Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir kere pareira nın bir hakkını vereyim. adam oynayan tek adamımızdı.
    Gelelim maca. Biz tipi bir amatör takım gibi idik. yani alanya gs macını seyretmiş oyununu belirlemis. Bizim karşımızda da açılan bir Gs yok
    Biz Göztepe maçındaki alanyayı izleyip oynasak olurdu. en azından macın ilk 30 dakikası agır ritm sonrasında yavas yavas baskı

Yusuf ve abduş ya idman yapmıyor yada halı sahada felan idman yapıyor. gorevlerinden çok kahramanlık peşindeler. Basit futbol oynasalar sorun yok. dikkat edin ikisininde skor katkısın her gecen gun azalıyor. Ki maç kurtarma becerileri dahada dusuyor.

Alanya yı kanattan geçmeleye çalışmalı idik. olmuyorsa bol şut. Ama bizim takım sosa ya da uyamıyor. sosa hala iyi ve profesyonel ama yanındakiler tırt.
    Biz kör dövüşü gibi saldırdık. adamlar ise sakinliğini korudu. neden 3. dakikada golu yer yemez panikledik anlamıyorum.

ha Burak olayına gelince. adama 50 pas atıyorsun 49 tane eziyor ama 1 tane atıveriyor. Ben hala topu ver burak a denk getirsin atsın mantıgında oynamaktansa Buraksız olmaya razıyım.
    yapcak bir sey yok. anlasılan 2023 e kadar gidecek boyle
    En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 23:05.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Abdüş çöp mu olcak.
      Hahaha.Az yavaş gençler adamı bi maçta harcadınız.Rahat olun Abdüş için.Aynı şeyleri yusuf için söyleyemem.Milletin yusufta görüpte benim göremediğim şeyi çok merak ediyorum.10 veren varsa düşünmem bile

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih rodelegayla akbasla 5.dahi olamazsın senin jaja gibi tek basına maç alacak bir adamın olması lazım orta alanda boyle sıkışan maçlarda..yusufçugun maca en ufak dahili yok hele abdul kadir sanki ilkokul cocugu gibi celimsiz gucsuz buna 20 milyon verdiyse ve başkan satmadıysa yazıklar olsun seneye abdus 3 milyon veren çıkmayacak bakında görün.Amiri h zaman oynamalı burak herzaman oynamalı akbaş tesislere dahi sokulmamalıdır.
        Evet Roda birşeyler yapmaya çalılşıyor ama çok savruk. Allah'tan hücum gücümüz yüksek, gol becerisi alternatifli kadroya sahibiz. Bugün ki maç farklı birşeydi arkadaş, transferlerin hepsi iyi ama Yusuf ile Abdüş farklı kafalarda herhalde. Bu arkadaşlar Barış Memiş'leri, Ali Şen Kandil'leri hatırlamıyorsa bunların akıbetlerini birileri bunlara anlatsın yoksa işleri yaş.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi yönden bakın bu maç için Burak a para ödemeyeceğiz
          Ama Xeki beyimiz 20 bin tl sini alacak.
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada net söyliyim Yazıcı ve Abdüş ıskartaya çıkar bu gidişle.
            yusuf özellikle ilk yarı iyiydi gitgide daha iyi olacak ama o zaman da satmayız inşallah. abdüş murat cafer yusuf ugurcan abdürrahim bunları satmamamız lazım yıllar geçtikce daha iyi olacaklar ve 5 sene mi 6 sene mi sonra o zaman olabiliriz. ama satarsak sil baştan yıllar.... bu çocuklarımıza topu öğretiyoruz öğreniyorlar onların tecrübeleri müthiş olacak bir süre sonra yeter ki satmayalım

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ah hain Onur(!) ah...

Olmasaydı da bir galibiyet alsaydık ağız tadıyla.
              Takımın en iyisi oydu o yüzden kaybettik zaten hiç boşuna imalı yorum yapmana gerek yok...
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ya aslında bence sıkıntı alanya ve ankaragücü gibi 2 tane vasat takım karşısında 5 puan bıraktık başakşehiri saymıyorum orda puan kaybetmek anaormal bir durum değil ama bu takım daha sert deplasmanlara gidecek beni de korkutan bu .

Yorum

• İlk olarak mkesen1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abdüş çöp mu olcak.
                  Hahaha.Az yavaş gençler adamı bi maçta harcadınız.Rahat olun Abdüş için.Aynı şeyleri yusuf için söyleyemem.Milletin yusufta görüpte benim göremediğim şeyi çok merak ediyorum.10 veren varsa düşünmem bile
                  yaşını göremiyor olabilirsin her geçen gün iyiye doğru gidiyor çoğu genç topçumuz. cenki hatırlayın tosun,adam 2 sene once fb ile oynadı bir kupa maçı hayatımda bu kadar forvet kötü görmedim. o sezon milyon tane rezil maçı var. o rezil maçları oynayacaklar ki iyi olacaklar dimi abim?

Yorum

• Bu Alanyaynin 4 numarasi kim g.. bize kakti nasil ölumune oynuyor adini duymasin bundan sonra daha

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet Roda birşeyler yapmaya çalılşıyor ama çok savruk. Allah'tan hücum gücümüz yüksek, gol becerisi alternatifli kadroya sahibiz. Bugün ki maç farklı birşeydi arkadaş, transferlerin hepsi iyi ama Yusuf ile Abdüş farklı kafalarda herhalde. Bu arkadaşlar Barış Memiş'leri, Ali Şen Kandil'leri hatırlamıyorsa bunların akıbetlerini birileri bunlara anlatsın yoksa işleri yaş.
                      Nwakaeme orta. Ağır ve ne oynuyor tam anlayamıyorum. Zargo topu o da kötü kullanıyor. Gözümden düştü. Amiri ve Hosseini şu an için iyi gözdem ilerde ne olur kim bilir.

Yorum

• Melih'i keşke biz alabilseymişiz, tek başına oynadı adeta, tam aradığımız futbolcu.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Halis muhlis bir atama bekleniyordu tff'den ama bu kadar gol kaçıracağımızı bekleyen olmamıştır herhalde. VAR mar hikaye arkadaş adamlar bizi doğruyacaksa her türlü bahaneyi buluyor işte. Olcay 5 metre mesafeden 7 metrelik kalenin 5 metrelik boş tarafına plase yapacağı topu 2 metrelik dolu tarafa atıyor bam güm heriflere çarpıyor kaleye girmiyor gel de sıyırma kafayı.
                          4 dakika uzatmayı alsın bir yerine soksun Halis Özkahya( 2 dk. su molası, 2 dk oyuncu değişikliği, 3 dk. sakatlıkla oyun durdu )

Dahası 81.dakikadaki pozisyonda penaltı var. Ekuban dokunmamasına rağmen faul verdi. Alanyalı oyuncu düşerek, topu eline aldı.

Alanya'nın tatlı-sert oyununa müsamaha gösterdi, kart vermedi.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nwakaeme orta. Ağır ve ne oynuyor tam anlayamıyorum. Zargo topu o da kötü kullanıyor. Gözümden düştü. Amiri ve Hosseini şu an için iyi gözdem ilerde ne olur kim bilir.
                            Nwakaeme net bişekilde kanat oyuncusu değil ama gol yollarını fazlasıyla aşındıracak nitelikte, Cristiano Ronaldo tarzı diyelim. Zargo bence topu gayet iyi kullanıyor, tek hamleleride gayet başarılı. Takım olarak net belirgin eksikliğimiz hava topları. Bu problemi aşarsak ki çalışmayla aşılabilir kısa zamanda zirveyi ele geçiririz.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yaşını göremiyor olabilirsin her geçen gün iyiye doğru gidiyor çoğu genç topçumuz. cenki hatırlayın tosun,adam 2 sene once fb ile oynadı bir kupa maçı hayatımda bu kadar forvet kötü görmedim. o sezon milyon tane rezil maçı var. o rezil maçları oynayacaklar ki iyi olacaklar dimi abim?
                              Ben yusufun iyiyemi kötüyemi gittiğini tartışmıyorum.Yusuf zaten kanat değil kanatta dökülüyo. 10 numara oynuyo bazen.ama iki senedir 10 numarada olacak özellik göremedim.Son vuruşlarda iyi duran toplarda etkili okadar.Ben olsam yusufu satar paraya çevirir abdüşü 10 numarada ısrar ederim

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımın en iyisi oydu o yüzden kaybettik zaten hiç boşuna imalı yorum yapmana gerek yok...
                                Aynı şeyi diyoruz işte Fatih. İma falan yok, düpedüz bir gerçekten bahsediyorum.
                                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X