Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su serefszi Alanyanin Taraftarini ve oyuncularini sevindirdik ya, yaziklar olsun, hayal bile edemiyoruz, niye ya niye ???

Yorum

• Herkese sallayın Hocaya asla sallamayın.

Değişiklikler yerinde ve zamanındaydı. Elinde piqe vardıda Akbaşın mı yazdı onbire.
      TRABZONSPOR.

Yorum

• Nakame fazlasıyla ağır ve koşmayan bi oyuncu.. Bazı maçlarda iş yapar çoğunda ise yapmaz.. Amiri ondan iyi en azından orta becerisi var.
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 4-2-3-1 sisteminden bir bok olmaz diyoruz.. dedikçe hocalar ısrar ediyor..

büyük ihtimali ünal hoca da bı sistemde ısrar ederek kendini bitirecek..

geçmiş olsun..

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaleci olduğunu maç içinde fazlasıyla gördük. Kabadayılığını da görelim ne olur ki?
            Bu anlayişla her takim kaptani kendini kabadayi ilan eder.
            Profesyonel bir futbolcu öfke kontrolünü yapamiyorsa...

Yorum

• Maçın tek mutlak analizi onların Merih'i bizim Akbaş'ımız var, ikisi yer değişse bugün skor da tam tersi olurdu hatta fazlası
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Rakip takımın çirkin tarafı böyle zamanlarda ortaya çıkar. Kusura bakmayın ama bu kadar yüzde yüzlük golleri kaçırırsan adama yatma fırsatı da verirsin oyunu soğutma fırsatı da verirsin pislik yapma fırsatı da verirsin. Sen ilk yarı o pozisyonların sadece ikisini gol yapsaydın bakalım öyle oynayabilecekler miydi. Hatayı kendinde arayacaksın. İyi tarafından şöyle bakabiliriz bu maç adına. Takım golü çok erken yemesine rağmen iyi tepki verdi. Bu maç golü yapamadık kötü görünmemizin de nedeni bu. Yoksa gs nin alanyaya yaptığını biz de yapabilirdik. Alanya çok kötü takım hiç kimse bu maçtan dolayı takıma laf söylemesin. Bir sürü uzun adam var herifler tam takoz ayak namına hiçbir şey yok. Salt mücadele ile oynuyorlar. Bizim beceriksizliğimiz adamlara cesaret verdi olan o. Yalnız bir gerçek var ki on numara mevkimiz boş. Yusuf ile olmuyor abdül güçsüz kalıyor. Ya oraya amiri ile falan destekleyeceğiz ya ikili forvete döneceğiz falan. Anthony evet kötüydü ama yine de pozisyona girdi soktu da hiçbir şey yapmadı diyemeyiz. Ben hocanın yerinde olsam ekuban hamlesi gelene kadar çıkarmazdım. Olcay yusuf abdül amiri değişiklikleri daha doğru olurdu diye düşünüyorum
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Sefa Toyer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ama Roda pas oyununa yardım ediya, takım oyununu bozmuya, defansa yardım ediya..
                  Onun takım Oyununa tüküreyim kazma.Butun basın diyorki burak türkiyenin en iyi forveti bizim mallarınderdi takım oyunu 5 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlki sezonu bitirdin ne kadar güzel bir takım oyunu oynuyoruz deme deme izlemeye doyamıyorum.Birde burağı satacağız diye 2.ligden futbolcu mu degilmi belli değil bir herif almış gelmişler güler misin ağlar mısın.
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Klasik bir Pazartesi + Alanya gecesi...

Bu takıma ilk golü yeme lüksü olmadığı öğretilmeli, hele ki deplasmanlarda..

Adamlar bariz gaza geldi, 1 yerine 5 oynadi..

Ilki biz atsak belki 3 olacak 4 olacak..

Yediğimiz gole bak, öncesindeki gereksiz faule bak, size Ankaragücü maçını hatirlatmadi mi?

Evet Ankaragücü macindaki pozisyonda faul yoktu, ama orada o hareketi yapmaya gerek de yoktu..Bu aksam oldugu gibi..

Fazla hayale gerek yok 5 macta 7 puan, 34 macta 50-55 puanlarin takimiyiz, altı olur üstü olmaz..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Yorum

• Yediğimiz golü gösteriyorlar hakikaten de neredeyse zıplayan futbolcumuz yok.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Bakkal, bu işin Trabzon'u da var.

Yorum

• Cocukken 96 fener macinda hungur hungur aglamistim. O gun bugundur bu takim yuzumu bir kez olsun guldurmedi. Hayal kuruyoruz tam oluyir diyoruz bir seyler oluyir. Yani anlamdiramiyorum bir seyler eksik kaliyor.. olmuyor olmuyor ... Cok koydu bu maglubiyet.. renkdaslar cok koydu bu maglubiyet oyle boyke degil cok hayal kurdum bu mac icin. Cok koydu ya oyle boyle degil cok koydu ulan cok koydu..

Yorum

• Son anlarda herkesin kendi etrafinda dönmesi olmadı . Birbirinden ümidi kesip bireysel işlere girdiler. Hizli topu çevirip kanatlara erken aktarmamiz gerekirken, panik havası sardı takımı. biran önce gol bulmaya çalışıp atakları olgunlaştirmadan final pasları attık. Sağdan sola bir iki kere sabırla topu çevirmetin gerekiyordu. Deplasmanla iç saha oyunu farklı.

İçerde sert baskılı, deplasmanda sakın sabırlı oynamak gerekiyor. O olgunluğu gosteremedik. Hala daha atletik oyuncu sorunumuz var. Nwakaeme de pek çare olmadı bü konuda. Yine burak'a kaldık.

Yorum

• Hugo ya gelen fırsatları burak 2 tane yazar karşıya geçerdi..

yazık oluyor cidden..

devre arasına liderin 3-4 puan gerisinde kalalım da önemli değil

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X