Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam hakem kötüydü, koskoca ilk yarı sen ne yaptın hangi atağı gerçekleştirdin diye sormazlar mı adama?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Teknik Direktörümüz Shota Arveladze, Konyaspor müsabakası sonrasında şunları söyledi:
      “Bunu yaşamak istemedik. Başkalarını suçlamak benim işim değil. Kendi işimize bakarak bu maçı kazanmalıydık. Son üç maç öncesinde iyi gidişatımız vardı. Bir hakem geldi oyunu istediği tarafa taşıdı. Ofsaytı görmedi. Cüneyt Çakır da aynısını yapmıştı. Kimseyi uyarmadı. 15. dakikada başladı. Ofsaytı hiç bir hakem görmüyor. Penaltıyı hiçbir hakem görmüyor. Tam baskıyı kurduk. 150 orta attık. Bir top direkten döndü. Bu şehirden, bu takımdan ne istiyorlar çözemedim. Henüz o kadar iyi olmadık. Korkmasınlar. Hemen mi temizleyecekler bizi. Hatalar bizi bir yere taşıyor. Burası gergin bir yer. Seyirciyi arkamıza almak istiyoruz ama tersi oluyor. Trabzonspor’da baskısız bir gün olmaz. Oyuncu oyunu okur. Hakemin oyunu durdurduğunu anlıyor. Orta sahada oyunu durdurup sarı kart veriyor. Pozisyon bitince verebilirsin. Hakemler nefes almamızı istemiyor. Çok iyi baskı yapan, oyunu kontrol eden, bir kaç pozisyon veren bir oyun vardı. Ama bir adaletsizlik var. 6 hakem var. Bunları görmüyorlar mı? Kayseri’de iki penaltıyı görmediler. Zaten olmayan penaltıyı aldığımızda atamıyoruz. Allah büyük görüyor. Bedava birşey vermez bize. Maçtan önce bu ismi duyduk zaten aklımızda soru işaretleri oluştu. Ya Konya’yı ya da bizi doğrayacaktı. Bizi doğradı. Hep biz mi bırakacağız. Hep biz mi öleceğiz. 7. haftadayız. İki hafta önce lider olacaktık. Bugün geldiğimiz noktaya bakın. Bir hakem oyunu okuyamaz mı? Cüneyt Çakır istediğinde oynattı, istediğinde durdurdu. Bu geldi aynısını yaptı. Kartları dağıttı. 23 santimi görmedin oyundan çaldığın 10 dakikayı da mı görmüyorsun. İlk kural. Hakem kafasını çevirip bu top kime döndü diye bakar. Bizde ise devam ettirirsin.
      Hakemi bir tarafa bırakalım. Kendimizi konuşalım. Üçte üç yapıyorsak ne kadar seviliyorsak sevilelim bir sorumluluk alacağız. Trabzonspor üç maçı üst üste kaybedecek bir kulüp değil. Ne gerekiyorsa yaparız. Bunu konuşacağız. Kimsenin bu kulübün geleceğiyle oynamaya hakkı yok.”
      #50 Jackson Avelino Coelho
      #7Miroslaw Szymkowiak
      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence ligde toparlanmak için Türkiye Kupasından da elenelim..
        Bunun sonu deplasman maçlarına gitmeyelime kadar varacak bu gidişle.
        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence ligde toparlanmak için Türkiye Kupasından da elenelim..
          Ligde toparlanmak için ligden elenerek daha doğru bir hareket yaptık bence.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamam hakem kötüydü, koskoca ilk yarı sen ne yaptın hangi atağı gerçekleştirdin diye sormazlar mı adama?

Sent from my iPhone using Tapatalk
            iyide maç 2 yarı ilk yarı atak yapmadık diye penaltı olmayan pozisyona penaltı vermek hadi onu geç ofsaytı görmemek gerekmiyor yapmayın allah aşkına bu kadar olmaz
            #50 Jackson Avelino Coelho
            #7Miroslaw Szymkowiak
            #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Kulacoglu bizi bir PSV sekline sokacakti, hem ekonomik hem tas gibi gencleri yetistirerek türk ve dünya futboluna katki sagliyacaktik(ucundan). Kulacoglu degilsede ayni kafada olan gelmeli. Düzen degismiyor dogrudur da kulübü iflas ettirmeninde manasi yok.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Trabzonspor'da başarısızlığın sorumlusu sizce kim? Buyrun beyler sizi şöyle alalım...

"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bugun Constant kendini parçaladı oyuncularda sorgulanmalı Douglas ve Yumlu rezildi. Douglas alınıp şu Papy Djiboji yi almayan yönetim Zambraboyu alamayan yönetim eserinle gurur duy

Yorum

• Hami

Yorum

• Her mağlubiyet sonrası olanlar :

-Bir kesim Teknik direktör eleştri yağmuruna tutulur istifaya çağrılır ( 3 senede 6 teknik direktör)

-Bir kesim Hacıosmanoğlunu istifaya çağırır ( Bu sene çok kaliteli transferler yapıldığını üzerine basa basa söylemişti taraftarımız)

-Bir kesim hakeme laf eder ( Her hafta doğranıyoruz resmen)

-Bir kesim kalecileri hedef alır (Esteban geçti bu eleştirilen bu sefer de Esteban oldu)

***Bence en çok suçu olan biziz...Şimdiden şampiyonluğu unatalım diyenler var lig bizim için bitmiştir diyenler var.Unutmayalım ki geçen sene Galatasaraya 4 çeker deniliyordu ama buna rağmen şampiyon oldu...

Yorum

• İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugun Constant kendini parçaladı oyuncularda sorgulanmalı Douglas ve Yumlu rezildi. Douglas alınıp şu Papy Djiboji yi almayan yönetim Zambraboyu alamayan yönetim eserinle gurur duy
                        Constant geldiğinden beri ilk defa Trabzonspor'lu gibi mücadele etti.

Yorum

• O ofsayti görmeyen ve Erkan'a kirmizi verdiren yan hakem fenerli, veyahut Trabzonspor düsmani degilse hiçbir sey bilmiyorum... hareketleri tavirlari her seyi gösteriyordu, karsilasma sonunda yürüyüsü bile sanki "hoh ben böyle yaparim sizi iste" der gibiydi...
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• neyse arkadaslar gecmis olsun. mactan önce iyi mac cikaracagimizi düsünmüstüm.cift forvet dalalim kapanan bir rakibe karsi istemistik. ilk yari yine bosa gitti. ikinci yari hakem yani oyuncu olsam kesinlikle dalardim maci katletti. iyi kötü mücadele ettik diyebilirmiyiz, eh iste. ama artik oyuncularda suc bulmuyorum, insanin hevesi kacar bu ne ya.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Şimdi İhodan girip bilmem neyden çıkardım da değmez be vallahi değmez ah ulan ahh.!!

Aralıkta bu .... yine başkan seçilirse büyük konuşmak gibi olmasın maç falan izlemem kulübe destek olmam bu kafa da olan çok insan var bundan da eminim.
                              Bunların yaydığı sığırın sütü bile alınmaz o derece...!!!

Bu arada yumurta bi taraflara dayanınca takım iki baskı yaptı diye oynanan oyun gözünüze hoş gelmesin kusura bakmayın da daha çok aldanırsınız aldanırız ..!!1
                              En son UNiVeRSeLoRD tarafından düzenlendi; 02.10.2015, 23:39.

Yorum

• önce gs şimdi konya 2 maç 6 puan

kahrolsun hakemler
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X