futbolun detayları..Bizde hala stoperde Akbaş denen futbol virüsü oynuyor ve siz hala şampiyonluktan bahsediyorsunuz..

Özetlersek Olcay sahada kalmalıydı Vahid daha erken oyuna alınmalıydı Yusuf devre arasında oyundan alınmalıydı..Sonuç olarak deplasmanda oyun bozarak değil de oyun oynayarak sonuç almak isteyen bir takımdık..Bunu becermek biraz zaman ister abartılacak bir şey yok...

Öğrene öğrene yol alacak bir takım Trabzonspor Ünal'ın dediği gibi.
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Yalnız bir şey merak ettim. Bu Alanya stadının ebatları küçük müydü? Sahada boşluk bulamadık hiç. Sanki metrekareye 2 kişi düşüyordu.

Yorum

• İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben yusufun iyiyemi kötüyemi gittiğini tartışmıyorum.Yusuf zaten kanat değil kanatta dökülüyo. 10 numara oynuyo bazen.ama iki senedir 10 numarada olacak özellik göremedim.Son vuruşlarda iyi duran toplarda etkili okadar.Ben olsam yusufu satar paraya çevirir abdüşü 10 numarada ısrar ederim
                      Bugun iyi pas yaptı ama ilk yarı olcayla geliştiğini gördüm. Kanatta şimdilik yetersiz ama o kadar da değil paraya çevirmeye gerek yok azami 10 veriyorlar 2 sene sonra bize 10 maç alır kıvama gelir satmazsak.. Abdüşün daha çok yolu var ama hızı daha güzel tabii çabukluğu ama o da hatalar yapacak tabii. İkisini de satmazsak iyi yerlere geliriz.. Satarsak bir şey olmaz Fatih Tekke diye kaç yıl bağırdık
                      En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 23:31.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalnız bir şey merak ettim. Bu Alanya stadının ebatları küçük müydü? Sahada boşluk bulamadık hiç. Sanki metrekareye 2 kişi düşüyordu.
                        Ben de öyle hissettim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunu ancak H. Özkahya gibi REZIL bir hakemle yapabilirsin...herşeye rağmen gerçek bir golcümüz olsa maçi yine rahat 3-1 alirdik.

Gerçi hala Rodalega'yi golcü sananlarda var...
                          Dame N doye olsaydı sırtı donuk top alırdı ikiye bir yapardı bir şeyler yaratırdık rodallega getircen de atacak burak gibi işte.

Yorum

• 1996'da Avni Aker'deki Van maçında da 21 tane %99 gol pozisyonu gol olmamıştı.

Olmayınca olmuyor.

Daha çok maç var.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Alanya her maç böyle oynasan ya...!
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yusuf un bu maçta bir eksiğini gördüm onazinin yanına bizim kaleye doğru gidip pas almaya çalışıyor ayağından dibinden alıyor yani. Ama o rakip yarı sahada bekleyip o pas açısını ayarlayıp alması gerekiyor ki adam eksiltsin. Bunu yap artık yusufum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X