Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakem rezil doğru ama bizde bişey oynamıyoz abi hiç bişey oynamıyoz. Yönetimde yok adam Trabzona gelip evinde senin seni son 2 maçta budadı ya Çakır ve bu Abay ibneleri NERDE YÖNETİM NERDEEE

Yorum

• Herkes bir şeyler diyor kimi hakemi kimi hocayı kimi başkanı suçluyor...bende diyorum ki hasan üçüncü hüseyin çimşir adnan ayman musa jun erdinç falan bu tarz adamlara dönelim şampiyonluk kelimesi telaffuz falan edilmesin strese girmeyiz en azından..
      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Ne zaman oyuncular bizim evde maç izlerken döktügümüz terden yaptıgımız hırstan fazla şeyler yaparsa o zaman şampiyon oluruz

Yorum

• Uzatmada bile 5 dkika uzatmada 3 dakika durdu oyun
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu maçın sorumlusu ne hakemdir ne de Şota'dır ne de futbolcular.

Bu maçın sorumlusu İbrahim Hacıosmanoğlu'dur.

4 yılda 6 hoca, 60'dan fazla futbolcu gördü bu takım elimize geçen ne oldu?!

Ne kazandı yahu bu takım!

Ne başarımız var!

Yazık...
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Eskiden hakem hata yapınca hakemliğini bitirirdi en basit bir yönetim bile şimdiki kurusıkı resmen...

Yorum

• hey gidi bizim futboldan anlayan, ileri görüşlü (!) tarafatarımız..."avrupadan elenelim yeaaa" die saçma bi futbol görüşü ancak bizim taraftarda olur...ya kardeşim bu takımı hala tanımadınız mı? bu takım lige ilk 10 haftada havlu atarsa elimizde heyecan verici bi avrupa macerası kalacak derken bilmiş bilmiş yorum yapan arkadaşlar azıcık ders çıkarsalar bari...yok avrupadan yorgun dönermişiz yok kadro öleymiş böleymiş...sanki tek tarafa odaklansak süper oynuyoruz...şu taraftarımıza sinirim herşeyden fazla...ezbere yorumlar....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tehdit etsin abi.Nasıl ki aziz sahanın ortasına otururum ligten çekerim diyorsa o da desin.P zaman paşa paşa yayınlar işte
                  Vallahi etse bayıla bayıla puan silerler, ceza verirler.Bu ligde 2,5 takım var ikisi at başı biri de heyecan unsuru. Umurlarında olsak şu an AY Şekip,Gümüşdağ, kodeste şikeciler ptt'de başakşehir 2.ligde bjk ise lige çıkışını kutluyor olacaktı.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hacıosmanoğlu na oy veren adamım diye gezmesin. Trabzonu Trabzonda doğruyorlar. Sizin zihniyetiniz ile bu takım Kasımpaşa olur

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu iş teknik direktörde bitmiyor.... Ersuna da tepki vardı forumda... Ben bu takıma güveniyorum bu maç güzel oynadığımızı düşünüyorum. ...
                      3 maç:0 puan güzel oynadıktan kötü oynasak nasıl olur mesala eskişehire küme mücadelesi felan veririz.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Arkadaşlar, TFF'deki adamımız USTA (13. sandık sahibi) konuşmuş.
                        Bundan sonra hakkımız gasp edilmeyecekmiş.
                        Artık uyuyabiliriz..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• demedi demeyin bu takım mersini yenemez........
                          County of Essex

Yorum

• 3 haftadir 1461 maciyla ts macini ayni saate koyan tff deki ihonun soktugu adamlar ne halt yer orda..bi sehir kasitli olarak futboldan bukadar sogutulmaz..resmen trabzonsporun ustune oynaniyor..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ben o sahaya giren cefakar taraftara üzüldüm ne gereği var kardeşim böyle milyonluk merkepler yüzünden kendi ve ailenin huzurunu kaçiriyorsun sen yarin işinde gücünde olucaksin belkide bi işin yok bu merkepler ve hakem müsveddesi denen lavinya yataklarinda rahat uyuyacak...degermi
                              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• hala şota diyorlar ya. ya bitmediniz gitti. insan hiç mi geliştirmez kendini. 3 sene de 6 hoca değişmiş hala bazı şeyleri ANLAYAMIYORMUSUNUZ? sorun hoca da falan değil. bu kadro da o kadar kötü kadro değil. bu takımı karıştırmak isteyen yerli kişiler var ki bunun sebebi bu yönetimin aptalca hareketleridir. ikincisi satılmış tff ve onun tetikçi hakemleridir.

morinho da gelse hakemi sahada YENEMEZSİN.
                                Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X