Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bordo
    Mavi
    Şampiyon
    Trabzon

Bordo gol gol gol
    Mavi gol gol gol
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şotaya hainlik yapan futbolcuyu şotada siler ondan önce tüm trabzon trabzosnpor taraftarı siler tüm taraftar şotanın arkasında.ayrıca bizde hocaya hainlik yapıcak bir futbolcu portföyü göremiyorum.takımı en değerli adamı gerçekten kalpten bizi seven (trabzonlu futbolcuları çıkıyorum) ŞOTA dır.
      Ben bizim takimdan bahsetmiyorum gsden bahsediyorum

Yorum

• Maça 3 gün var ama bende heyecan ve heves dorukta.

Haydi Trabzon'um seriye devam.

Taraftar alacak bu maçı. Skor ne olursa olsun mücadeleci bir takımımız var ve 90+5 dak. desteklenmeyi hak ediyor uşaklar.

Kazanırsak Cavanda reis üçlü çektirsin de 2011'deki kolbastıyı görelim.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımdaki tüm oyuncular gol sevinçleri sırasında zaten beli sakat olan Cardozo'nun üzerine sıçramamaları konusunda uyarılmalı.

Hazır düzelmişken böyle uyduruk bir sebebten tekrar sakatlanırsa çok yanarım.
          Valla yumlu atlarken Ben de aynini dusunuyodum

Yorum

• Galatasaray tüm gücüyle bu maçtan puan çıkarmak isteyecektir çünkü yenilirse zirveden 8 puan geriye düşmüş ve bir açıdan sezonu erken kapatmış olacak. Zorluk motivasyon kaynağı olabildiği gibi insan üzerinde baskı da kurar bu baskıyı iyi değerlendirmeliyiz. Kayseri maçında hiç iyi oynamadı takım, üstelik bir oyun planımız da yok iki haftadır yedek kulübesiyle puan alıyoruz. Galatasaray tüm oyun planını Sneijder üstüne kuruyor onu oynatmamak lazım. Geçen sene her iki maçta da yendik yine yenebiliriz; ama maça mutlaka iyi başlamalı golü bulup rakibin direncini kırmalıyız.

Yorum

• Aldık biletleri, 3 kişi geliyoruz Giresundan.

Yorum

• Stad dolmazsa ayıp! Haydi beyler maça!
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Lig tv şota ile röportaj yapmış Saat 18.00 de lig tv de
                  TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Şu maçı kazanıp bir derbi sonunda liderliğe oturursak ne efsane olur be
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• rakibimizin yıpranmış olması avantajımız yaralı olması dezavantajımız... acele etmeden sakin oynayıp gerekirse maçın sonlarını beklememiz lazım...

Yorum

• İlk olarak FoReVeR-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende herkesin aksine gs nin bilerek çok da fazla direnmeyeceğini düşünüyorum. Hamza'nın ve dursunun gitmesini isteyen oyuncu grubu var. Başta selçuk,burak ve çetesi. O yüzden bizim maçta fazla asılmayacaklardır.Mağlubiyet halinde birilerinin gideceğini biliyorlar. Ha asılsalar ne yazar yine çıkıp koyarız geçen seneki gibi sıkıntı yok.Her açıdan üstünüz şu an onlardan.
                        bende böyle düşünüyorum. Türkiye'deki oyuncular böyle fırsat yakaladı mı hoca, başkan ne varsa süpürürler
                        7
                        Cngz_61

Yorum

• Hikmet karamanın pazartesi günü maratondaki konuşmalarını dinledim
                          Oyuncular milli takıma gidip geldikten sonra 1-2 hafta sorun yasıyorlar,yabancı yerli fark etmiyor adam dengesini yitiriyor dedi
                          Bence de haklı özellikle kayseri maçında çok fark edildi konsantrasyon yoktu oyuncularda
                          Gs maçında bunu yaşamayız ve konsantre olarak alırız maçı inşallah
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• -----------------onur--------------

cavanda----douglas---medjani----constant

------------mbia----------okay---------------

----------------ekici--------------------------

özer--------------cardozo------------marin

Bu kadro ile çıksınlar cardozo 2 gol atar gerisini bilmem

Yorum

• Arkadaşlar;
                              ndoye çok formsuz, cardozo(gol makinası) ile başlamak lazım...

Yorum

• Cavanda-Marin gibi bir kozun olup Carole'u duman edecekken Cardozo yedek kalacak he mi?

Yorum

Yükleniyor...
                                X