İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
olay bağırıp çağırma olayı değil. olay, hakem odası basıma olayı. olay hakemin kafasına silahı dayama olayı. başka çare bırakmadılar... o odaya girecek, silahı kafya dayayacak... bak ondan sonra sana gelen hakemin ter akıyor mu? akmıyor mu????En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 02.10.2015, 23:13.
-
Ben taraftarın da sorumlu olduğunu düşünüyorum. Bizim taraftarımız harici adaletli maç isteyen yok. Herkes sadece kazanmak istiyor. Milletimizn klasik mentalitesi. Bir kere sporun içindekiler dürüst olacak. Aleyhe huraaa, lehine hatalarda taraftar baskıs atmosfer cart curt olabilir."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Şotanın tek hatası yusufu sağda erkanı solda oynatması.
Aslında hiç oynamamaları gerektiği halde oynatması.
Birde oyun sistemini hala oturtamamış olması,aslında bir oyun sisteminin olmaması.
Birde oyuna çok geç müdahale etmesi.
Birde takımın eksik noktalarına transfer yaptırmayıp gereksiz oyuncular aldırması
Birde takımın hiç kondüsyonunun olmaması,takımın 10 dk normal hızda oynadıktan sonra 0,5x hızına geri dönmesi
Birde Uğuru gönderip mustafayı tutup, hatta banko oynatıp bir de üstüne kaptan yapması
Birde Onurun formsuz olduğunu bile bile takımdan kesememesi, aldığı yedek kalecinin ise kovdukları fatihden beter olması
Birde bu forumu okuyup okuyup her hafta ilk onbiri değiştirmesi (Mustafa hariç o sabit eleman)
Birde ne zaman cardozo oynar ne zaman ndoye oynar olayını hala kafasında çözememiş olması
Birde 3 hafta üst üste yenilme basiretsizliğini göstermesi
Birde takım bir mok oynamadan ilk 2 hafta kazanınca ,şampiyon olacağını sanacak kadar saf olması
Birde takım böyle aciz top oynarken, birkaç hafta sonra tribünde kimse kalmayacağını bilmiyor olması
dışında...
aslında iyi bir hocadır. severiz kendisini
Yorum
-
Biz gol yiyince zevkten dört köşe olup maç çok zevkli yeaaa diyen lig tv spikerini de atlamayalım.
arkadaş bir yerle mücadele etmiyoruz ki her yer bize düşman.fb gol yiyince bi ağlamadıkları kalıyor bu ş...in
Böyle konularda lig tvyi arayın yayınlarınız yanlı üyeliğimi iptal etmek istiyorum diyin.ben sürekli arıyorum
Yorum
-
Son bir kaç görüşümde Yazdığım gibi hakem kesinlikle artniyetli. Hakemi bitirene kadar uğraşmalıyız.
Şota nın değişiklikleri çok hatalı
Yönetim zaten şu saniye istifa etmeli, zaten hiç seçilmemeliydi. Benim gibi çok kişiyi takımdan soğutan bu çapsız yönetimdir.There is much fish in the sea than has ever come out of it
Yorum
-
Iho hurma sotaya basindan beri karsiyim gitsinler gitmesinede hakemlerde resmen dogruyor bunuda gorelim..iho ts haklarini kimseye yedirtmiycem dedi sonuc ortada..2011 kupasi gelmeden futbol siyasetden kurtulmadikca futbolun icindeki aziz tupcu vs pislikler temizlenmedikce adaletli bir lig olmadikcada messiyi getirsen faydasi yok..bu takim bu sistemde sampiyon olamaz bidaha ..İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemşerim tam 4 senedir her yenilgiden sonra hakem artık kusacam içinde olduğumuz bataklığı görmeyip hedef şaşırtmak için yine hakem.Şampiyon olacak diye kurulup 3'te sıfır yapamazsın hemşerim yemezlerrrrrrr sen büyük takımdan bu akşam gidecek bu herif ha hala hakem hakem deyip iho ,hurma ve şotanın sırtını sıcaklardan 100 trilyonluk takımla 10.olursun.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Tonlarca para verip avrupada isim yapmış isimleri takım al sonra ersunu kovup bu kadronun başına kayseri ve kasımpaşa'yı batıran şota'yı ve süleyman hurma'yı getir. bu sonuçlar bu takıma müstehaktır. yönetim ve teknik ekip ve tabii süleyman hurma defolup gitmedikçe bu takım bu düzelmez ve küme düşmeye oynar. hurma ve şota takımın başına getirildiğinden bu yana söyledik dinletemedik. alınan bu mağlubiyetler hiç de sürpriz değil. bu yönetim, bu teknik heyet ve şota hayranı futbol cahili taraftarlar olduğu sürece bu takım süper ligde barınamaz bile.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 02.10.2015, 23:12.
Yorum
-
Tehdit etsin abi.Nasıl ki aziz sahanın ortasına otururum ligten çekerim diyorsa o da desin.P zaman paşa paşa yayınlar işteİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho çok kötü bir başkan ama bazen İho'ya da kızamıyorum bağırsa çağırsa ne olacak ki trt spor yarısında keser ntvspor tenis yayını koyar fotomaç ile fanatik dakika girer 20. sıradan normal bültene alır.İki gün sonra unutulur gider.
Yorum
-
Trabzon'da o büyüklük ve o karakterde bir adam var mı? Azizdeki taraftar desteği ,mali-silahlı-siyasi güç kimde var? Adam Türkiye'deki açık ara en sorumsuz en rahat yönetici.İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolay bağırıp çağırma olayı değil. olay, hakem odası basıma olayı. olay hakemin kafasına silahı dayama olayı. başka çare bırakmadılar... o odaya girecek, silahı kafya dayayacak... bak ondan sonra sana gelen hakemin g.tünden ter akıyor mu? akmıyor mu????"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
maç oynanırken penaltı yahu ve ofsayt değil diyen insanlar hakkında büyük soru işaretlerim varsa da
mesele bu değil kazanılmışı vermemiş sistem durduğu sürece ve sen siyaseten onlar ile aynı doğrultuda isen
kazandığın bir şey olmaz kazanırsan da icazet olur senin başarın olmaz
bu işin olmaz sa olmazı şike de adalettir
gerisi laf ı güzaf..çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Hatalı ararsanız bir sürü isim dökülür masaya. Esas mesele bu hatalara sebep olan ve bu hatalar zincirinin en tepesindeki adamı imha etmek. Yoksa Şota gider Mehmet gelir bir sonraki sene Mehmet gider Ahmet gelir, 10larca futbolcu gelir gider ve bir bakarsın borç gırtlağa dayanmış ve çıkış yok.#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum