Şota devri bitti artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İho çok kötü bir başkan ama bazen İho'ya da kızamıyorum bağırsa çağırsa ne olacak ki trt spor yarısında keser ntvspor tenis yayını koyar fotomaç ile fanatik dakika girer 20. sıradan normal bültene alır.İki gün sonra unutulur gider.İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ne gerek var öyle gereksiz(!) hamlelere.Büyük başgan çıkar temiz futbol paydaşları der askerlik hatırlarını anlatır olay kapanır.Sora yine aynı senaryo bu devran böyle sürer..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
bu akam ki hakem, içinde bulunduğumuz durumda iho dan daha masumdur...
önce iho gidecek... yanında da türevleri... daha sonra bu takıma başkan olabilecek cesarette bir varsa gelecek... sol bek oyuncun yılda 2,5 milyon alıyor.. gerisini sen hesapla.... sanırım üst lig takımalrı hariç böyle bir para yok...
Yorum
-
Abicim ndoye'yi oyundan alırken maç 1-1 di, ve takım oyun içinde müthiş uyumlu ve orta sahası ile iyi bir baskı oluşturdu, orda işleyen ortasahadan bir adam alıp orayı boşaltmaktansa,taze kan olarak Cardozo-ndoye değişikliği yapıldı.İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoyeyi oyunda alıp yumluyu forvet yapmak nedir?
Burada şansızlık bu değişiklikten 1 dakika sonra golü yememiz'di.O andan sonrada olanlar oldu zaten takım koptu.
Maç 1-2 olmuş olsaydı eminim ortasahadan bir adam alıp, Cardozoyu sokardı.& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
-
yumlu ve hakemler sayesinde bir yenilgi daha aldık maçın özetini izleyip sıkılıcağınıza yumluyuyu izleyin daha iyi.
ayrıca hakem kaç puan alıcak çok merak ediyorum.Şota nın yaklaşımı röportajında gayet iyi idi sakince pozisyonları izledi bence en iyisini yaptı yoksa yayıncı kuruluş ofsayt pozisyonunu bile vermeyecekti.Bordo-Mavi
Yorum
-
su kazmalara milyonlar verene kadar yap yatirimini altyapina. bir psv ol, birsey üret. zaten iflas ettikten sonra mecbur kalacagiz buna cünkü kendiligimizden yapmayiz bunu.
okayi parlatip, parlarsa istanbula yollariz falan. bosuna transfer isinle zaman harcamayin. hadi yatirimida gectim bari güzel altyapi hocalari getir, imkanlar sagla birseyler yap.
iho yu tutuyordum ilk bastan. o zamanki piskoloji öyleydi ancak tek bir sözünü dahi tutmadi. secimden önce Trabzonspor koleji diyordu, ne oldu ?burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Orası ayrı bir konu ben arkadaşa cevap verdim...Nedendir bilinmez o arkadaş her hafta aralıksız yensekte yenilsekte hep olumsuz yorum yapan biri lafım onaydı...İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunda orda zaten adam iki kere kaleye gelmeye plan yapıyor ve bunu gerçekleştiriyor,yani buna bile önlem alamıyoruz,rakibin hızlı ataklarını bozcak hücüm presini.
Rakibin seni oyun olarak ezmesi,alt etmesi imkansız,rakbin silahını biliyorsun ne zaman ateş edeceğini bilmiyorsun ama çözüm bulamıyorsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum