Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 7. Hafta | TRABZONSPOR 1-2 Torku Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vallahi etse bayıla bayıla puan silerler, ceza verirler.Bu ligde 2,5 takım var ikisi at başı biri de heyecan unsuru. Umurlarında olsak şu an AY Şekip,Gümüşdağ, kodeste şikeciler ptt'de başakşehir 2.ligde bjk ise lige çıkışını kutluyor olacaktı.
    Gidip başka liglere müracaat edelim.Yani ne fark olur.Kural var mı edemeyiz diye?Ermenistan ligi bile olur.

Yorum

• Maçtan önce sayfalarca kaleci tartışıldı...
      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• bu takım iyi oynadığı iddia edilen maçta 2 gol yiyo , haklı olarak gollerin hakemin imalatı olduğu öne sürülüyo , ama verdiğimiz pozisyonlara bakınca bu takımın iki gol yemesi müstehak , tarihin en paradoksal dönemindeyiz.

Yorum

• Aziz Yıldırım ı her geçen gün daha da haklı bulmaya başladım. Adam geçen hafta eskimiş , porsumus hakemlere maç vermeyi biraksinlar demişti. Ligin en yaşlı hakemi Abay bu akşam her şeyin içine etti. Yediğimiz 2 gol de hata var, üstüne verilmeyen penaltı ve üstüne milleti sahaya indirmek adına Erkan a çıkardığı kırmızı kart. Resmen arandı, idare edeceği pozisyonda Erkan ı attı, milleti galeyana getirdi. Ayıp yani, göz göre göre bunlar yapılmaz.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar, TFF'deki adamımız USTA (13. sandık sahibi) konuşmuş.
            Bundan sonra hakkımız gasp edilmeyecekmiş.
            Artık uyuyabiliriz..
            Güzel masal bunu kitaplaştırmak lazım.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Akhisara Penalti kacirinca , helal olsun Ndoye diyenlere sesleniyorum. Bakin elin uÅ›agi nasil catir catir atiyor....sanki 2 hafta sonra ona bakiyorlar

Yorum

• Haciosmanogluna oy verenler filan, o secilmeseydi Muharrem Usta secilecekti. Cokmu farkli oluyordu yani hersey. Secilmesi gerekn Kulacogluydu. Aklimiz varsa Aralikta Kulacoglunu seceriz adayligini koyarsa tabi. Cakiroglu, Haciosmanoglu, Usta bana göre fazla fark yok aralarinda. Biz en kötüsünü sectik. Hata yaptik diyelim ama hatayi düzeletebiliriz en azindan.
                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Yok olmayacak. En azindan Turkiye kupasi alinmali.. Ligde olmayacak belli. Ilk 10 hedefimiz olmali.. Birde mumkunse Onur Okay ve Mehmet haric kadroda Türk oyuncu olmamali.
                  Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Ha bu hafta bursa kazanırsa herkesin dalga geçtiği bursaya aramızda sadece 1 puan kalıyor ha unuutum bizi hakemler dağruyor m.yumluyu da alnından öpelim o şaklabanlık ve kazandıkları haem yüzünden yapıyor yazık çocuğa çünkü o Türkiyenin en iyi yerli stoperi hele yusuf 10 ortada 1 isabet sinirleri bozuk çocuğun n.doye 7 maç sıfır gol o hakemler yok mu sahı lsn ben niye bu kadar takım kafaya biz çok iyi bir takımız BARCELONAYIZ
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arkadaşlar, TFF'deki adamımız USTA (13. sandık sahibi) konuşmuş.
                      Bundan sonra hakkımız gasp edilmeyecekmiş.
                      Artık uyuyabiliriz..
                      Uyanamadık ki.
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Yalnız Allah korusun yarın İHO tekrar başkan seçilirse ne yaparım bilmiyorum
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel masal bunu kitaplaştırmak lazım.
                          Dizisi de tutar bunun,ilerde Oscarlık film bilen yapılır.
                          • Memento mori

Yorum

• Bence ligde toparlanmak için Türkiye Kupasından da elenelim..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• 1-ne gariptir ki şota'nın maç sonu röportajında söyledikleri harfi harfine doğru . sen hep gül hocam . sana somurtmak yakışmıyor .
                              2-hadi iki golü yumurtladın süleyman efendi. peki erkan'ın kırmızı kartı ne ayak .?
                              3-salih'e de aferin . maç sonu iyi posta koydu sülo'ya . ama sarıyı da haketti bonus kafa . olsun ama iyi oldu . içimiz az bi soğudu .
                              4-sahaya giren taraftarlarımıza tam not verdim . usain bolt bu arkadaşları Jamaika takımına almalı .
                              5-ofsayt diye kesilen pozisyonda bile yusuf boş kaleye topu atamadı . kendisini tebrik ediyorum.

Yorum

• Yaa bırak Allahını seversen. İHO defolsun gitsin tamam da kİMMİŞ o AZICIK iş bilen Başkan?? Bu adamlar İHO varken mi aldılar elimizden şampiyonluğu? 96 da İHO mu başkandı ya da CEM PAPİLA 1 maçta 32 bariz KASITLI aleyhte düdük çaldığında kim başkandı?. Bunun başkanla hocayla futbolcuyla ALAKASI YOKKKKK. Karar verilmiş LİG 3 İSTANBUL FAHİŞESİYLE oynanacak dierleri GARNİTÜR.

YÖNETİM İÇİN HATA OLAN BUNU BİLE BİLE BU KADAR PARA HARCAMAK
                                TARAFTAR İÇİN HATA bile bile HALA UMUTLANMAK
                                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X