kayseri ve Gs maçları için 4 puan iyi demiştim ,umarım 6 olur,Gs hırslı cıkacaktır maça ,yaralı Aslan misali ama sakin ve akıllı oynarsak farklı bile alırız ,içimden gecen skor 3-1
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 5.Hafta | TRABZONSPOR 0-1 galatasaray | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
galatasaray deli cesareti ile trabzona gelecektir onlar için önemli bir maç selçuğun yokluğunda nasıl bir düzenle çıkacaklar bilmiyorum sabırlı oynamak çok önemli sabırlı oynayıp uzaktan şutlara dikkat etmeliyiz ev sahibi olmanın avanajı ile gsyi yenebileceğimizi düşünüyorumİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Gs yi gecen sene 2 maçtada yendik,ben bu sezon kolay kolay derbi kaybeceğimizi sanmıyorum ,Gs nin kötü olması benim sucummu ? bizde kötü olduğumuzda kimse acımıyrdu ,bu maçı alıp önümüze bakmalıyız,ilk yarı sonunda zirvede kalırsak yapılacak Cavanda gibi sol bek ve bir forvet daha bu iş bitmiş demektir.@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Nihat Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkaysiz ortasaha olmaz ...Mbia Okay Ekici ortasahasi surekli beraber oynamali sakatlik ve ceza olmazsa.
Bu arada Mustafa istatistiki degerlendirmede yine haftanin 11 ine girmis
Aslında bence Aykut daha hızlı ama Hoca'nın tercihidir.
Orta saha M'Bia ve Okay'a emanet, rahat olun.
Schneider'i iyi marke edip şut attırmazsak bu maç bizim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle____________onur
_____mustafa_____teixeira
luis____________________kevin
________mbia___ekici
yusuf_______marin_______erkan
___________ndoye
____________onur
_____mustafa_____teixeira
luis____________________kevin
________mbia___okay
marin_______ekici_______erkan
___________ndoyeceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
Yorum