Nerden tutulduk bu sevdaya. Yeminle kalbim daralıyor. Dayanılacak gibi değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hakem bizi katlederse bize maci kazandirmamak icin herseyi yaparsa bugunki gibi ofsayttan gol olmayan penalti vs. napabilir hoca baskan oyuncular bi anlat bilelim bizde. Bilelimde hedef sasirtmayalim.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakeme saldırıp hedef şaşırtmaya çalışanlar var. Bazı şeyleri hak ediyoruz
Not: Hakem berbattı, yenilgide de payı büyük.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Pesssssss pesssssss ki ne pesss 3 te sıfır hakemler seni durdurdu yusufun sezon başından beri isabetli orta sayısı 4 ,mustafanın şabanlıkları hemşerim ligin daha başındaydık vede seni sezon başı kimse şampiyonluk adayı göstermiyordu zaten 3'te sıfırrrrrrrrrrBorç 400 milyon tlllllllllllll eski para ile 400 trilyon 4.dahi olamayan bir moloz sürüsü başında espireleri bile komik olmayan bir hoca müsfettesi,sınıf başkanı bile olamayacak bir adamın elinde can çekişen bir koca çınar...İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre çok iyi bir kadromuz vardı ama durdurdular,bu moralle havlu atılır zaten yine başardılarAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
o tetikçinin de sahibi sabıkalı şikeci AY değil mi ve onun talimatıyla gönderilmiş olma ihtimali % kaç sence !İlk olarak ARAGORN01 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz in talebi ile bu hafta bütün maçlara genç hakem verilirken bize niye bu tetikçi verildi?Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Doğru söze ne söylenebilir ki ..İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen başkan olsan bir şey olmaz başbakan olacaksın ki kupa vermeye, almaya gücün yetsin.
Yorum
-
Ne o devreleri yakmış gibisin , maç bitti sonuç ortada , sen nelerle ugrasiyorsun , trolluk ten başka meziyetler edin kendine ve bol bol balık ye , bu akıl tutulmskarinin başka çaresi yok .İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7can61 işte hep yazmak istediğim şeyler u sadıkoğlu mükemmel ötesi yazmış .bu kapak sana 6 ay değil 6 yıl bile gider.
ne güzel yazmış u sadıkoğlu bee .gerçekten burda düşüncelerini yazıpta ezilen saldırılanlara gerçek bir cevap olmuş.
işte böyle adamın aklını alırlar.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
Çok net iddia ediyorum İHO yerine azıcık işini bilen ve tutarlı biri gelsin taraftar stada dönecek, hakem katletmeleri minimuma inecek(bitecek demiyorum), hoca ve takıma direkt etki edip dirilecek. Yeterki şu adamdan kurtulalım ama kurtulurkende sırf kurtulacak diye aynı tipte birini getirmeyelim. Artık Trabzonspor başkanlığını artislik olarak değil iş olarak gören ve profesyonel biri gelsin.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Trabzonspor taraftari hakkini calan kendisini futboldan sogutan adamin pesinden yuzbinlerle giderken maca bedavaci yalakalar dahil 7bin kisi gidiyorsa bize boyle hakemlerde mustahak baskanlarda tff de..devam edelim bu kafayla..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Hakemin yenilgide payının büyük olduğunu söyledim. ancak hakemden çok daha büyük sorunlarımız var bizim.İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem bizi katlederse bize maci kazandirmamak icin herseyi yaparsa bugunki gibi ofsayttan gol olmayan penalti vs. napabilir hoca baskan oyuncular bi anlat bilelim bizde. Bilelimde hedef sasirtmayalim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne İho'su kardeşim, hakemi görmüyor musun'lu cümlelerin sahiplerini kastettim ben.
Yorum
-
Cavanda dökülüyor mu?İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferleri oynadıkları maçlardan sonra değerlendirme zamanı gelmiştir.
Estaban- İlk Maçıydı. Ancak yedek olabilir. (İyi bir yedek olamaz)
Cavanda- İlk maçları çok iyiydi. Yer uçağı, Bolt yaptık bol bol capsladık. Son iki maç dökülüyor. Ama ciddi ve istekli oynarsa sadece iyi bir sağbek diyebiliriz.
Mbia- Cavanda için dediklerim aynen onun içinde geçerli. Ama Mbia kendini salmaz ciddi oynarsa net iyi transfer.
Okay- İyi bir ortasahamız oldu. Net iyi transfer.(Çok iyi transferde diyebilirdim ama ödenen bedele göre diyemiyorum.)
Douglas- Çok ağır ve elimizdekilerden artısı yok. Fiyat kazanç oranına bakarsak çok net kötü transfer.
Ndoye- Tek artısı hızlı olması. Geziniyor ama bal yapmayan arı. Fiyat kazanç oranına bakarsak net kötü transfer.
Marin- Umutverici oynuyor. Oynadıkça üstüne koyacak. Onu anlayıp aralara kaçan oyuncular olmayınca olmuyor. Ama çok net iyi transfer.
Alper- Onu bir transfer olarak bile nitelendiremiyorum. Berbat.
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam mustafanin topla alakasi yok. Topa yetisme imkani yok.
Ki kostugu yerde bizim adam var.
Ligdeki en kotu pozisyon tutan adam mustafa.
yanlış anladın.yusuf taş çizgisinden geriye döndü.verdiği yerde mustafa vardı.mustafa ortaladı ve dönen top penaltı oldu.mustafanın topu yusuftan aldığı yerde orta saha oyuncularından biri olmalıydı.TEKKEBALL
Yorum
-
Yüzde 100. Onunkinin yazdım zaten. Niyet iyi değilİlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo tetikçinin de sahibi sabıkalı şikeci AY değil mi ve onun talimatıyla gönderilmiş olma ihtimali % kaç sence !There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum