Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bizi geçtik kötü oynadık.

Alanyaspor neden normalin üzerinde efor sarf edip köpek gibi koştu onu pek anlayamadım
    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 17.09.2018, 22:43.
    .

Yorum

• Bu burak .... Haftaya oynayacak mi ne oldu buna gs maçinda güya olacakti ne zaman dönecek

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu hafta çoğu takım hiçbir şey oynamadan puanları kaptı. Başakşehir'in gol atmaya niyeti yoktu ballı bir gol attı devamı geldi aynı şekilde GS de öyle. Fener, Beşiktaş kötü futbolla kazandılar.

Biraz da şans olması lazım. Biz o kadar da kötü değildik, yine de kazanamadık.

Beşiktaş haftalardır rezalet mesela hakem ittirmesi ve Pepe'nin golleriyle ilerliyorlar. Bizim takım niye hiç böyle bedavadan maç kazanamıyor anlamıyorum.
        Golu bir bulsaydik zaten mac cozulecekti. Biz boyle kritik maclard muhakkak rakiptten bir oyuncuyu yildizlastiriyoruz..

Yorum

• Malumun ilanı oldu bu maç. Bu yıl da bir kazanır iki kaybederiz ve de ligi beş-on bandında bir yerlerde bitiririz.

Yorum

• Kötü desem değil. İyi desem ona da dilim varmıyor.

Topu sokamadık 3 direk arasından yine.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• nazarlık deyip işimize bakmak lazım
              NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu hafta çoğu takım hiçbir şey oynamadan puanları kaptı. Başakşehir'in gol atmaya niyeti yoktu ballı bir gol attı devamı geldi aynı şekilde GS de öyle. Fener, Beşiktaş kötü futbolla kazandılar.

Biraz da şans olması lazım. Biz o kadar da kötü değildik, yine de kazanamadık.

Beşiktaş haftalardır rezalet mesela hakem ittirmesi ve Pepe'nin golleriyle ilerliyorlar. Bizim takım niye hiç böyle bedavadan maç kazanamıyor anlamıyorum.
                işte sıkıntı orda kardeşim istnabul takımları kötü oynasa bile sonucu kendi leğine çeviriryor biz iyi oynadığımız maçı çeviremiyoruz

Yorum

• ligin ilk 4 sırası beli zaten. gs bjk fb başakşehir ilk 4 te olacaktır.

bizim bu sene ki hedef uefaya gitmek ve türkiye kupasını kazanmak olmalıdır.

bundan fazlası olmaz insanları ümitlendirmeye gerek yok.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keske gs ye yenilseydik de su osuruklara yenilmeydik cok zoruma giitti ulan o kadar insan umitlenmis yazıktır ulan bugun iste samsunlu bir arkadas vardı genc cocuk fanatik Trabzonsporlu mac var gitmem lazım diye erken çıktı sevicle gitti bu çocuklara yazıktır be kardesim vallahi günahdır.
                    aynen öyle bare GS ye yenilseydik de bisey demezdik, sonucta Sampiyon olmus, sen gelde su oruspu takimi yenil. Ben ciktim artik, bi 1 yil ceza da yerim, o kadar küfür ettim.

Yorum

• Maçın analizi

Onur olmasaydı 3.0

burak oynasaydi 3.1 yenerdik
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Vallahi üzüldüm bu maça. O saçma sapan duran top golü olmasa maç çok farklı seyrederdi. Rakip daha fazla kişiyle hücuma çıkardı biz de öyle her topta son pozisyonumuzmuş gibi aceleci olmazdık. Ayrıca topu rakibe verip kaptığımız toplarla atak yapmak daha farklı, rakibi dengesiz yakalıyorsun. Rakip neredeyse tüm maçı önde götürdü o yüzden risk almadan savunma dengelerini bozmadan oynadılar. Buna rağmen pozisyon da bulduk ama bu takımın zerre şansı yok arkadaş.

Takım yavaş yavaş bir hüviyet yakalıyor, yıkıcı olmamak lazım. Bu maç için takıma kızamıyorum, deplasmanda bu kadar olur. Bazı oyuncular da rezalet oynadılar, Nwakaeme, Olcay gibi.

Herkes elinden geleni yaptı, böyle yenilsinler bir şey demem. Teşekkür ediyorum gerçekten.

Yorum

• Ufuk' u bile yildiz yaptik... 2003 te fenerin kova kalecisi recep'i bile yildiz yapmistik... Cok acayip bi takimiz oyle boyle degil..

Yorum

• 2.yarı başında Pereira'nın plasesi direği sıyırdı gitti ya işte o an dedim bu top bizi sevmez arkadaş daha da gol atamayız.
                            Hakem denen şarlatan ilk yarıda sadece VAR'dan gelecek haber için oyunu 3 dakika durdurdu. Su molası, sakatlıklar en az 7-8 dakika oynatması gereken uzatmayı 3 dakikada tuttu, tam da en etkili olduğumuz zamanlarda!

Takım iyi yolda sadece bireysel hataların önüne geçmekte zorlanıyoruz. Bu takım her türlü şampiyonluğa oynar, olacağızda.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Maalesef Yusuf ve Abdülkadir de o yetenek yok, istenilen seviyeye gelemediler, gelemezlerde. O yaşlarda Hami, Gökdeniz, Fatih nasıl oynuyordu? Tek başlarına maç alıyorlardı.
                              Diğerlerine gelirsek Hugo çok yeteneksiz. Ancak diğer anadolu takımlarında oynar. Onazi bu maçta çok iyiydi. Olcay fena değildi. Amiri mutlaka ilk 11 de oynamalı. Sosa ceza sahası etrafında olmalı orta sahada değil. Orta sahada Kucka ve Onazi olmalı deplasmanda. Mustafa ilk 11 oyuncusu değil. Toure çok iyiydi. Peraira iyiydi ama biraz tutuktu geçmiş maçlara göre.
                              Bana göre deplasman kadromuz: Onur,Per.,Toure,Hüseyni,Novak,Kucka,Onazi,Amiri,Olcay,Sosa,Burak
                              İç saha: Onur,Per.,Toure,Hüseyni,Novak,Onazi,Yusuf,Amiri,Olcay,Sosa,Burak

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu burak .... Haftaya oynayacak mi ne oldu buna gs maçinda güya olacakti ne zaman dönecek
                                Kadroya almıyor adamı unala talimat geldi rodelega birinci forvetim diyor beraber giderler.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X