Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseri maçından önce söylediğim şeyin aynısını söyleyecem. Kazanırız kaybederiz futbol bu oyun ama gerek tecrübe gerek kalite, gerekse form olarak bu maçın favorisi Trabzonspordur.

Tabi favoriyiz diye kazanacaz diye bir kural yok futbol sahada oynanır ama maç öncesi kağıt üzerinde bu maçın favorisi biziz.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Gs yorgun olmayacak, deplasmana gitmediler evlerinden kalkıp maça gittiler ve döndüler, 1 gün öncede biz maç yaptık ama yorulduk mu ? Sanmıyorum çünkü Kayseri maçı doğaüstü şeyler oldu, ben bu anlamsız futbola kahrolmak üzereyken Cardozo ve Marin ile derin bir ohh çektim. Aynı şekilde takımda o sevinci ve rahatlığı yaşadı, tekrar söylüyorum zorlu Kayseri deplasmanından alınan galibiyet bu maça direk etki yapabilir, biz dopingli çıkacağız maça...

Ben çok rahatım fakat rahatlığımın sebebi gs nin kötü olması veya takımıma aşırı güvenmem değil, Kayseri de son dakikada gelen gol yüzünden rahatım. Şimdi kafamız rahat ve as kadro olarak maça çıkacağız, merkezi en sağlam takımlardan biriyiz. Hücumda Marin, Cardozo, Ndoye, Ekici vs.. zenginlik var ve bunlar henüz tam olarak form tutmadı, Ekici Kayserililerden yediği tekmelerin acısını gs den çıkarabilir, N doye ''Alo, ben Campbell'' diyebilir... Carole ve Sabri reyizin karşılarında Constant ve Cavanda... Adamların stoperinde Semih saatli bomba, Denayer in ayakları, hızı çok iyi ama fizik ve adam paylaşımı, hava hakimiyeti eksik yönleri gibime geldi. Yani bizim en iyi silahlarımızdan biri duran toplar bunların zaafı olacak...

Erkan, Yusuf, Ekici... İlerde N doye veya Cardozo, hiç fark etmez... Merkezde insan yiyen Mbia ve Okay canavarları... Ben rahatım arkadaş, stresli olan taraf gs, onlar düşünsün...
      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 16.09.2015, 15:16.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu biletler internetten alınmıyor mu? bu millet ne kuyruğuna giriyor ?

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu biletler internetten alınmıyor mu? bu millet ne kuyruğuna giriyor ?
          Oradan alıp yüklemede yaptırabiliyorsunuz veya N'Kolay üye işyerlerinden vs.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Trabzon şehri bu maçta stadı dolduramıyorsa ciddi ciddi maç saatlerinde yer altında bale dersi falan verildiğini düşünmeye başlayacağım!
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Kalan günlerde sakatlık olmazsa ;

************************ ONUR *****************************

CAVANDA ********* DOUGLAS *******MUSTAFA********* CONSTANT

****************** MBİA *********** OKAY******************

YUSUF ****************** MEHMET **************** ERKAN

***********************N'DOYE **********************

Yorum

• KImse Galatasarayin Atletico macini baz olarak almasin! Galatasaray o macta türk futbolunun standartlarinin üzerinde oynadi! Trabzonspor GS takimini ciddiye almak zorundadir! Ciddiye almazsak kötü ve sürpriz bir sonuc alabiliriz.

Yorum

• Takımdaki tüm oyuncular gol sevinçleri sırasında zaten beli sakat olan Cardozo'nun üzerine sıçramamaları konusunda uyarılmalı.

Hazır düzelmişken böyle uyduruk bir sebebten tekrar sakatlanırsa çok yanarım.

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KImse Galatasarayin Atletico macini baz olarak almasin! Galatasaray o macta türk futbolunun standartlarinin üzerinde oynadi! Trabzonspor GS takimini ciddiye almak zorundadir! Ciddiye almazsak kötü ve sürpriz bir sonuc alabiliriz.
                    Bence o kadar da değil toplasan 15 dakika top oynadılar Athletico kasmadı hiç

Yorum

• İlk olarak kaan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kalan günlerde sakatlık olmazsa ;

************************ ONUR *****************************

CAVANDA ********* DOUGLAS *******MUSTAFA********* CONSTANT

****************** MBİA *********** OKAY******************

YUSUF ****************** MEHMET **************** ERKAN

***********************N'DOYE **********************
                      Bence Erkanın yerine Marin oynamalı..
                      Cardozo N'Doye %50 %50..
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Cavanda BOLT!

Taraftar, 24 yaşındaki oyuncu için, "Ferrari ve Porche'den bile hızlı, Cavanda diye yazılır, Usain Bolt diye okunur" yorumları yapılıyor
                        Bordo-mavili taraftarlar, Kayserispor maçındaki performansı ile göz dolduran Cavanda için sosyal medyada övgüler yağdırdı. Kongolu oyuncuyla ilgili olarak bir çok yorum yapılırken, futbolcu da kendisini etiketleyip yapılan yorumları tercümana sorarak bilgi almaya çalıştı. Cavanda ile ilgili sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlar şu şekilde:
                        - Kız demiş ki hadi aşkım gidelim çocuk demiş sen git ben sana yetişirim. Kız da demiş ki ne kadar Cavanda bir erkek -
                        - Sebastian Vettel'e Ferrari'den teklif geldiğinde ilk sorusu araç kaç Cavanda gücünde olmuş
                        - 'Ferrari mi daha hızlı yoksa Porsche mi' diye sorulduğunda 'Cavanda' deyip konuyu kapatıyorum. Boş yere tartışmaya gerek yok
                        - Yetişkin bir Cavanda 12 saat depar atabilir, Cavanda diye yazılır Usain Bolt diye okunur
                        - Son dakika: Cavanda radara girdi. Polisler Cavanda'yı kovalıyor ama Cavanda gözden kayboldu.
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bu maçta tribünlere çok iş düşüyor.. Yıllardır özlemini çektiğimiz coşkulu taraftarı bu maçta görebilecek miyiz? Zor ama insan bir umut bekliyor işte ...
                          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• standart derken atletico defans yapmamasına rağmen gs pozisyon bile bulamadı,bu standart hoşuma gitti,geldiği gibi göndeririz bunları.

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu maçta tribünlere çok iş düşüyor.. Yıllardır özlemini çektiğimiz coşkulu taraftarı bu maçta görebilecek miyiz? Zor ama insan bir umut bekliyor işte ...
                              Yıllardır derken ne kadar yıldır beklediğimiz coşkulu taraftar? 2000lerin başındaki her derbide koltuk yakıp fırlatan taraftar mı yoksa 2010-2011 yılındaki pozisyon gelişirken gitgide artan seslerle İngilizvari bir hava çizen taraftar mı?

Ben ikisini de özlüyorum valla

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu maçta tribünlere çok iş düşüyor.. Yıllardır özlemini çektiğimiz coşkulu taraftarı bu maçta görebilecek miyiz? Zor ama insan bir umut bekliyor işte ...
                                Ben bekliyorum.

Avni Aker son yılında bari cehenneme dönsün.

GS oyuncularının kulakları sağır olsun.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X