su mustafalardan neden kurtulamıyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | Aytemiz Alanyaspor 1-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
zaten okadar formsuzkı her zaman dıyorum neredeyse kaleyı bulan her top gol oluyorİlk olarak AlperenAltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur kaleciliği unutmuş
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
bir bitmedilerİlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkbaşın tuttuğu daha doğrusu tutamadığı adam hava topuna yukselemeyen stoperimiz var uğurun gunahi neydi
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
onur trabzonda milletvekli statüsünde dokunulmazlığı var sakın ha dil uzatmayın burada forumdada çok yandaşı var kapışmayın sonra.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten okadar formsuzkı her zaman dıyorum neredeyse kaleyı bulan her top gol oluyor
Yorum
-
Zaten en tehlikeli maçlar bu tarz maçlar. Açıkçası kazanacağımıza hiç inanmıyordum. Bu tür maçlarda hep puan kaybediyoruz, inşallah çeviririz. Onur Trabzonspor'da sadece 2 yıl kalecilik yaptı. Diğer yıllar o 2 yılın ekmeğini yedi. Biz seneye kaliteli bir kaleci almazsak şampiyonluğa falan oynayamayız. Şampiyonluğa oynayacak takımın kalecisi Muslera gibi olmalıdır. Yıl olmuş 2018 Akbaş Trbzonspor'da forma şansı buluyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum