Kimse açmamış ben açayım dedim Galatasaray maçıdaki süper futbolumuzu inşallah bu maçta da sürdürür 3 puanı alan taraf biz oluruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ayaklarimiz yere basmali dikkatli olmayiz ayni 11 ayni dizilimle devam 2.yari apo olcay degisikligi duruma gore, akbasin yerinede toure basladi mi tamamdir..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya'nın kazanması iyi oldu kısmen rahatlatır onları.. Yine de kötü takımları var ama temkinli olmakta fayda var..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Alanya stadi tv‘den izlerken en az zevk aldigim stad, acik ara bu ve rize stadi. Iyi kötü artik ne gerekiyorsa 3 puani alip dönmek lazim.
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Eveeeeet geldik zurnanın zırt dediği yere bu maça taktikmiş bilmemneymiş, yok zemin kötü, yok hava sıcak vurup geçiceksin abi Trabzonsporuz biz ya senelerdir öyle bir psikolojiye girdikki bir türlü rahat olamıyoruz güvenemiyoruz takıma, ben bu maçta takımada Ünal hocamada güveniyorum 3 puanı alıcaz yeterki Burak hazır olmadığı sürece oynatılmasın forma adaletli dağıtılsın, ki iyileşse bile Rodellega en az 2-3 maç krediyi hakediyor 11 de başlamak için.
Yorum
-
Onazi Sosa
Olcay Yusuf(Abdülkadir) Nwakaeme
Rodallega
Artık bu takımda roller net olmalı
Oyuncuların kafası rahat olmalıEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 02.09.2018, 11:35.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Çok kritik maç.
İlk 2 deplasmanda hakedilmiş kayıplar yaşadık, içerideki hücum etkinliğimizden çok uzakdaydık, ayrıca savunmada oldukça pasif kaldık.
Bu maçta da olası bir puan kaybı gelecek deplasmanlar açısından düşündürücü olur.
Savunmada sağlam durup kazanarak 3 maç 4 puan yapmalıyız, deplasman için her 3 maçta 4 puan fena değil. Toplamda 5 maç 10 puan olur, maç başına 2 puan gayet iyi.
Abdülkadir, Amiri ve Burak'ın dönüşüyle 2 kötü deplasmanın ardından hocanın neler yapacağını merakla bekliyorum.
Yorum
-
Majid gayet sogukkanli ve ayaga pas yapan garanti oynayan bir adam ben begendim 3 macindada..akbas gibi topla anlamsiz cikislarida yok dolayisiyla mevkisini bos birakmiyor tam bir mevki adami hava toplarinda da eksigini kapatirsa toure majid tandemi ideal olur akbas yedekler bu ikisini ve novaki joker olarak..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum