Yumlu,aykut,soner ve türevlerinden kurtulduğumuz gün büyük hedefler düşünebiliriz.Güzel futbol kaliteli oyuncularla oynanır.Vasatlarla ancak mehter takımı olursun.İki ileri bir geri.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Douglasdan beklediklerimiz ; Araya Top atilinca hiziyla alsın, süpürücü olsun.
Ama Douglas Markaj ve ilk hamle oyuncusu. Douglas ve Yumlu aynı tipte olduklarından Uyumsuzlar. Douglasın yedegi olmalı yumlu. Aykut oynamalı.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Maçtan sonra kaybolma biyere, bence senin bir daha yorum yapamayacağın bir maç olacak.İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un bir daha kaleye geçme şansını elde edemeyeceği Esteban'ın güven vereceği 1-0 ya da 2-1 kazanacağımız bir maç olabilir...
Sizdeki bu hastalık derecesine varan onur histerisi nedir arkadaş? Onur neden bir daha kaleye geçemeyecekmiş? Bir derdin mi var adamla? Kötü bir şey mi yaptı sana? Kişisel bir sıkıntın yoksa derdin nedir çok merak ettim.
Estebanı kaç kere izledin ayrıca bu güven telkini nereden geliyor?
Yorum
-
Aykutu da beğenmesem de yumluya tercih ederim.Papy gelseydi çok iyi olacaktı.İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglasdan beklediklerimiz ; Araya Top atilinca hiziyla alsın, süpürücü olsun.
Ama Douglas Markaj ve ilk hamle oyuncusu. Douglas ve Yumlu aynı tipte olduklarından Uyumsuzlar. Douglasın yedegi olmalı yumlu. Aykut oynamalı.
Yorum
-
Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United - Wolfsburg maçında verilen penaltı ile Trabzonspor - Galatasaray maçında Cüneyt Çakır'ın vermediği penaltı pozisyonları arasındaki benzerlik herkesin dikkatini çekti.
Cüneyt Çakır'ı kurtarmak için "UEFA'nın son bilmem ne talimatına göre vermedi penaltıyı" şeklinde aklınca kendisini aklayanlara, hakem Kassai'nin Manchester United lehine verdiği penaltı amiyane tabirle adeta "kapak oldu."2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
su forumda osmanlispor macinda sucu onura atan adam ya art niyetlidir ya da futboldan anlamiyordur bukadar net.
istediginiz kaleciyi getirin hata da yapar gol de yer arkadas chech elinden kacirdi avrupa kupasinda gol attik chech kotu kaleci mi oldu?
10 kisi osmanlispor senin 10 katin pozisyon buldu macta senin bitane pozisyonun yok hala kaleci diyen var baska maci mi izlediniz anlamiyorum ki
Yorum
-
İlk yarı osmanlı bize 4 atabilirdi.Tüm suçu onura yüklemek haksızlıktır.Cavanda ve mbia bile kötüydüİlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu forumda osmanlispor macinda sucu onura atan adam ya art niyetlidir ya da futboldan anlamiyordur bukadar net.
istediginiz kaleciyi getirin hata da yapar gol de yer arkadas chech elinden kacirdi avrupa kupasinda gol attik chech kotu kaleci mi oldu?
10 kisi osmanlispor senin 10 katin pozisyon buldu macta senin bitane pozisyonun yok hala kaleci diyen var baska maci mi izlediniz anlamiyorum ki
Yorum
-
Gelde anlat, ya milletin zekası çok kıt, ya da art niyetli arkadaş bunun başka bir izahı yok.İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu forumda osmanlispor macinda sucu onura atan adam ya art niyetlidir ya da futboldan anlamiyordur bukadar net.
Yorum
-
***********İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat yeneriz.Herkes rahat olsun.Geçen haftaki ruhsuz takımı bir daha görmek istemiyorum.Yumlu denen "futbolcu" artık oynamamalı.
tam üzerine bastınız,rahat yeneriz diyemiyorum.
geçen haftaki ruhsuz daha doğrusu kişiliksiz oyunu gördükten sonra....
Yorum
-
Onura laf edenler estebanı takımdan kovacak
Onuru sadece kaleci sanan insanlarsınız siz bu takımda Trabzon ruhunu görebildiğim belkide tek isimdir ONUR!
Şike sürecinde takımda korkmadan konuşan tek isimdir ONUR!
ONUR bizim ONURUMUZDUR!
2 maç kötü oynadı diye bu kadar kötüleyenler siz Onurun yaptıklarıyla şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonunu hak etmiyorsunuz!
Yorum
-
Ama gs maçından sonra osmanlıya karşı bu kadar rezil oynamamızı beklemiyordum.Bu maç iyi olacağımızı düşünüyorumİlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle***********
tam üzerine bastınız,rahat yeneriz diyemiyorum.
geçen haftaki ruhsuz daha doğrusu kişiliksiz oyunu gördükten sonra....
Yorum
-
Şu genç kadar olamadınız, şike sürecinde bu çocuk 15 yaşındaydı helal olsun sana aferun ulaİlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnura laf edenler estebanı takımdan kovacak
Onuru sadece kaleci sanan insanlarsınız siz bu takımda Trabzon ruhunu görebildiğim belkide tek isimdir ONUR!
Şike sürecinde takımda korkmadan konuşan tek isimdir ONUR!
ONUR bizim ONURUMUZDUR!
2 maç kötü oynadı diye bu kadar kötüleyenler siz Onurun yaptıklarıyla şampiyon olduğumuz 2010-2011 sezonunu hak etmiyorsunuz!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum